Novice

Mestne službe , 17. 5. 2019

Novo javno parkirišče pred Mestno upravo Kranj - poenotenje sistema parkirnih režimov

V sistem javnega parkiranja se po šestih letih ponovno vrača parkirišče pred Delavskim domom na Slovenskem trgu, ki je med najbolj obiskanimi parkirišči v Kranju. Nov parkirni režim začne veljati s petkom, 17. maja 2019. Uporabniki bodo imeli enkrat dnevno možnost brezplačnega parkiranja s parkirno kartico Mestne občine Kranj. Cena ure parkiranja znaša 1 EUR, dolžina parkiranja pa je omejena na do dve uri. Parkirišče je plačljivo od ponedeljka do petka, med 7. in 19. uro, ter ob sobotah med 7. in 13. uro.

Ravnanje z odpadki , 16. 5. 2019

Komunala Kranj je izvedla še zadnje predavanje v okviru TVU

Komunala Kranj je z zadnjim v sklopu predavanj (danes, 16. 5.) zaključila sodelovanje v Tednu vseživljenjskega učenja (TVU). Z delavnicami in svetovanji smo prispevali k udejanjanju slogana 'Slovenija, učeča se dežela'. Sledili smo poslanstvu TVU, ki je promovirati pomen, vlogo ter možnosti učenja in izobraževanja v vseh življenjskih obdobjih in za vse vloge, ki jih človek

Komunala Kranj , 15. 5. 2019

Komunala Kranj svetuje - prireditev Parada učenja 2019

Komunala Kranj se je 15. 5. udeležila  Parade učenja 2019, ki je potekala v okviru Tedna vseživljenjskega učenja 2019. Na predstavitveni in svetovalni stojnici so lahko obiskovalci izvedeli več o področjih dela Komunale Kranj in pa informacije s področja ravnanja z odpadki. Na voljo je bil tudi promocijski material. Prireditev je sicer potekala v avli Mestne občine Kranj, saj so se organizatorji odločili spremeniti lokacijo zaradi slabe vremenske napovedi.

Obveščanje

Motena oskrba s pitno vodo - prijava

Prijavite se na brezplačno obveščanje o moteni oskrbi s pitno vodo. Poskrbite, da bodo informacije pravi čas prišle do vas. Obvestilo bomo poslali na vaš elektronski naslov oz. SMS v času, ko bo oskrba s pitno vodo prekinjena. Pravočasno vas bomo opozorili tudi na morebitno sanitarno neustreznost vode in potrebne ukrepe.