Novice

Ravnanje z odpadki , 20. 1. 2020

Komunala Kranj na teren z novima voziloma

Ob koncu leta 2019 je Komunala Kranj v svoj vozni park dodala dve večji vozili za uporabo na področju odpadkov. Novi pridobitvi sta kotalni prekucnik in smetarsko vozilo. Vozili sta bili danes uradno predani v uporabo sektorju Odpadki. Tovorno vozilo kotalni prekucnik z dvigalom ima šasijo Iveco Stralis (3-osna), največja dovoljena teža je 26.000 kg. Nadgrajeno je z dvigalom Palfinger (Esilon). Namenjeno je tovoru, odpadkom, ki jih pobiramo iz ekoloških otokov.

Mestne službe , 8. 1. 2020

Razširitev parkirišča pri zdravstvenem domu

Mestna občina Kranj je v sodelovanju s Komunalo Kranj in Bolnišnico za ginekologijo in porodništvo Kranj pred božičem na območju nekdanje kotlovnice odprla razširitev javnega parkirišča s približno 80 dodatnimi parkirnimi mesti pred Zdravstvenim domom Kranj. Z vzpostavitvijo razširjenega parkirišča se pričakuje, da bo razrešen problem pomanjkanja parkirnih mest pred zdravstvenimi ustanovami za obiskovalce.

Ravnanje z odpadki , 6. 1. 2020

Kam z novoletno smrečico po praznikih?

V predprazničnih dneh z veseljem postavljamo novoletne smrečice in jim namenimo osrednji prostor v hiši. Po praznikih pa nas čaka pospravljanje okraskov iz skoraj gole naravne smrečice, če ste se odločili za naravno drevesce, ali pa razstavljanje umetne smrečice. V vsakem primeru se srečamo z vprašanjem kam z naravno in kam s poškodovano ali odsluženo umetno smrečico. Na razpolago je več možnosti:

Obveščanje

Motena oskrba s pitno vodo - prijava

Prijavite se na brezplačno obveščanje o moteni oskrbi s pitno vodo. Poskrbite, da bodo informacije pravi čas prišle do vas. Obvestilo bomo poslali na vaš elektronski naslov oz. SMS v času, ko bo oskrba s pitno vodo prekinjena. Pravočasno vas bomo opozorili tudi na morebitno sanitarno neustreznost vode in potrebne ukrepe.