Ulica Mirka Vadnova 1
Kranj
4000
info@komunala-kranj.si
Facebook Youtube
news icon
06. 04. 2021

GORKI2 - Zagon črpališča v Britofu

Kranj, 2. april 2021 – Črpališča odpadne vode so pomemben del komunalne infrastrukture, saj so nujno potrebna za zagotavljanje odvodnjavanja odpadne vode na območjih, kjer teren ne omogoča gravitacijskega odvajanja. V okviru projekta GORKI2 bo skupno vzpostavljenih pet novih črpališč, od teh sta dve v Britofu že pridobili uporabno dovoljenje. Župan Mestne Občine Kranj Matjaž Rakovec..
news icon
22. 03. 2021

Kaj nam pomeni voda? - razmišljanje ob 22. marcu, svetovnem dnevu voda

Biotsko raznoliki vodotoki so vrednota  Svetovni dan voda, 22. marec 2021   Upravljavci kanalizacijskega omrežja ozaveščamo uporabnike o pravilni rabi omrežja. Bodimo pozorni kako ravnamo z odpadnimi vodami in upoštevajmo, da straniščna školjka in odtok ne smeta biti zabojnika za odpadke. Vanje ne sodijo mehanski kosi in tekstil saj zamašijo črpalke ali kanalizacijske cevi. Veliko..
news icon
26. 01. 2021

Poseben ulov v sektorju Odpadne vode

V sektorju Odpadne vode so danes ulovili prav posebno trofejo. Iz internega kanala blokov v Kranju so potegnili dolgo gmoto drevesnih korenin, ki je skoraj popolnoma onemogočala odtok odpadnih vod. Poleg tega so v zarastlini zastajali različni odpadki, ki predstavljajo hrano glodavcem.     Sicer pa vemo: Straniščna školjka ni koš za smeti, odpadna voda pa je dragocen obnovljiv vir,..
Arhivnovicarchive

Kliknite za prikaz zemljevida.

map icon
Čistilne naprave

Obveščanje

Prijavite se na brezplačno obveščanje o moteni oskrbi s pitno vodo. Poskrbite, da bodo informacije pravi čas prišle do vas. 

 

Več informacij

icon
Kranjska sivka

Vprašajte Kranjsko Sivko:

Strinjam se s pogoji uporabe.
Izpolnite obvezna polja.

Kranjska Sivka

Hvala za vaše vprašanje.

Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.


Kranjska Sivka