Ulica Mirka Vadnova 1
Kranj
4000
info@komunala-kranj.si
Facebook Youtube
news icon
07. 10. 2022

Učenci OŠ Naklo na obisku CČN in ZC Zarica

Učenci prvih in drugih razredov OŠ Naklo ter podružničnih šol so nas obiskali na Centralni čistilni napravi Kranj in zbirnem centru Zarica Komunale Kranj. Ogledali so si poučen film o delovanju naprave, bili zraven pri prikazu čiščenja zamašenih kanalizacijskih cevi, preučevali so maketo in seveda preverili posamezne postaje čiščenja odpadne vode. Sprehodili so se tudi do zbirnega..
news icon
06. 07. 2022

Upravljanje komunalnih čistilnih naprav (KČN) na prispevnem območju reke Kokre

Med zadnjim vročinskim valom je veliko prebivalcev poiskalo osvežitev v reki Kokri. Kopalce zanima, ali je kopanje v reki varno. Na reki Kokri ni območij kopalnih voda, kjer bi se izvajal uradni monitoring. Mestna občina Kranj je v juniju naročila informativne meritve kakovosti kopalne vode, na lokacijah Kosorep in Huje.   Ker so vodostaji v reki izredno nizki, se je voda segrela preko..
news icon
14. 03. 2022

Konec poračuna cen odvajanja komunalne odpadne vode v Mestni občini Kranj

Uporabnike obveščamo, da je končano obdobje poračuna cen odvajanja komunalne odpadne vode. Od 1. 2. 2022 dalje veljajo potrjene cene storitev in omrežnin za odvajanje brez poračuna. Obdobje poračuna cen za čiščenje komunalne odpadne vode pa se bo zaključilo 28. 2. 2022.   
Arhivnovicarchive

Kliknite za prikaz zemljevida.

map icon
Čistilne naprave

Obveščanje

Prijavite se na brezplačno obveščanje o moteni oskrbi s pitno vodo. Poskrbite, da bodo informacije pravi čas prišle do vas. 

 

Več informacij

icon
Kranjska sivka

Vprašajte Kranjsko Sivko:

Strinjam se s pogoji uporabe.
Izpolnite obvezna polja.

Kranjska Sivka

Hvala za vaše vprašanje.

Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.


Kranjska Sivka