Ulica Mirka Vadnova 1
Kranj
4000
info@komunala-kranj.si
Facebook Youtube
news icon
16. 06. 2021

Prvi svetovni dan rinfuze

Danes obeležujemo prvi dan rinfuze, katerega namen je spodbujanje uporabe trajne embalaže z možnostjo ponovnega polnjenja. Potekal bo pod geslom Vrnimo ponovno uporabo v naš vsakdan, v Sloveniji pa se bodo aktivnostim pridružili Ekologi brez meja.     Dan rinfuze, ki se letos prvič širi na mednarodno raven, so zasnovali v organizaciji City to Sea. Britanski okoljevarstveniki so..
news icon
26. 05. 2021

Zero waste - miti in neresnice

Občine, v katerih kranjska komunala izvaja gospodarsko javno službo zbiranja komunalnih odpadkov so trdno na poti do družbe brez odpadkov. Predstavniki občin – Mestne občine Kranj, Občin Šenčur, Naklo, Preddvor in Jezersko, komunale ter člani različnih društev so se srečali na treh razširjenih delavnicah Zero waste v izvedbi predstavnikov Ekologov brez meja. Izoblikovali so..
news icon
10. 05. 2021

Ločevanje odpadkov na pokopališčih

Ločeno zbiranje odpadkov je urejeno tudi na pokopališčih, kjer so postavljeni zabojniki za ločeno zbiranje odpadnih sveč, cvetja ter ostalih odpadkov.       Na Mestnem pokopališču Kranj in pokopališču v Bitnjah v namenskih zabojnikih za odpadke, v zadnjem času opažamo prisotnost nečistoč. V zabojnikih so med seboj pomešani umetno cvetje, plastični lončki, folija, odpadne..
Arhivnovicarchive

Kliknite za prikaz zemljevida.

map icon
Zbirni centri
map icon
Ekološki otoki

Obveščanje

Prijavite se na brezplačno obveščanje o moteni oskrbi s pitno vodo. Poskrbite, da bodo informacije pravi čas prišle do vas. 

 

Več informacij

icon
Kranjska sivka

Vprašajte Kranjsko Sivko:

Strinjam se s pogoji uporabe.
Izpolnite obvezna polja.

Kranjska Sivka

Hvala za vaše vprašanje.

Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.


Kranjska Sivka