Pogrebi

Objavljeni so le pogrebi, katerih svojci pokojnika objavo izrecno dovolijo.

Aktualno

Mestne službe , 6. 6. 2019

Na Hujah na voljo mesečni in letni parkirni abonma 

Na spodnjem platoju parkirišča Huje je od 6. junija 2019 možno pridobiti parkirni abonma. Ker je število mesečnih abonmajev omejeno na 15, se pravica dodeli tistemu, ki časovno prej odda vlogo. S parkirnim abonmajem parkirno mesto ne bo zagotovljeno, omogočal pa bo neomejeno parkiranje na parkirišču Huje – spodnji plato. Občinska taksa za mesečni parkirni abonma v coni C2 znaša 40 EUR z DDV. Za letni parkirni abonma v coni 2 znaša z enkratnim plačilom 400 EUR z DDV.

Mestne službe , 3. 6. 2019

Nov parkirni režim na parkirišču »Sejmišče«

Mestna občina Kranj nadaljuje z urejanjem parkirnih površin na območju mestnega središča. Po tem ko je bila nedavno mreža javnih parkirišč razširjena od ponedeljka, 3. junija 2019, velja spremenjeno parkiranje na parkirišču Sejmišče. 

Mestne službe , 17. 5. 2019

Novo javno parkirišče pred Mestno upravo Kranj - poenotenje sistema parkirnih režimov

V sistem javnega parkiranja se po šestih letih ponovno vrača parkirišče pred Delavskim domom na Slovenskem trgu, ki je med najbolj obiskanimi parkirišči v Kranju. Nov parkirni režim začne veljati s petkom, 17. maja 2019. Uporabniki bodo imeli enkrat dnevno možnost brezplačnega parkiranja s parkirno kartico Mestne občine Kranj. Cena ure parkiranja znaša 1 EUR, dolžina parkiranja pa je omejena na do dve uri. Parkirišče je plačljivo od ponedeljka do petka, med 7. in 19. uro, ter ob sobotah med 7. in 13. uro.

Obveščanje

Motena oskrba s pitno vodo - prijava

Prijavite se na brezplačno obveščanje o moteni oskrbi s pitno vodo. Poskrbite, da bodo informacije pravi čas prišle do vas. Obvestilo bomo poslali na vaš elektronski naslov oz. SMS v času, ko bo oskrba s pitno vodo prekinjena. Pravočasno vas bomo opozorili tudi na morebitno sanitarno neustreznost vode in potrebne ukrepe.