Ulica Mirka Vadnova 1
Kranj
4000
info@komunala-kranj.si
Facebook Youtube
news icon
30. 09. 2022

Vabilo na izmenjevalnico oblačil

Minimalizem in trend odstranjevanja navlake, ki je ne potrebujemo, je danes zelo popularen. Pa tudi koristen. Tisto, česar ne potrebujemo več, ni treba nujno zavreči, temveč lahko to nekomu podarimo, izmenjamo ali ponovno uporabimo.   Komunala Kranj skupaj s Fundacijo Vincenca Drakslerja in v sodelovanju z Medgeneracijskim centrom LU Kranj organizira IZMENJEVALNICO oblačil, obutve,..
news icon
26. 09. 2022

Rabljene e-naprave na voljo v Kr'Štacuni

V Kr'Štacuni na Maistrovem trgu 12 v Kranju so se danes uradno odprli dodatni prostori za električne in elektronske aparate iz ponovne rabe z namenom, da bodo le-ti čim bolj dostopni kupcem. Prostore so uradno predali v uporabo predsednica uprave Fundacije Vincenca Drakslerja so.p. Nada Bogataj Kržan, vodja sektorja Odpadki Komunale Kranj, d.o.o. Simona Bergant, vodja Skupnih služb Komunale..
news icon
17. 06. 2022

Nove podzemne zbiralnice za ločeno zbiranje odpadkov v KS Bratov Smuk

Kranj, 17. junij 2022 – Prebivalcem Krajevne skupnosti Bratov Smuk sta po novem na voljo dve lokaciji podzemnih zbiralnic za ločeno zbiranje odpadkov. S tvornim sodelovanjem so Mestna občina Kranj, Krajevna skupnost Bratov Smuk, Komunala Kranj in upravnik Domplan po več letih iskanja primerne rešitve za zbiranje odpadkov na tem območju izvedli projekt, ki ga je podprla večina..
Arhivnovicarchive

Kliknite za prikaz zemljevida.

map icon
Zbirni centri
map icon
Ekološki otoki
map icon
Zbiralnice odpadnega jedilnega olja

Obveščanje

Prijavite se na brezplačno obveščanje o moteni oskrbi s pitno vodo. Poskrbite, da bodo informacije pravi čas prišle do vas. 

 

Več informacij

icon
Kranjska sivka

Vprašajte Kranjsko Sivko:

Strinjam se s pogoji uporabe.
Izpolnite obvezna polja.

Kranjska Sivka

Hvala za vaše vprašanje.

Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.


Kranjska Sivka