Pogrebi

Objavljeni so le pogrebi, katerih svojci pokojnika objavo izrecno dovolijo.

Aktualno

Mestne službe , 30. 9. 2019

Nadgradnja vstopnega sistema v staro mestno jedro

Obiskovalce starega mestnega jedra Kranja obveščamo, da bo v času od 2. oktobra do predvidoma 11. oktobra 2019 potekala nadgradnja vstopnega sistema na Gregorčičevi ulici v Kranju. Vstop bo sicer omogočen, a prosimo, da pri tem upoštevate prometno signalizacijo, ki bo prilagojena poteku del na vstopnem sistemu. V tem času bodo potopni stebrički na izstopu iz mesta na Koroški cesti spuščeni.

Mestne službe , 31. 7. 2019

Nov parkirni režim v središču Kranja

Z avgustom bo uveden nov sistem parkiranja na območju Stritarjeve in Mladinske ulice.

Ob delovnikih (od ponedeljka do petka) bo parkirišče plačljivo v času od 7. do 19. ure, in sicer bo cena za uro parkiranja 0,60 evra. Ob uporabi parkirne kartice Mestne občine Kranj bo mogoče brezplačno parkirati enkrat dnevno eno uro. 

Izven omenjenega časa se parkirnina ne bo zaračunala. Parkiranje bo brezplačno tudi ob sobotah, nedeljah in praznikih. Parkirnino bodo uporabniki lahko poravnali s kovanci, s parkirno kartico Mestne občine Kranj in mobilnimi telefoni. 

Obveščanje

Motena oskrba s pitno vodo - prijava

Prijavite se na brezplačno obveščanje o moteni oskrbi s pitno vodo. Poskrbite, da bodo informacije pravi čas prišle do vas. Obvestilo bomo poslali na vaš elektronski naslov oz. SMS v času, ko bo oskrba s pitno vodo prekinjena. Pravočasno vas bomo opozorili tudi na morebitno sanitarno neustreznost vode in potrebne ukrepe.