Ulica Mirka Vadnova 1
Kranj
4000
info@komunala-kranj.si
Facebook Youtube
news icon
02. 12. 2020

Previdno na poteh ob obisku pokopališč

Obiskovalce Mestnega pokopališča Kranj in pokopališča v Bitnjah pozivamo k večji previdnosti pri hoji po poteh, saj so lahko zaradi nizkih temperatur in snega pomrznjene ter spolzke. Svetujemo primerno obutev in previden korak. 
news icon
13. 11. 2020

Pogrebne slovesnosti - omejitev zbiranja in gibanja

Z odlokom (13. 11. 2020) je zaradi preprečitve širjenja nalezljive bolezni covid-19 začasno prepovedano zbiranje ljudi v Republiki Sloveniji. Začasno so prepovedane vse prireditve, shodi, slavja, praznovanja, poroke in verski obredi. Pogrebi so dovoljeni za ožje družinske člane ali člane skupnega gospodinjstva ob upoštevanju priporočil NIJZ in drugih odlokov.
news icon
09. 11. 2020

Od srede zaprta voda na pokopališčih v Kranju in Bitnjah

Obiskovalce Mestnega pokopališča Kranj in pokopališča v Bitnjah obveščamo, da v sredo,  11. 11. 2020, zapiramo vodo v fontanah na obeh pokopališčih. Preventivni ukrep pred prihodom zime izvedemo vsako leto, saj lahko nizke temperature povzročijo poškodbe na vodovodnih ceveh. Voda bo iz pip fontan zopet pritekla spomladi, ko se temperature zvišajo nad ledišče.
Arhivnovicarchive

Kliknite za prikaz zemljevida.

map icon
Pokopališča

Obveščanje

Prijavite se na brezplačno obveščanje o moteni oskrbi s pitno vodo. Poskrbite, da bodo informacije pravi čas prišle do vas. 

 

Več informacij

icon