Ulica Mirka Vadnova 1
Kranj
4000
info@komunala-kranj.si
Facebook Youtube
news icon
19. 01. 2023

Kam z novoletno smrečico po praznikih?

V predprazničnih dneh z veseljem postavljamo novoletne smrečice in jim namenimo poseben prostor v hiši. Po praznikih pa nas čaka pospravljanje okraskov iz skoraj gole naravne smrečice, če ste se odločili za naravno drevesce, ali pa razstavljanje umetne. V vsakem primeru se srečamo z vprašanjem kam z naravno in kam s poškodovano ali odsluženo umetno smrečico. Na razpolago je več..
news icon
18. 01. 2023

Kam z ostanki hrane?

V letu 2021 je prebivalec Slovenije zavrgel v povprečju 68 kg hrane. Če ne veste kaj bi naredili z ostanki hrane po prazničnih pojedinah, jih "reciklirajte" v izvirne jedi.    Za vas smo izbrali dva okusna recepta. Dober tek!  
news icon
22. 12. 2022

Zgodbe skritih herojev - naša ekipa na Kanalu A

Skriti heroji, komunalni delavci - smetarji s Komunale Kranj. Kako in kdaj se začne ter kako poteka njihov delavnik, s kakšnimi preprekami se srečujejo in kako ljudje gledajo na njihov poklic.    "Brez smetarjev, bi bila naša mesta precej drugačna. Zgodbe s Sicilije opominjajo, da bi se kmalu kopali v smeteh in kaosu. Komunalne delavce morda prepogosto spregledamo, premalokrat se jim..
Arhivnovicarchive

Kliknite za prikaz zemljevida.

map icon
Zbirni centri
map icon
Ekološki otoki
map icon
Zbiralnice odpadnega jedilnega olja

Obveščanje

Prijavite se na brezplačno obveščanje o moteni oskrbi s pitno vodo. Poskrbite, da bodo informacije pravi čas prišle do vas. 

 

Več informacij

icon
Kranjska sivka

Vprašajte Kranjsko Sivko:

Strinjam se s pogoji uporabe.
Izpolnite obvezna polja.

Kranjska Sivka

Hvala za vaše vprašanje.

Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.


Kranjska Sivka