Pogrebi

Objavljeni so le pogrebi, katerih svojci pokojnika objavo izrecno dovolijo.

Aktualno

Ravnanje z odpadki , 17. 6. 2019

Zbirni center Remont ob nedeljah ne obratuje več

Uporabnike na območju občine Jezersko obveščamo o spremembi delovnega časa zbirnega centra Remont. Zbirni center ob nedeljah ne obratuje več.

Odpadke lahko v mesecih junij - avgust oddate ob ponedeljkih, med 18. in 19.30. uro ter petkih, med 18. in 21. uro. 

Vabljeni k branju dodatnih informacij o pravilni oddaji odpadkov v zbirnih centrih

zc.jpg

Ravnanje z odpadki , 12. 6. 2019

Gradnja novega zbirnega mesta za odpadke – Svarje

V naselju Svarje gradimo novo zbirno mesto za odpadke. Trenutno je montažna konstrukcija v fazi gradnje, plato pa bo nared najkasneje do konca junija. Uporabniki storitev Komunale Kranj iz naselja Svarje, bodo lahko na zbirnem mestu ločeno oddali odpadke v tri različne zabojnike: odpadno embalažo, mešane komunale odpadke in biološke odpadke. Za stekleno embalažo in papir/papirno embalažo pa je na voljo najbližji ekološki otok.

Gradnja odjemnega mesta za odpadke - Svarje

Ravnanje z odpadki , 27. 5. 2019

Kam z odvečnimi oblačili in tekstilom?

Število oblačil v naših omarah narašča. V dobi hitre mode in nizkocenovnih ponudnikov oblačil, se tista slabše kakovosti hitreje uničijo ali pa se jih naveličamo. To povzroča vedno večje količine odpadnega tekstila in vpliva na okolje. Običajno se vprašamo kam z odsluženimi oblačili takrat, ko zamenjamo garderobo ob menjavi letnih časov ali pa, ko nam zmanjka prostora v omarah in naredimo inventuro ter izpraznimo police. Pripravili smo nekaj nasvetov, kako zmanjšati količino oblačil in kam z odsluženimi ali tistimi kosi oblačil, ki jih ne potrebujemo več:

Obveščanje

Motena oskrba s pitno vodo - prijava

Prijavite se na brezplačno obveščanje o moteni oskrbi s pitno vodo. Poskrbite, da bodo informacije pravi čas prišle do vas. Obvestilo bomo poslali na vaš elektronski naslov oz. SMS v času, ko bo oskrba s pitno vodo prekinjena. Pravočasno vas bomo opozorili tudi na morebitno sanitarno neustreznost vode in potrebne ukrepe.