Skoči na glavno vsebino
25. 07. 2024

Navodila za polnjenje bazenov

Ker se iz leta v leto povečuje povpraševanje po polnjenju zunanjih bazenov, vse uporabnike obveščamo o možnostih polnitve bazena z vodo iz javnega vodovodnega omrežja.   Odvzem vode za polnjenje bazena ni možen iz vodovodnih sistemov Ambrož pod Krvavcem, Bašelj-Laško, Besnica, Javornik, Planica, Šenturška Gora in Štefanja Gora ter..
Beri več »
17. 07. 2024

Popravek v obvestilu: Sprememba na postajališču za avtodome Stara Sava

AVTODOMI SO V KRANJU DOBRODOŠLI  Obveščamo vas o napaki v obvestilu glede parkiranja avtodomov na parkirišču Stara Sava in v nadaljevanju podajamo naslednje pojasnilo. V Mestni občini Kranj je od letošnjega januarja na novo urejeno postajališče za avtodome – PZA Vodovodni stolp Kranj, ki je obdano z zelenimi površinami in le streljaj..
Beri več »
11. 07. 2024

Vesela košarka Jaka Blažič 2023/24

Vesela košarka Jaka Blažič je postala največji otroški športni projekt v Sloveniji, saj šteje že več kot 500 otrok. Veseli nas, da smo prisluhnili projektu, s katerim so v letu 2023/24 organizirali preko 350 tekem, s sponzorji kupili in brezplačno razdelili opremo otrokom (dresi, majice, torbe, nogavice, bidoni,..), investirali v obnovo..
Beri več »
11. 07. 2024

Sprememba cene parkirnine in čas v katerem se plačuje parkirnina - Stara Sava

Uporabnike parkirišča Stara Sava v Mestni občini Kranj obveščamo, da bo od 15. 7. 2024 stopil v veljavo spremenjen čas, ko se plačuje parkirnina. Tako se bo po novem od ponedeljka do petka parkirnina zaračunavala med 7. in 21. uro.  Čas, ko se plačuje parkirnina ob sobotah ostaja nespremenjen (med 7. in 13. uro). Spremenila pa se je..
Beri več »
06. 07. 2024

Občankam in občanom Medvod čestitamo ob občinskem prazniku

Beri več »
03. 07. 2024

Julij, mednarodni mesec brez plastike

Julij, mesec brez plastike (»Plastic Free July«) je pobuda in globalno gibanje, ki spodbuja zmanjševanje uporabe plastičnih izdelkov za enkratno uporabo. Cilj pobude je ozaveščanje o problematiki onesnaževanja s plastiko, spodbujanje trajnostnih praks in zmanjševanje onesnaževanja.    Prav tako 3. julija po vsem svetu obeležujemo..
Beri več »
29. 06. 2024

Občankam in občanom Nakla čestitamo ob občinskem prazniku

Beri več »
17. 06. 2024

Komunala Kranj ponovno podprla organizacijo Blejskega vodnega foruma in festivala

Tudi letos je Komunala Kranj s finančnim in vsebinskim prispevkom podprla organizacijo Blejskega vodnega foruma in festivala.   Direktor Matjaž Berčon je sodeloval v predstavitvi in razpravi o Vlogi inovacij in distribuciji vode. Predstavil je napredne tehnološke korake, ki jih izvajajo sodelavci v Sektorju Vodovod. V nadaljevanju je vodil..
Beri več »
11. 06. 2024

Spremenjen delovni čas 24. 6. 2024

Uporabnike storitev javnega podjetja Komunala Kranj obveščamo, da bo v ponedeljek, 24. junija 2024:           zaprta blagajna na lokaciji Ulica Mirka Vadnova 1, Kranj,         prav tako ne bo uradnih ur za uporabnike.   Odvoz komunalnih odpadkov bo potekalo po ustaljenem urniku, odprti bodo tudi zbirni centri in..
Beri več »
Kranjska sivka

Vprašajte Kranjsko Sivko:

Strinjam se s pogoji uporabe.
Izpolnite obvezna polja.

Kranjska Sivka

Hvala za vaše vprašanje.

Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.


Kranjska Sivka