Ulica Mirka Vadnova 1
Kranj
4000
info@komunala-kranj.si
Facebook Youtube
news icon
14. 03. 2023

Sprememba cen parkirnin

Uporabnike parkirišč v Mestni občini Kranj obveščamo, da se skladno z Odredbo o spremembah in dopolnitvah Odredbe o določitvi območij parkiranja, taks in cen parkirnin, ki jo je sprejel Mestni svet 1. 2. 2023 in bo stopila v veljavo 18. 3. 2023, spreminjajo cene parkirnin.   Tako bo po novem ura parkiranja v Coni 1 (parkirišča Globus, Delavski dom in Brioni) stala 1,10 EUR. Z občinsko..
news icon
06. 01. 2023

Novi parkomati in uporaba parkirne kartice MOK

Komunala Kranj je kot upravljalec parkirišč začela z menjavo parkomatov po Kranju. Na novih parkomatih ne bo več mogoče uporabiti parkirne kartice Mestne občine Kranj (MOK). Imetniki teh kartic bodo dobroimetje še lahko uporabljali na parkirišču Brioni pred občinsko stavbo in na parkirišču Zdravstveni dom – prva ura na tem parkirišču je brezplačna za vse uporabnike, medtem ko je..
news icon
12. 12. 2022

Sprememba na parkiriščih Stara Sava in Delavski dom

S 1. 1. 2023 se na parkirišču Stara Sava ukinja možnost brezplačnega parkiranja do 60 minut. Parkiranje bo v celoti plačljivo od ponedeljka do petka od 7:00 do 19:00 ter ob sobotah od 7:00 do 13:00, razen ob dela prostih dnevih.   Ravno tako se s 1. 1. 2023 na parkirišču Delavski dom ukinja možnost brezplačnega parkiranja do 60 minut z uporabo občinske kartice. Parkiranje bo v celoti..
Arhivnovicarchive

Kliknite za prikaz zemljevida.

map icon
Upravna stavba KK
map icon
Servisni objekt Zarica
map icon
Gradbišča
map icon
Parkirišča

Obveščanje

Prijavite se na brezplačno obveščanje o moteni oskrbi s pitno vodo. Poskrbite, da bodo informacije pravi čas prišle do vas. 

 

Več informacij

icon
Kranjska sivka

Vprašajte Kranjsko Sivko:

Strinjam se s pogoji uporabe.
Izpolnite obvezna polja.

Kranjska Sivka

Hvala za vaše vprašanje.

Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.


Kranjska Sivka