Ulica Mirka Vadnova 1
Kranj
4000
info@komunala-kranj.si
Facebook Youtube
news icon
24. 01. 2022

Med sprehodom do polne vreče odpadkov

Prejeli smo sporočilo vestnega sprehajalca, ki je med kratkim, enournim sprehodom od sotočja Kokre in Rupovščice do Ilovke nabral zajetno količino odpadkov, ki so jih tam pustili neodgovorni obiskovalci narave. Pločevinke, plastenke, škatle za pizzo, uporabljene zaščitne maske in druga nesnaga ne sodijo v naravo. Ohranimo naravne lepote in skupaj ustvarjajmo/ohranjajmo čisti..
news icon
19. 01. 2022

Ekološki otok na Mlaki pri Kranju - folija pomešana med stekleno embalažo

V zabojnik za stekleno embalažo odlagamo:   vse vrste praznih in čistih steklenic (živil, pijač, kozmetike, zdravil), kozarce za vlaganje, drugo stekleno embalažo.   Med ločeno stekleno embalažo ne sodi plastična folija, ki je bila danes pomešana v zabojniku na ekološkem otoku na Mlaki ob avtobusni postaji.     Ekološki otok na Mlaki pri Kranju - nepravilno..
news icon
17. 01. 2022

Kam z novoletno smrečico po praznikih?

V predprazničnih dneh z veseljem postavljamo novoletne smrečice in jim namenimo poseben prostor v hiši. Po praznikih pa nas čaka pospravljanje okraskov iz skoraj gole naravne smrečice, če ste se odločili za naravno drevesce, ali pa razstavljanje umetne. V vsakem primeru se srečamo z vprašanjem kam z naravno in kam s poškodovano ali odsluženo umetno smrečico. Na razpolago je več..
Arhivnovicarchive

Kliknite za prikaz zemljevida.

map icon
Zbirni centri
map icon
Ekološki otoki

Obveščanje

Prijavite se na brezplačno obveščanje o moteni oskrbi s pitno vodo. Poskrbite, da bodo informacije pravi čas prišle do vas. 

 

Več informacij

icon
Kranjska sivka

Vprašajte Kranjsko Sivko:

Strinjam se s pogoji uporabe.
Izpolnite obvezna polja.

Kranjska Sivka

Hvala za vaše vprašanje.

Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.


Kranjska Sivka