Ulica Mirka Vadnova 1
Kranj
4000
info@komunala-kranj.si
Facebook Youtube
21. 06. 2021

Pozdrav poletju v Kranju - kolo znanja

Zveza kulturnih društev Kranj je že tradicionalno zadnjo soboto pred 25. junijem organizirala prireditev Pozdrav poletju. Na Glavnem trgu je bilo od 9. do 13. ure pestro dogajanje, ki ga je obogatilo blizu tristo nastopajočih: kranjski pihalni orkester, folkloristi, pevci, inštrumentalisti, mažoretke, likovniki, literati ...  Namen dogodka je..
Beri več »
17. 06. 2021

Zaključek projekta GORKI2

Kranj, 17. junija 2021 – Na današnji zaključni novinarski konferenci projekta GORKI2, ki je  potekala v prostorih Mestne občine Kranj, so pridobitve projekta in pozitivne vplive na okolje predstavili župan Matjaž Rakovec, direktor podjetja Riko, d. o. o., Janez Škrabec in Matjaž Berčon, direktor Komunale Kranj, d. o. o.. Gradbena dela..
Beri več »
16. 06. 2021

Prvi svetovni dan rinfuze

Danes obeležujemo prvi dan rinfuze, katerega namen je spodbujanje uporabe trajne embalaže z možnostjo ponovnega polnjenja. Potekal bo pod geslom Vrnimo ponovno uporabo v naš vsakdan, v Sloveniji pa se bodo aktivnostim pridružili Ekologi brez meja.     Dan rinfuze, ki se letos prvič širi na mednarodno raven, so zasnovali v..
Beri več »
03. 06. 2021

Svetovni dan varstva okolja - obnova ekosistemov

Letošnji slogan svetovnega dne varstva okolja, ki ga obeležujemo 5. junija, se glasi: »Obnova ekosistemov«. S tem se pri ZN tudi uradno začne desetletje za obnovo ekosistemov (2021 - 2030). Svetovni dan varstva okolja je glavno sredstvo Združenih narodov za spodbujanje ozaveščenosti in ukrepov za okolje po vsem svetu. Dan, ki ga vsako leto..
Beri več »
01. 06. 2021

Voščilo Občini Preddvor

Občankam in občanom Preddvora čestitamo ob občinskem prazniku. Praznik Občine Preddvor je 1. junij, kar predstavlja obletnico smrti prve slovenske pesnice Josipine Urbančič Turnograjske (1833 - 1854).  
Beri več »
27. 05. 2021

Novice s terena - barvanje talnih oznak

V galeriji fotografij najdete nekaj utrinkov s terena - barvanje talnih oznak. Ekipa sektorja Mestnih služb na delu.
Beri več »
27. 05. 2021

Strokovna konferenca Izzivi trajnostnega razvoja

Vabimo vas na strokovno konferenco IZZIVI TRAJNOSTNEGA RAZVOJA v soorganizaciji B&B Visoke šole za trajnostni razvoj in Kompetenčnega centra Logins, ki bo potekala 28. maja 2021 med 9.00 in 13.30 uro preko spleta.   Udeležba na konferenci je brezplačna. Prosijo, za potrditev udeležbe s PRIJAVO PREK SPLETNEGA OBRAZCA najkasneje..
Beri več »
26. 05. 2021

Zero waste - miti in neresnice

Občine, v katerih kranjska komunala izvaja gospodarsko javno službo zbiranja komunalnih odpadkov so trdno na poti do družbe brez odpadkov. Predstavniki občin – Mestne občine Kranj, Občin Šenčur, Naklo, Preddvor in Jezersko, komunale ter člani različnih društev so se srečali na treh razširjenih delavnicah Zero waste v izvedbi..
Beri več »
20. 05. 2021

Novice s terena - obnova vodovoda Spodnja Besnica

V galeriji objavljamo nekaj utrinkov z delovišča - obnova vodovoda Spodnja Besnica.  
Beri več »
Kranjska sivka

Vprašajte Kranjsko Sivko:

Strinjam se s pogoji uporabe.
Izpolnite obvezna polja.

Kranjska Sivka

Hvala za vaše vprašanje.

Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.


Kranjska Sivka