Ulica Mirka Vadnova 1
Kranj
4000
info@komunala-kranj.si
Facebook Youtube
news icon
01. 04. 2020

Novi urniki odvoza odpadkov april-oktober 2020

Z današnjim dnem so začeli veljati novi urniki rednega odvoza odpadkov za obdobje april-oktober 2020. Poti do razporeda odvozov so naslednje:   - v tiskani obliki: na zadnji strani računov, ki so jih uporabniki prejeli v marcu, - preko spletne strani www-komunala-kranj.si: https://gis.komunala-kranj.si/ddmoduli/iskalnik_odvoza_odpadkov/?a=komunalakranj (vstop na vstopni strani, zgoraj v..
news icon
30. 03. 2020

Zemlja ne sodi v zabojnik za papir

Smetarske ekipe na terenu se trudijo in redno odvažajo odpadke. Večina uporabnikov upošteva navodila in odgovorno ločujejo odpadke, nekateri pa ločevanje odpadkov razumejo drugače. Naši delavci so danes naleteli na prizor, ki osupne. V zabojniku za papir so odkrili kup zemlje z ostanki zelenja, ki je bil seveda pomešan s papirjem, a v zabojnik z modrim pokrovom ne sodi. Pozivamo vse..
news icon
25. 02. 2020

Težave z odpadno embalažo - protestno pismo

Zbornica komunalnega gospodarstva je objavila sporočilo, ki ga lahko preberete spodaj in protestno pismo, ki ga najdete na koncu prispevka.   "V četrtek, 20. februarja 2020, je Zbornica komunalnega gospodarstva Vlado RS ter Ministrstvo za okolje in prostor pozvala k sprejemu intervencijskih ukrepov za odstranitev pri komunalnih podjetjih nakopičene odpadne embalaže in zagotovitvi sprotnega..
Arhivnovicarchive
map icon
Zbirni centri
map icon
Ekološki otoki

Obveščanje

Prijavite se na brezplačno obveščanje o moteni oskrbi s pitno vodo. Poskrbite, da bodo informacije pravi čas prišle do vas. 

 

Več informacij

icon