Ulica Mirka Vadnova 1
Kranj
4000
info@komunala-kranj.si
Facebook Youtube
news icon
09. 06. 2020

Obvestilo najemnikom parkirišč v upravljanju Komunale Kranj

Vse najemnike parkirišč v upravljanju Komunale Kranj obveščamo, da smo v času epidemije sledili navodilom v okviru ukrepov za preprečevanje okužbe z novim koronavirusom. Zaradi ukinitve javnega potniškega prometa, je bilo občanom omogočeno  brezplačno parkiranje na parkiriščih v upravljanju Komunale Kranj v Mestni občini Kranj. V skladu z omenjenimi ukrepi najemnikom parkirišč ne..
news icon
18. 05. 2020

Spremembe pri parkiranju v središču Kranja

Od ponedeljka, 18. maja 2020, dalje bo za parkiranje na Gregorčičevi ulici in delu Ceste Staneta Žagarja treba plačati parkirnino. Pridobiti bo mogoče tudi parkirne abonmaje, ki omogočajo neomejeni čas parkiranja, a bo njihovo število omejeno.   Parkirnina na Cesti Staneta Žagarja in Gregorčičevi ulici bo znašala 0,60 evra za uro parkiranja, zaračunavala pa se ne bo med 19. in 7...
news icon
08. 05. 2020

Zagon javnega potniškega prometa in sprememba pri parkiriščih

Prihodnji ponedeljek, 11. maja, bo znova stekel javni potniški promet. Tako bo na mestnih parkiriščih v Mestni občini Kranj (MOK) znova potrebno plačevati parkirnino. Na avtobusih in vlakih bo veljal posebni režim.    Mestna občina Kranj je v času epidemije virusa covid-19 omogočila brezplačno parkiranje na sicer plačljivih parkiriščih, da bi olajšala situacijo občanom, ki so se..
Arhivnovicarchive
map icon
Upravna stavba KK
map icon
Servisni objekt Zarica
map icon
Parkirišča

Obveščanje

Prijavite se na brezplačno obveščanje o moteni oskrbi s pitno vodo. Poskrbite, da bodo informacije pravi čas prišle do vas. 

 

Več informacij

icon