Ulica Mirka Vadnova 1
Kranj
4000
info@komunala-kranj.si
Facebook Youtube
news icon
17. 06. 2022

Nove podzemne zbiralnice za ločeno zbiranje odpadkov v KS Bratov Smuk

Kranj, 17. junij 2022 – Prebivalcem Krajevne skupnosti Bratov Smuk sta po novem na voljo dve lokaciji podzemnih zbiralnic za ločeno zbiranje odpadkov. S tvornim sodelovanjem so Mestna občina Kranj, Krajevna skupnost Bratov Smuk, Komunala Kranj in upravnik Domplan po več letih iskanja primerne rešitve za zbiranje odpadkov na tem območju izvedli projekt, ki ga je podprla večina..
news icon
20. 04. 2022

Lepotica, ki kroti zver

Glavna junakinja portreta voznika na portalu https://prevozi.finance.si/ ni voznik ampak voznica Leila Roblek, ki v Komunali Kranj vozi smetarski tovornjak. Poleg tega zna tudi upravljati s kamionskim hidravličnim dvigalom in težko gradbeno mehanizacijo. Celoten portret si lahko preberete na portalu prevozi.top: https://bit.ly/3vhMwVd     
news icon
28. 03. 2022

Očistimo Kranj 2022 - čisto je lepo

V Mestni občini Kranj so v sodelovanju z Zvezo tabornikov občine Kranj in Komunalo Kranj v soboto, 26. 3., dopoldne izvedli tradicionalno, že 21. čistilno akcijo OČISTIMO KRANJ 2022 – Kranj ni več usran. Na širšem območju MOK je skupno čistilo okoli 5300 ljudi, zbrali smo 13.660 kilogramov odpadkov, kar je približno tri tone manj kot lani.   Prav tako tradicionalno so uvod v..
Arhivnovicarchive

Kliknite za prikaz zemljevida.

map icon
Zbirni centri
map icon
Ekološki otoki
map icon
Zbiralnice odpadnega jedilnega olja

Obveščanje

Prijavite se na brezplačno obveščanje o moteni oskrbi s pitno vodo. Poskrbite, da bodo informacije pravi čas prišle do vas. 

 

Več informacij

icon
Kranjska sivka

Vprašajte Kranjsko Sivko:

Strinjam se s pogoji uporabe.
Izpolnite obvezna polja.

Kranjska Sivka

Hvala za vaše vprašanje.

Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.


Kranjska Sivka