Ulica Mirka Vadnova 1
Kranj
4000
info@komunala-kranj.si
Facebook Youtube
news icon
05. 06. 2020

Čistilni robčki naši vsakdanji

Slovensko društvo za zaščito voda je pod zgornjim naslovom objavilo zanimiv in poučen članek o problematiki odpadkov v kanalizaciji. Članek je bil povzet po zapisu v strokovni reviji »Water Science and Technology«, ki je bil objavljen v začetku letošnjega leta. Tema, o kateri si marsikateri od slovenskih raziskovalcev sploh ne predstavlja, da bi lahko bila predmet neke resne strokovne..
news icon
08. 05. 2020

Redno praznjenje greznic – ponoven zagon

Sektor Odpadne vode v ponedeljek, 11. 5. 2020, zopet uvaja redno (sistematično) praznjenje greznic. Vsi uporabniki so ali še bodo obveščeni o terminih praznjenja. Prosimo za spoštovanje varnostnih priporočil v času epidemije v komunikaciji z zaposlenimi Komunale Kranj (varnostna razdalja med osebami vsaj 2 metra, pravilna higiena kašlja). Več informacij na povezavi.    
news icon
06. 04. 2020

Redna spomladanska deratizacija

Začeli smo z izvajanjem redne spomladanske deratizacije. Aktivnosti bodo potekale na območju Mestne občine Kranj in v Občinah Šenčur, Cerklje na Gorenjskem, Naklo in Preddvor predvidoma teden dni, veliko pa je odvisno tudi od vremenskih razmer. Zaradi boljšega učinka bo deratizacija javne kanalizacije izvedena skupaj z deratizacijo javnih površin (površine pred večstanovanjskimi..
Arhivnovicarchive

Kliknite za prikaz zemljevida.

map icon
Čistilne naprave

Obveščanje

Prijavite se na brezplačno obveščanje o moteni oskrbi s pitno vodo. Poskrbite, da bodo informacije pravi čas prišle do vas. 

 

Več informacij

icon