Ulica Mirka Vadnova 1
Kranj
4000
info@komunala-kranj.si
Facebook Youtube
news icon
05. 01. 2022

Sprememba na parkirišču Čebelica

Na parkirišču »Čebelica«, ki se nahaja pred vstopom v staro mestno jedro pri mostu čez reko Kokro, je od 1. januarja 2022 spremenjen način označevanja začetka parkiranja; parkirišče po novem ni več zaprto z zapornico, časovni in finančni režim pa ostajata enaka, kar je označeno z ustrezno prometno signalizacijo. Uporabnik parkirišča označi začetek parkiranja tako, da na..
news icon
20. 10. 2021

Zaprto parkirišče Stara Sava – zgoraj

Danes, 20. 10. 2021, od 20. ure naprej bo za vse uporabnike (zgornji plato) zaprto parkirišče Stara Sava. Zapora je predvidena do četrtka, 21. 10. 2021, do 20. ure.  
news icon
19. 10. 2021

Urejanje cest - projekti v delu in zaključki del

Ekipe DE Vzdrževanje cest Komunale Kranj so v oktobru 2021 izvedle kar nekaj večjih projektov, nekaj pa je takih, ki bodo zaključeni v kratkem:   Povlje: preplastitev vozišča v skupni dolžini 1.350 metrov in širine 3,8 m, skupaj 5.300 m² asfalta. Pred tem smo na trasi višinsko prilagodili pokrove, očistili površino, pokrpali asfaltne mulde, posedke ter zafrezali stike novega in..
Arhivnovicarchive

Kliknite za prikaz zemljevida.

map icon
Upravna stavba KK
map icon
Servisni objekt Zarica
map icon
Gradbišča
map icon
Parkirišča

Obveščanje

Prijavite se na brezplačno obveščanje o moteni oskrbi s pitno vodo. Poskrbite, da bodo informacije pravi čas prišle do vas. 

 

Več informacij

icon
Kranjska sivka

Vprašajte Kranjsko Sivko:

Strinjam se s pogoji uporabe.
Izpolnite obvezna polja.

Kranjska Sivka

Hvala za vaše vprašanje.

Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.


Kranjska Sivka