Ulica Mirka Vadnova 1
Kranj
4000
info@komunala-kranj.si
Facebook Youtube
news icon
07. 01. 2021

V Občini Cerklje na Gorenjskem od 1. 1. 2021 veljajo nove cene za odvajanje in čiščenje komunalne odpadne vode

S 1. 1. 2021 so začele veljati: nova višja cena za storitev odvajanja ter nižje cene za omrežnino odvajanja komunalne odpadne vode, ki jih je na zadnji seji v letu 2020 potrdil občinski svet. Nove cene bodo zaračunane na računih, ki jih bodo uporabniki prejeli v mesecu februarju 2021. Mesečni izdatki za gospodinjstvo in nepridobitne uporabnike bodo iz naslova storitve odvajanja odpadne..
news icon
05. 06. 2020

Čistilni robčki naši vsakdanji

Slovensko društvo za zaščito voda je pod zgornjim naslovom objavilo zanimiv in poučen članek o problematiki odpadkov v kanalizaciji. Članek je bil povzet po zapisu v strokovni reviji »Water Science and Technology«, ki je bil objavljen v začetku letošnjega leta. Tema, o kateri si marsikateri od slovenskih raziskovalcev sploh ne predstavlja, da bi lahko bila predmet neke resne strokovne..
news icon
08. 05. 2020

Redno praznjenje greznic – ponoven zagon

Sektor Odpadne vode v ponedeljek, 11. 5. 2020, zopet uvaja redno (sistematično) praznjenje greznic. Vsi uporabniki so ali še bodo obveščeni o terminih praznjenja. Prosimo za spoštovanje varnostnih priporočil v času epidemije v komunikaciji z zaposlenimi Komunale Kranj (varnostna razdalja med osebami vsaj 2 metra, pravilna higiena kašlja). Več informacij na povezavi.    
Arhivnovicarchive

Kliknite za prikaz zemljevida.

map icon
Čistilne naprave

Obveščanje

Prijavite se na brezplačno obveščanje o moteni oskrbi s pitno vodo. Poskrbite, da bodo informacije pravi čas prišle do vas. 

 

Več informacij

icon