Ulica Mirka Vadnova 1
Kranj
4000
info@komunala-kranj.si
Facebook Youtube
Skoči na glavno vsebino

Partnerji

 

 


 

 

Fundacija Vincenca Drakslerja

 

Fundacija Vincenca Drakslerja so.p. deluje na širšem območju gorenjske regije. Njeno osnovno področje delovanja je usmerjeno v dejavnosti:

 

  • Socialno podjetništvo – v letu 2011 je Fundacija pričela z razvojem programa socialnega podjetništva. V letu 2012 se je Fundacija dodatno registrirala za opravljanje dejavnosti socialnega podjetništva ter tako postala peto socialno podjetje v Sloveniji in prvo na Gorenjskem. Izvajajo tudi svetovanje s področja socialnega podjetništva ter s tem želijo pomagati pri razvoju socialnega podjetništva na področju MO Kranj kot tudi širše.
  • Programi preprečevanja in obravnave odvisnosti – fundacija je bila prvenstveno ustanovljena za izvajanje preventivnih in kurativnih programov preprečevanja odvisnosti. V sodelovanju s Centrom za pomoč, terapijo in socialno rehabilitacijo pri Centru za socialno delo Kranj potekajo visokopražni programi reintegracije odvisnikov, ozdravljenim odvisnikom nudijo finančno pomoč pri njihovi nastanitvi in jih podpirajo pri nadaljnjem šolanju.
  • Zaposlitveni center FVD Kranj in Zaposlitveni center FVD Pristava – Fundacija Vincnca Drakslerja za odvisnike so.p. je ustanovitelj in 100 % lastnik dveh zaposlitvenih centrov, katerih namen je usposabljanje in zaposlovanje težje zaposljivih invalidov, ki imajo med 30 % in 70 % preostale delazmožnosti.

 

Komunala Kranj s Fundacijo redno sodeluje pri izvedbi različnih delavnic, svetovanj, pri organizaciji dogodkov, povezani pa smo tudi preko Štacune Zarica, ki se nahaja na Zbirnem centru Komunale Kranj na Zarici. V tej trgovini lahko oddate predmete, ki ste jih ne potrebujete več, vendar so še uporabni ali potrebni manjših popravil in so primerni za ponovno rabo. V trgovini lahko kupite rabljene predmete iz druge roke.

 

 

 

Ponudba podjetja Eprim d.o.o. obsega kompletno ograjevanje objektov, vključno z vrati, avtomatizacijo in zapornicam. Izvajamo tudi vsa spremljajoča gradbena dela, tehnične spletna trgovina je dostopna tudi na spletu. Podjetje Eprim d.o.o je pokrovitelj akcije Sveče lahko gorijo tudi drugače.

 

 

 

 

Podjetje Zagožen d.o.o. je specializirano za prodajo izdelkov za zunanji vodovod in kanalizacijo. Delež lastne proizvodnje predstavlja preko 25 %. Velik delež prodaje pa predstavljajo artikli tujih in slovenskih proizvajalcev, ki jih zastopajo na slovenskem trgu. So podjetje s tradicijo, prisotno na trgu že več kot 40 let. Ohranjajo status razvojnega dobavitelja, v Sloveniji spadajo med vodilne proizvajalce in prodajalce materialov za zunanji vodovod in kanalizacijo. 

Podjetje Benussi d.o.o. je pooblaščeni uvoznik priznanega proizvajalca tovornjakov IVECO s.p.a. Kupcem ponuja nova in rabljena vozila v vseh kategorijah od 3200 kg do 86000 kg skupne teže. Znotraj podjetja ponujajo: izučeno prodajno osebje, ki bo vozilo prilagodilo vsem potrebam kupcev, profesionalno storitev, opremljeno z najsodobnejšimi diagnostičnimi napravami, prodajo originalnih nadomestnih delov z veliko zalogo, prodajo in vulkanizacijo pnevmatik za tovornjake in avtomobile, pralnico za tovornjake. Podjetje Benussi d.o.o. zaposluje več kot 100 zaposlenih v svojih prodajnih in servisnih centrih v Pulju, Reki, Zagrebu, Varaždinu, Zadru, Splitu in Slavonskem Brodu na Hrvaškem ter v Ljubljani in Mariboru v Sloveniji. Njihova poslovna strategija je zadovoljiti vsako stranko, jo spremljati ves čas delovanja vozila, dokaz za to pa je veliko število zadovoljnih kupcev in uporabnikov storitev. 

 

 

Na slovenskem tržišču že vrsto let uspešno zastopa podjetje Stummer Kommunalfahrzeuge iz Avstrije, specializiranega proizvajalca nadgradenj za zbiranje in prevoz odpadkov. V prodajnem programu so različni tipi nadgradenj, od najmanjših za delo v ozkih ulicah in mestnih središčih, do zelo zmogljivih naprav za premagovanje velikih razdalj. Za vsako območje zbiranja, vrsto odpadkov in tip zabojnika ponujajo primerno rešitev. Koncept nadgradenj je ne glede na njihovo velikost enak. Vsaka nadgradnja je izdelana na podvozje po meri, kar zagotavlja optimalno razporeditev tovora, boljše upravljanje vozila, maksimalni volumen kesona. Nadgradnje dopolnjujejo z visoko zmogljivimi stresalniki, tako da sta zbiranje in prevoz odpadkov ekonomsko učinkovita in okolju prijazna.

 

 

Zgodba podjetja Coma commerce d.o.o. se je začela leta 1989 z ustanovitvijo podjetja Coma d.o.o.. Specializirani so za prodajo izdelkov za zunanji vodovod, kanalizacijo in plinovod. Veletrgovci s poslovnima enotama v Ljubljani in Mariboru. Renome zanesljivega in prilagodljivega grosista so zgradili v začetku devetdesetih let, ko je bilo potrebno za zahteve odjemalcev kakovostne proizvode uvažati iz držav bivše Jugoslavije ter zahodne Evrope. V ponudbi je moč najti več kot 8.000 prodajnih artiklov, s katerimi oskrbujejo komunalna, gradbena, vodovodna in inštalaterska podjetja. Svojim strankam zagotavljajo kratke dobavne roke in dostavo na delovišča.

 

 


 

 

Vprašajte Kranjsko Sivko:

Strinjam se s pogoji uporabe.
Izpolnite obvezna polja.

Kranjska Sivka

Hvala za vaše vprašanje.

Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.


Kranjska Sivka