Ulica Mirka Vadnova 1
Kranj
4000
info@komunala-kranj.si
Facebook Youtube
news icon
10. 02. 2020

Sanitarije za obiskovalce Mestnega pokopališča Kranj

Obiskovalce Mestnega pokopališča Kranj obveščamo, da sanitarije za obiskovalce (v sklopu čajne kuhinje) obratujejo v času, ko so na pokopališču prisotni zaposleni Komunale Kranj:   •    od ponedeljka do petka, od 7. do 17. ure,•    v soboto od 7. do 12. ure,•    do zaključka zadnje pogrebne slovesnosti.    Obratovalni čas sanitarij je prilagojen delovnemu času..
news icon
06. 02. 2020

Obvestilo najemnikom grobov

Vse najemnike grobov na Mestnem pokopališču Kranj in pokopališču v Bitnjah prosimo, da preverijo svoje grobove oz. obeležja. V nedavnem neurju, ki je divjalo na širšem območju Kranja, je namreč na nekaterih spomenikih, grobovih, obeležjih nastala  škoda, posamezni spomeniki pa so nagnjeni in jih lahko podre močnejši sunek vetra. V izogib poškodbam obiskovalcev pokopališč in zaradi..
news icon
30. 01. 2020

Nova drsna vrata na Mestnem pokopališču Kranj – sprememba za obiskovalce

Ob upravni stavbi na Mestnem pokopališču Kranj so bila zamenjana dotrajana vrata službenega vhoda. Popravilo elektro motorja ni bilo več mogoče, zato je Mestna občina Kranj zagotovila sredstva za investicijo v nova drsna vrata z vključenimi vrati za osebni prehod. Nova pridobitev na Mestnem pokopališču Kranj prinaša spremembo za obiskovalce pokopališča, saj prehod skozi služben vhod,..
Arhivnovicarchive
map icon
Pokopališča

Obveščanje

Prijavite se na brezplačno obveščanje o moteni oskrbi s pitno vodo. Poskrbite, da bodo informacije pravi čas prišle do vas. 

 

Več informacij

icon