Ulica Mirka Vadnova 1
Kranj
4000
info@komunala-kranj.si
Facebook Youtube
Skoči na glavno vsebino
news icon
07. 02. 2024

Zapore cest: Prešernov smenj (8. februar) in Krančkov karneval (10. februar)

V četrtek, 8. februarja, bo zaradi prireditve Prešernov smenj v nekaterih ulicah starega mestnega jedra veljala popolna zapora cest.   Med 6. in 18. uro bo zaprta cesta Slovenski trg–Gregorčičeva ulica, in sicer od križišča Koroške ceste in ceste med Globusom in Delavskim domom do objekta na naslovu Gregorčičeva ulica 18, med 9. in 18. uro bo veljala zapora tudi na cesti pri..
news icon
06. 02. 2024

Informacija o prevzemu nepravilno parkiranih vozil

Za dogovor o prevzemu vozila pokličete na telefonsko številko izvajalca rednega vzdrževanja občinskih cest Komunalo Kranj d.o.o.: 030 610 450.    Prevzem odpeljanih nepravilno parkiranih vozil je možen v času uradnih ur med 7. in 15. uro na naslovu: Savska loka 33, 4000 Kranj. 
news icon
26. 01. 2024

Kranj ima novo postajališče za avtodome - PZA Vodovodni stolp Kranj

V Mestni občini Kranj je od januarja turistična infrastruktura bogatejša za novo postajališče za avtodome – PZA Vodovodni stolp Kranj. Avtodomarjem je tam po novem na voljo pet sodobno opremljenih parkirnih mest z vsemi potrebnimi priključki vključno z elektriko in vodo ter drugo infrastrukturo, ki omogoča udobno uporabo.   PZA Vodovodni stolp je že drugo tovrstno postajališče v..

Kliknite za prikaz zemljevida.

Upravna stavba KK
Servisni objekt Zarica
Gradbišča
Parkirišča
Kranjska sivka

Vprašajte Kranjsko Sivko:

Strinjam se s pogoji uporabe.
Izpolnite obvezna polja.

Kranjska Sivka

Hvala za vaše vprašanje.

Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.


Kranjska Sivka