Ulica Mirka Vadnova 1
Kranj
4000
info@komunala-kranj.si
Facebook Youtube
news icon
24. 08. 2020

Parkirišče Čebelica bo zaprto zaradi vzdrževalnih del

Parkirišče Čebelica bo od torka, 25. avgusta 2020, od 14. ure dalje do predvidoma četrtka popoldne, 27. avgusta 2020, zaprto zaradi vzdrževalnih del.     V tem času bodo komunalni delavci v skladu z novimi standardi parkirnih širin odstranili obstoječe oznake parkirnih mest in zarisali nove. Uporabnike tega parkirišča naprošamo, naj uporabljajo parkirišče na Hujah. Že vnaprej..
news icon
09. 06. 2020

Obvestilo najemnikom parkirišč v upravljanju Komunale Kranj

Vse najemnike parkirišč v upravljanju Komunale Kranj obveščamo, da smo v času epidemije sledili navodilom v okviru ukrepov za preprečevanje okužbe z novim koronavirusom. Zaradi ukinitve javnega potniškega prometa, je bilo občanom omogočeno  brezplačno parkiranje na parkiriščih v upravljanju Komunale Kranj v Mestni občini Kranj. V skladu z omenjenimi ukrepi najemnikom parkirišč ne..
news icon
18. 05. 2020

Spremembe pri parkiranju v središču Kranja

Od ponedeljka, 18. maja 2020, dalje bo za parkiranje na Gregorčičevi ulici in delu Ceste Staneta Žagarja treba plačati parkirnino. Pridobiti bo mogoče tudi parkirne abonmaje, ki omogočajo neomejeni čas parkiranja, a bo njihovo število omejeno.   Parkirnina na Cesti Staneta Žagarja in Gregorčičevi ulici bo znašala 0,60 evra za uro parkiranja, zaračunavala pa se ne bo med 19. in 7...
Arhivnovicarchive

Kliknite za prikaz zemljevida.

map icon
Upravna stavba KK
map icon
Servisni objekt Zarica
map icon
Parkirišča

Obveščanje

Prijavite se na brezplačno obveščanje o moteni oskrbi s pitno vodo. Poskrbite, da bodo informacije pravi čas prišle do vas. 

 

Več informacij

icon