Novice

Komunala Kranj , 19. 11. 2019

Uradno pojasnilo o bilančnem dobičku Komunale Kranj

Skupščina javnega podjetja Komunala Kranj je na svoji 37. seji, 4. 9. 2019, na predlog uprave sprejela sklep o razporeditvi bilančnega dobička v višini 1.356.223,31 EUR. Bilančni dobiček je rezultat poslovanja preteklih let, ki pa izhaja predvsem iz naslova izvajanja nekaterih tržnih dejavnosti in nikakor ne iz izvajanja gospodarskih javnih služb oziroma običajnih komunalnih storitev.

Ravnanje z odpadki , 18. 11. 2019

Svetovalna stojnica - 1. dogodek v okviru ETZO 2019

Komunala Kranj skupaj s Fundacijo Vincenca Drakslerja z današnjim dnem tudi uradno odpira začetek dogajanja v okviru Evropskega tedna zbiranja odpadkov 2019 (ETZO). Oglasite se lahko na svetovalni stojnici, ki se nahaja pred trgovino ponovne uporabe Kr'štacuna. Izvedeli boste informacije s področja ponovne uporabe, zmanjševanja odpadkov, predelave pohištva in podobne koristne informacije s področja ravnanja z odpadki in ponovne uporabe izdelkov. Ponovno uporabo spremenimo v navado. 

Komunala Kranj , 15. 11. 2019

Komunala Kranj na obisku in obiski pri nas

V četrtek, 14. 11. 2019, je v Biotehniškem centru Naklo potekal dogodek Dan poklicev. Komunala Kranj je bodočim dijakom pripravila predstavitev področij delovanja vseh javnih gospodarskih služb in drugih dejavnosti ter poklicev znotraj podjetja. 

Obveščanje

Motena oskrba s pitno vodo - prijava

Prijavite se na brezplačno obveščanje o moteni oskrbi s pitno vodo. Poskrbite, da bodo informacije pravi čas prišle do vas. Obvestilo bomo poslali na vaš elektronski naslov oz. SMS v času, ko bo oskrba s pitno vodo prekinjena. Pravočasno vas bomo opozorili tudi na morebitno sanitarno neustreznost vode in potrebne ukrepe.