Ulica Mirka Vadnova 1
Kranj
4000
info@komunala-kranj.si
Facebook Youtube
news icon
29. 09. 2022

Sprememba parkirnega režima na Zlatem polju

Kranj, 28. september 2022 – Od 3. oktobra 2022 dalje bo na Zlatem polju v podconi C2-J veljal režim kratkotrajnega parkiranja. To pomeni, da bo ob delavnikih možno parkiranje do največ ene ure, vendar bo treba čas prihoda na parkirišče ustrezno označiti. To za imetnike parkirnih dovolilnic in parkirnih abonmajev ne velja, saj so upravičeni do neomejenega parkiranja na tem..
news icon
02. 08. 2022

Nov parkirni režim na Zlatem polju

Od 1. avgusta 2022 dalje na Zlatem polju v podconi C2-I velja režim kratkotrajnega parkiranja. Ob delavnikih bo tako možno parkiranje največ do ene ure, vendar pa bo treba čas prihoda na parkirišče ustrezno označiti. To za imetnike parkirnih dovolilnic in parkirnih abonmajev ne velja, saj so upravičeni do neomejenega parkiranja na tem območju.   Območje kratkotrajnega parkiranja od 1...
news icon
05. 01. 2022

Sprememba na parkirišču Čebelica

Na parkirišču »Čebelica«, ki se nahaja pred vstopom v staro mestno jedro pri mostu čez reko Kokro, je od 1. januarja 2022 spremenjen način označevanja začetka parkiranja; parkirišče po novem ni več zaprto z zapornico, časovni in finančni režim pa ostajata enaka, kar je označeno z ustrezno prometno signalizacijo. Uporabnik parkirišča označi začetek parkiranja tako, da na..
Arhivnovicarchive

Kliknite za prikaz zemljevida.

map icon
Upravna stavba KK
map icon
Servisni objekt Zarica
map icon
Gradbišča
map icon
Parkirišča

Obveščanje

Prijavite se na brezplačno obveščanje o moteni oskrbi s pitno vodo. Poskrbite, da bodo informacije pravi čas prišle do vas. 

 

Več informacij

icon
Kranjska sivka

Vprašajte Kranjsko Sivko:

Strinjam se s pogoji uporabe.
Izpolnite obvezna polja.

Kranjska Sivka

Hvala za vaše vprašanje.

Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.


Kranjska Sivka