Pogrebi

Objavljeni so le pogrebi, katerih svojci pokojnika objavo izrecno dovolijo.

Aktualno

Oskrba s pitno vodo , 19. 5. 2017

Vaja "Potres 2017" v občini Medvode - bili smo zraven

V Občini Medvode je v maju potekala dvodnevna vaja sistema zaščite in reševanja "POTRES 2017". V vaji je sodelovala tudi Komunala Kranj na področju oskrbe z vodo, saj smo praktično preverjali novo organizirani sistem zaščite, reševanja  in pomoči na področju Občine Medvode. Urjenje in preverjanje vseh služb za primere naravnih nesreč je nujno, saj le tako lahko poglobimo medsebojno sodelovanje in zaupanje ter dodamo košček v mozaik skupne varnosti in zaščite, je zapisano v zahvali, ki smo jo prejeli s strani Občine Medvode.

Oskrba s pitno vodo , 11. 1. 2017

Zaščita vodomerov pred zmrzaljo

Uporabnike vodovodnih sistemov opozarjamo na možnost zmrzali vodomera in vodovodnega priključka, zato poskrbite za ustrezno toplotno zaščito in občasen pretok vode.

Oskrba s pitno vodo , 9. 12. 2016

Preklic kloriranja vode na Jezerskem

Vse uporabnike v občini Jezersko,  ki se oskrbujejo s pitno vodo iz vodovodnega sistema Jezersko obveščamo, da so ukrepi za odpravo vzrokov neskladnosti pitne vode ustavljeni. Rezultati vzorčenja so ustrezni in zato kloriranje ni več potrebno.

Obveščanje

Motena oskrba s pitno vodo - prijava

Prijavite se na brezplačno obveščanje o moteni oskrbi s pitno vodo. Poskrbite, da bodo informacije pravi čas prišle do vas. Obvestilo bomo poslali na vaš elektronski naslov oz. SMS v času, ko bo oskrba s pitno vodo prekinjena. Pravočasno vas bomo opozorili tudi na morebitno sanitarno neustreznost vode in potrebne ukrepe.