Ulica Mirka Vadnova 1
Kranj
4000
info@komunala-kranj.si
Facebook Youtube
news icon
08. 01. 2020

Razširitev parkirišča pri zdravstvenem domu

Mestna občina Kranj je v sodelovanju s Komunalo Kranj in Bolnišnico za ginekologijo in porodništvo Kranj pred božičem na območju nekdanje kotlovnice odprla razširitev javnega parkirišča s približno 80 dodatnimi parkirnimi mesti pred Zdravstvenim domom Kranj. Z vzpostavitvijo razširjenega parkirišča se pričakuje, da bo razrešen problem pomanjkanja parkirnih mest pred zdravstvenimi..
news icon
19. 12. 2019

Brezplačen prevzem soli za posipanje – december 2019

Uporabnike komunalnih storitev Komunale Kranj obveščamo, da lahko v Zbirnem centru Zarica, brezplačno prevzamejo sol za posipanje. Ob prevzemu uporabnik predloži zadnji plačani račun za komunalne storitve Komunale Kranj, sol pa uporabniki sami naložijo v s seboj prineseno posodo (vedro). V času nizkih zimskih temperatur so vozišča in pločniki lahko poledeneli ter spolzki. Javne..
news icon
23. 10. 2019

Zabojnik za odpadke v Kokri

Danes je ekipa Komunale Kranj, ki skrbi za javne površine, opazila v Kokri zabojnik za odpadke. Ob "reševanju" le-tega, pa so ob pomoči gasilcev iz Kranja, ki se jim zahvaljujemo za pomoč, naleteli na še nekaj odpadnih trofej, ki v Kokro ne sodijo. Odpadki sodijo v zabojnike in zbirne centre, ohranimo naravo čisto.     
Arhivnovicarchive
map icon
Upravna stavba KK
map icon
Servisni objekt Zarica
map icon
Parkirišča

Obveščanje

Prijavite se na brezplačno obveščanje o moteni oskrbi s pitno vodo. Poskrbite, da bodo informacije pravi čas prišle do vas. 

 

Več informacij

icon