Ulica Mirka Vadnova 1
Kranj
4000
info@komunala-kranj.si
Facebook Youtube
news icon
25. 01. 2022

Avtopralnice in detergenti vzrok za peno na iztoku CČN Kranj

V preteklih tednih upravljavci Centralne čistilne naprave Kranj med prezračevanjem odpadne vode na biološki stopnji čiščenja opažamo povečano penjenje in pojav detergentov v odpadni vodi. Pene se ponovno pojavijo v večjem obsegu na iztoku iz naprave. Iztok v reko Savo je zaradi dodatnega prezračevanja očiščene vode izveden preko štirimetrskega padca, kar nastanek pen še dodatno..
news icon
17. 06. 2021

Zaključek projekta GORKI2

Kranj, 17. junija 2021 – Na današnji zaključni novinarski konferenci projekta GORKI2, ki je  potekala v prostorih Mestne občine Kranj, so pridobitve projekta in pozitivne vplive na okolje predstavili župan Matjaž Rakovec, direktor podjetja Riko, d. o. o., Janez Škrabec in Matjaž Berčon, direktor Komunale Kranj, d. o. o.. Gradbena dela enega največjih in zahtevnejših okoljskih..
news icon
15. 04. 2021

Nove cene čiščenja odpadne vode v MOK, Šenčurju in Naklem

S 1. 3. 2021 so začele veljati nove cene čiščenja odpadnih voda, ki sta jih občinska sveta občin Šenčur in Naklo potrdila na svojih sejah v februarju 2021, Mestni svet Mestne občine Kranj pa že na seji v januarju 2021. Eno leto bodo veljale cene, ki vključujejo tudi poračun za preteklo obračunsko obdobje.    
Arhivnovicarchive

Kliknite za prikaz zemljevida.

map icon
Čistilne naprave

Obveščanje

Prijavite se na brezplačno obveščanje o moteni oskrbi s pitno vodo. Poskrbite, da bodo informacije pravi čas prišle do vas. 

 

Več informacij

icon
Kranjska sivka

Vprašajte Kranjsko Sivko:

Strinjam se s pogoji uporabe.
Izpolnite obvezna polja.

Kranjska Sivka

Hvala za vaše vprašanje.

Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.


Kranjska Sivka