Ulica Mirka Vadnova 1
Kranj
4000
info@komunala-kranj.si
Facebook Youtube

Partnerji

 

 


 

 

Fundacija Vincenca Drakslerja

 

Fundacija Vincenca Drakslerja so.p. deluje na širšem območju gorenjske regije. Njeno osnovno področje delovanja je usmerjeno v dejavnosti:

 

  • Socialno podjetništvo – v letu 2011 je Fundacija pričela z razvojem programa socialnega podjetništva. V letu 2012 se je Fundacija dodatno registrirala za opravljanje dejavnosti socialnega podjetništva ter tako postala peto socialno podjetje v Sloveniji in prvo na Gorenjskem. Izvajajo tudi svetovanje s področja socialnega podjetništva ter s tem želijo pomagati pri razvoju socialnega podjetništva na področju MO Kranj kot tudi širše.
  • Programi preprečevanja in obravnave odvisnosti – fundacija je bila prvenstveno ustanovljena za izvajanje preventivnih in kurativnih programov preprečevanja odvisnosti. V sodelovanju s Centrom za pomoč, terapijo in socialno rehabilitacijo pri Centru za socialno delo Kranj potekajo visokopražni programi reintegracije odvisnikov, ozdravljenim odvisnikom nudijo finančno pomoč pri njihovi nastanitvi in jih podpirajo pri nadaljnjem šolanju.
  • Zaposlitveni center FVD Kranj in Zaposlitveni center FVD Pristava – Fundacija Vincnca Drakslerja za odvisnike so.p. je ustanovitelj in 100 % lastnik dveh zaposlitvenih centrov, katerih namen je usposabljanje in zaposlovanje težje zaposljivih invalidov, ki imajo med 30 % in 70 % preostale delazmožnosti.

 

Komunala Kranj s Fundacijo redno sodeluje pri izvedbi različnih delavnic, svetovanj, pri organizaciji dogodkov, povezani pa smo tudi preko Štacune Zarica, ki se nahaja na Zbirnem centru Komunale Kranj na Zarici. V tej trgovini lahko oddate predmete, ki ste jih ne potrebujete več, vendar so še uporabni ali potrebni manjših popravil in so primerni za ponovno rabo. V trgovini lahko kupite rabljene predmete iz druge roke.

 

 

 

Ponudba podjetja Eprim d.o.o. obsega kompletno ograjevanje objektov, vključno z vrati, avtomatizacijo in zapornicam. Izvajamo tudi vsa spremljajoča gradbena dela, tehnične spletna trgovina je dostopna tudi na spletu. Podjetje Eprim d.o.o je pokrovitelj akcije Sveče lahko gorijo tudi drugače.

 

 

 

 

Podjetje Zagožen d.o.o. je specializirano za prodajo izdelkov za zunanji vodovod in kanalizacijo. Delež lastne proizvodnje predstavlja preko 25 %. Velik delež prodaje pa predstavljajo artikli tujih in slovenskih proizvajalcev, ki jih zastopajo na slovenskem trgu. So podjetje s tradicijo, prisotno na trgu že več kot 40 let. Ohranjajo status razvojnega dobavitelja, v Sloveniji spadajo med vodilne proizvajalce in prodajalce materialov za zunanji vodovod in kanalizacijo.