Ulica Mirka Vadnova 1
Kranj
4000
info@komunala-kranj.si
Facebook Youtube
news icon
09. 09. 2021

Akcija zbiranja nevarnih odpadkov - oktober 2021

Od začetka do sredine oktobra 2021 bo potekala akcija zbiranja nevarnih odpadkov zbranih v gospodinjstvih. Termine in lokacije zbiranja ter podatke katere nevarne odpadke lahko prinesete na zbirno mesto najdete v razpredelnici. Za vse informacije lahko pokličete na 04 28 11 30 00, 080 35 55 ali pa nam pišete na info@komunala-kranj.si.    
news icon
07. 09. 2021

Države pozivajo k zmanjšanju plastičnih odpadkov

Program Združenih narodov za okolje (UNEP) je ministrom na konferenci v Ženevi predstavil osnutek resolucije, ki poudarja nujno potrebo po reševanju te okoljske problematike.   UNEP je opozoril, da se planet utaplja v plastičnih odpadkih. Na svetovni ravni se namreč letno proizvede okoli 300 milijonov ton plastičnih odpadkov, je poročala francoska tiskovna agencija AFP.   Ocenjuje se,..
news icon
30. 08. 2021

Ravnanje z odpadki po samotestiranju na SARS-CoV-2

Odpadke pri izvajanju prostovoljnega samotestiranja na SARS-CoV-2 (npr. uporabljene robčke, testne materiale) ter odpadke od čiščenja prostorov (npr. krpe za enkratno uporabo) je potrebno odložiti v plastično vrečo za smeti in jo, ko je polna, tesno zavezati. Vsebine vreč se ne tlači, odpadkov se po odlaganju v vrečo več ne dotika. Vrečo je potrebno namestiti v drugo plastično vrečo..
Arhivnovicarchive

Kliknite za prikaz zemljevida.

map icon
Zbirni centri
map icon
Ekološki otoki

Obveščanje

Prijavite se na brezplačno obveščanje o moteni oskrbi s pitno vodo. Poskrbite, da bodo informacije pravi čas prišle do vas. 

 

Več informacij

icon
Kranjska sivka

Vprašajte Kranjsko Sivko:

Strinjam se s pogoji uporabe.
Izpolnite obvezna polja.

Kranjska Sivka

Hvala za vaše vprašanje.

Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.


Kranjska Sivka