Ulica Mirka Vadnova 1
Kranj
4000
info@komunala-kranj.si
Facebook Youtube
news icon
14. 03. 2022

Konec poračuna cen odvajanja komunalne odpadne vode v Mestni občini Kranj

Uporabnike obveščamo, da je končano obdobje poračuna cen odvajanja komunalne odpadne vode. Od 1. 2. 2022 dalje veljajo potrjene cene storitev in omrežnin za odvajanje brez poračuna. Obdobje poračuna cen za čiščenje komunalne odpadne vode pa se bo zaključilo 28. 2. 2022.   
news icon
25. 01. 2022

Avtopralnice in detergenti vzrok za peno na iztoku CČN Kranj

V preteklih tednih upravljavci Centralne čistilne naprave Kranj med prezračevanjem odpadne vode na biološki stopnji čiščenja opažamo povečano penjenje in pojav detergentov v odpadni vodi. Pene se ponovno pojavijo v večjem obsegu na iztoku iz naprave. Iztok v reko Savo je zaradi dodatnega prezračevanja očiščene vode izveden preko štirimetrskega padca, kar nastanek pen še dodatno..
news icon
17. 06. 2021

Zaključek projekta GORKI2

Kranj, 17. junija 2021 – Na današnji zaključni novinarski konferenci projekta GORKI2, ki je  potekala v prostorih Mestne občine Kranj, so pridobitve projekta in pozitivne vplive na okolje predstavili župan Matjaž Rakovec, direktor podjetja Riko, d. o. o., Janez Škrabec in Matjaž Berčon, direktor Komunale Kranj, d. o. o.. Gradbena dela enega največjih in zahtevnejših okoljskih..
Arhivnovicarchive

Kliknite za prikaz zemljevida.

map icon
Čistilne naprave

Obveščanje

Prijavite se na brezplačno obveščanje o moteni oskrbi s pitno vodo. Poskrbite, da bodo informacije pravi čas prišle do vas. 

 

Več informacij

icon
Kranjska sivka

Vprašajte Kranjsko Sivko:

Strinjam se s pogoji uporabe.
Izpolnite obvezna polja.

Kranjska Sivka

Hvala za vaše vprašanje.

Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.


Kranjska Sivka