Ulica Mirka Vadnova 1
Kranj
4000
info@komunala-kranj.si
Facebook Youtube
30. 09. 2022

Vabilo na izmenjevalnico oblačil

Minimalizem in trend odstranjevanja navlake, ki je ne potrebujemo, je danes zelo popularen. Pa tudi koristen. Tisto, česar ne potrebujemo več, ni treba nujno zavreči, temveč lahko to nekomu podarimo, izmenjamo ali ponovno uporabimo.   Komunala Kranj skupaj s Fundacijo Vincenca Drakslerja in v sodelovanju z Medgeneracijskim centrom LU Kranj..
Beri več »
30. 09. 2022

Suše ni več?

Komunala Kranj je dne, 28. 9. 2022, v javnih lokalnih medijih obvestila svoje uporabnike o preklicu prepovedi uporabe pitne vode za zalivanje zelenic, polnjenje bazenov in pranje avtomobilov na domu na določenih območjih. Na nekaterih območjih pa prepoved še vedno velja.   Dež, ki je padel v mesecu septembru, je namreč zelo neenakomerno..
Beri več »
29. 09. 2022

Sprememba parkirnega režima na Zlatem polju

Kranj, 28. september 2022 – Od 3. oktobra 2022 dalje bo na Zlatem polju v podconi C2-J veljal režim kratkotrajnega parkiranja. To pomeni, da bo ob delavnikih možno parkiranje do največ ene ure, vendar bo treba čas prihoda na parkirišče ustrezno označiti. To za imetnike parkirnih dovolilnic in parkirnih abonmajev ne velja, saj so..
Beri več »
28. 09. 2022

Preklic prepovedi zaradi suše

Vse uporabnike, ki se oskrbujejo s pitno vodo iz vodovodnega sistema VS Kranj v občini Preddvor v naseljih Kokra, Potoče, Tupaliče, v občini Medvode v naseljih Moše, Dragočajna, Valburga, Smlednik, Hraše, v občini Šenčur v naseljih Hotemaže, Visoko, Milje, Olševek, Luže, Srednja vas, Šenčur, Voklo, Voglje, Prebačevo, Žerjavka,..
Beri več »
26. 09. 2022

Rabljene e-naprave na voljo v Kr'Štacuni

V Kr'Štacuni na Maistrovem trgu 12 v Kranju so se danes uradno odprli dodatni prostori za električne in elektronske aparate iz ponovne rabe z namenom, da bodo le-ti čim bolj dostopni kupcem. Prostore so uradno predali v uporabo predsednica uprave Fundacije Vincenca Drakslerja so.p. Nada Bogataj Kržan, vodja sektorja Odpadki Komunale Kranj,..
Beri več »
01. 09. 2022

Defibrilator na Mestnem pokopališču Kranj na servisu

Vse obiskovalce Mestnega pokopališča Kranj obveščamo, da defibrilator, ki je običajno nameščen na objektu pri čajni kuhinji, do nadaljnjega ni na voljo zaradi rednega servisa. Na povezavi tukaj lahko najdete mrežo vseh defibrilatorjev v Mestni občini Kranj.         
Beri več »
29. 08. 2022

Bili smo na obisku - počitniško varstvo otrok LUK

Ponovno smo obiskali Medgeneracijski center Ljudske univerze Kranj kjer so izvajali počitniške aktivnosti za otroke.      Zakaj ločujemo odpadke? Kaj ne sodi v straniščno školjko? Kako s pomočjo stiskalnice zmanjšamo prostornino plastenke? Odgovore na vprašanja in priporočila o odgovornem ravnanju do okolja smo delili z..
Beri več »
22. 08. 2022

Prepoved uporabe pitne vode za zalivanje

Vse uporabnike pitne vode v Mestni občini Kranj in občinah Cerklje na Gorenjskem, Šenčur, Naklo, Preddvor (v naseljih Bašelj, Kokra, Mače, Potoče in Tupaliče)  in Medvode (v naseljih Moše, Dragočajna, Valburga, Smlednik in Hraše) obveščamo, da je zaradi suše in posledično zmanjšane izdatnosti vodnih virov, prepovedano uporabljati..
Beri več »
18. 08. 2022

Prepoved zalivanja VS Trstenik

Vse uporabnike, ki se oskrbujejo s pitno vodo iz vodovodnega sistema VS Trstenik v naseljih Povlje, Trstenik, Pangršica, Tenetiše, Golniška cesta 98 in 100, Čadovlje, Hraše pri Preddvoru in Tatinec obveščamo, da zaradi suše in posledično zmanjšanja izdatnosti vodnih virov, do preklica velja prepoved uporabe pitne vode za zalivanje zelenic..
Beri več »
Kranjska sivka

Vprašajte Kranjsko Sivko:

Strinjam se s pogoji uporabe.
Izpolnite obvezna polja.

Kranjska Sivka

Hvala za vaše vprašanje.

Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.


Kranjska Sivka