Ulica Mirka Vadnova 1
Kranj
4000
info@komunala-kranj.si
Facebook Youtube
news icon
12. 04. 2021

Občine po poti zero waste - aktivnosti v polnem teku

Občine, v katerih kranjska komunala izvaja gospodarsko javno službo zbiranja komunalnih odpadkov, so stopile na pot do družbe brez odpadkov.    Zastavljene aktivnosti v projektu pridobivanja naziva Zero waste občina in dejavnosti na poti do družbe brez odpadkov so v polnem teku. Predstavniki občin – Mestne občine Kranj, Občin Šenčur, Preddvor in Jezersko, komunale ter člani..
news icon
12. 04. 2021

Odgovorno ravnanje z odpadki – ogledalo nas vseh

Čisto okolje, pospravljene ulice in pločniki, urejeni ekološki otoki so nekateri izmed pokazateljev okoljske kulture občank in občanov.   Pogosto se dogaja, da v naravi zasledimo kupe nepravilno odloženih odpadkov, odvrženo embalažo ob cestah, nesnago okoli košev za odpadke ali pa smo priča podobi, ko ekološki otoki marsikje spominjajo na deponijo in postajajo priročno..
news icon
28. 03. 2021

Po čistilni akciji Kranj z okolico še bolj zelen

V Mestni občini Kranj (MOK) so pod okriljem organizatorja, Zveze tabornikov občine Kranj, v soboto dopoldne izvedli že 20. čistilno akcijo OČISTIMO KRANJ 2021 – Kranj ni več usran. Zaradi epidemije covida-19 tako kot lani tudi tokratna akcija ni bila množična in je potekala v skladu z navodili štaba Civilne zaščite MOK, vseeno pa je na širšem območju MOK čistilo okoli 1700 ljudi...
Arhivnovicarchive

Kliknite za prikaz zemljevida.

map icon
Zbirni centri
map icon
Ekološki otoki

Obveščanje

Prijavite se na brezplačno obveščanje o moteni oskrbi s pitno vodo. Poskrbite, da bodo informacije pravi čas prišle do vas. 

 

Več informacij

icon
Kranjska sivka

Vprašajte Kranjsko Sivko:

Strinjam se s pogoji uporabe.
Izpolnite obvezna polja.

Kranjska Sivka

Hvala za vaše vprašanje.

Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.


Kranjska Sivka