Ulica Mirka Vadnova 1
Kranj
4000
info@komunala-kranj.si
Facebook Youtube
Skoči na glavno vsebino
news icon
14. 02. 2023

Zbirajmo odpadno jedilno olje

Vsake toliko časa se srečamo z večjo količino odpadnega jedilnega olja in pustni čas je s pripravo krofov in drugih pustnih dobrot pravo obdobje, ko se opomnimo, kako pravilno odložiti odpadno jedilno olje. Veliko ga konča v straniščnih školjkah ali odtokih, kar povzroča veliko škodo kanalizacijskemu omrežju (cevi, črpališča) ali pa na kompostu. Že en sam liter olja lahko..
news icon
07. 10. 2022

Učenci OŠ Naklo na obisku CČN in ZC Zarica

Učenci prvih in drugih razredov OŠ Naklo ter podružničnih šol so nas obiskali na Centralni čistilni napravi Kranj in zbirnem centru Zarica Komunale Kranj. Ogledali so si poučen film o delovanju naprave, bili zraven pri prikazu čiščenja zamašenih kanalizacijskih cevi, preučevali so maketo in seveda preverili posamezne postaje čiščenja odpadne vode. Sprehodili so se tudi do zbirnega..
news icon
06. 07. 2022

Upravljanje komunalnih čistilnih naprav (KČN) na prispevnem območju reke Kokre

Med zadnjim vročinskim valom je veliko prebivalcev poiskalo osvežitev v reki Kokri. Kopalce zanima, ali je kopanje v reki varno. Na reki Kokri ni območij kopalnih voda, kjer bi se izvajal uradni monitoring. Mestna občina Kranj je v juniju naročila informativne meritve kakovosti kopalne vode, na lokacijah Kosorep in Huje.   Ker so vodostaji v reki izredno nizki, se je voda segrela preko..

Kliknite za prikaz zemljevida.

Čistilne naprave
Kranjska sivka

Vprašajte Kranjsko Sivko:

Strinjam se s pogoji uporabe.
Izpolnite obvezna polja.

Kranjska Sivka

Hvala za vaše vprašanje.

Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.


Kranjska Sivka