Ulica Mirka Vadnova 1
Kranj
4000
info@komunala-kranj.si
Facebook Youtube
news icon
22. 01. 2021

Razdelili že preko 700 zbiralnih posod za odpadno jedilno olje

V načrtu urejanja ekoloških otokov je tudi nameščanje uličnih zbiralnic odpadnega jedilnega olja. Prve se nahajajo na Mlaki pri Kranju, v Naklem in na Jezerskem ob vkopanih zbiralnih posodah novih ekoloških otokov. V načrtu pa so še postavitve v Občinah Preddvor in Šenčur.        Uporabniki v okolici novo nameščenih zbiralnic odpadnega jedilnega olja so že prejeli namenske..
news icon
15. 01. 2021

Pojasnila ob umiku rumenih zabojnikov z eko otokov

Glede na vprašanja in polemike, ki se v zadnjih dneh pojavljajo v zvezi z ukrepom Komunale Kranj d.o.o., ki ukinja zbiranje mešane komunalne embalaže (plastike) na ekoloških otokih, v nadaljevanju podajamo nekaj dejstev:   zbiranje mešane komunalne embalaže (plastike, pločevink, tetrapakov in druge embalaže) je z državno uredbo predpisano in organizirano po načelu od vrat do vrat..
news icon
07. 01. 2021

Kam z novoletno smrečico po praznikih?

V predprazničnih dneh z veseljem postavljamo novoletne smrečice in jim namenimo poseben prostor v hiši. Po praznikih pa nas čaka pospravljanje okraskov iz skoraj gole naravne smrečice, če ste se odločili za naravno drevesce, ali pa razstavljanje umetne. V vsakem primeru se srečamo z vprašanjem kam z naravno in kam s poškodovano ali odsluženo umetno smrečico. Na razpolago je več..
Arhivnovicarchive

Kliknite za prikaz zemljevida.

map icon
Zbirni centri
map icon
Ekološki otoki

Obveščanje

Prijavite se na brezplačno obveščanje o moteni oskrbi s pitno vodo. Poskrbite, da bodo informacije pravi čas prišle do vas. 

 

Več informacij

icon