Ulica Mirka Vadnova 1
Kranj
4000
info@komunala-kranj.si
Facebook Youtube
news icon
18. 05. 2020

Spremembe pri parkiranju v središču Kranja

Od ponedeljka, 18. maja 2020, dalje bo za parkiranje na Gregorčičevi ulici in delu Ceste Staneta Žagarja treba plačati parkirnino. Pridobiti bo mogoče tudi parkirne abonmaje, ki omogočajo neomejeni čas parkiranja, a bo njihovo število omejeno.   Parkirnina na Cesti Staneta Žagarja in Gregorčičevi ulici bo znašala 0,60 evra za uro parkiranja, zaračunavala pa se ne bo med 19. in 7...
news icon
08. 05. 2020

Zagon javnega potniškega prometa in sprememba pri parkiriščih

Prihodnji ponedeljek, 11. maja, bo znova stekel javni potniški promet. Tako bo na mestnih parkiriščih v Mestni občini Kranj (MOK) znova potrebno plačevati parkirnino. Na avtobusih in vlakih bo veljal posebni režim.    Mestna občina Kranj je v času epidemije virusa covid-19 omogočila brezplačno parkiranje na sicer plačljivih parkiriščih, da bi olajšala situacijo občanom, ki so se..
news icon
08. 01. 2020

Razširitev parkirišča pri zdravstvenem domu

Mestna občina Kranj je v sodelovanju s Komunalo Kranj in Bolnišnico za ginekologijo in porodništvo Kranj pred božičem na območju nekdanje kotlovnice odprla razširitev javnega parkirišča s približno 80 dodatnimi parkirnimi mesti pred Zdravstvenim domom Kranj. Z vzpostavitvijo razširjenega parkirišča se pričakuje, da bo razrešen problem pomanjkanja parkirnih mest pred zdravstvenimi..
Arhivnovicarchive
map icon
Upravna stavba KK
map icon
Servisni objekt Zarica
map icon
Parkirišča

Obveščanje

Prijavite se na brezplačno obveščanje o moteni oskrbi s pitno vodo. Poskrbite, da bodo informacije pravi čas prišle do vas. 

 

Več informacij

icon