Ulica Mirka Vadnova 1
Kranj
4000
info@komunala-kranj.si
Facebook Youtube
news icon
21. 05. 2020

Motena oskrba z vodo

Najpogostejši vzrok za motnje pri oskrbi s pitno vodo na javnem vodovodnem omrežju so različni posegi na omrežju (v času vzdrževanja, prevezav, obnov, odprave okvar …) in takrat moramo oskrbo s pitno vodo prekiniti. V takih primerih objavimo obvestilo na naši spletni strani in radijskih postajah. Vabimo vas, da se prijavite na brezplačno obveščanje o moteni oskrbi s pitno vodo in..
news icon
20. 05. 2020

Kakovost vode iz pitnikov - maj 2020

Mnenja strokovnjakov o količini vode, ki jo je potrebno popiti na dan so sicer različna, se pa priporočene številke za odraslega človeka gibljejo od litra in pol do treh litrov vode na dan.  Najbolj sveža in tudi veliko cenejša od ustekleničene vode, je seveda voda iz pipe. Glede na analize vode, ki jo Komunala Kranj redno izvaja tudi s pomočjo Nacionalnega laboratorija za zdravje,..
news icon
30. 04. 2020

Po praznikih pitniki spet na voljo

Občani in obiskovalci se lahko od pomladi do jeseni brezplačno odžejajo s pitno vodo, ki priteče iz javnih pitnikov. Po praznikih, 4. maja 2020, bodo spet na voljo; do zdaj so bili namreč začasno zaprti zaradi epidemije virusa covid-19. Več o pitnikih najdete tukaj.   Priporočila za uporabo pitnikov Ker nevarnost glede širjenja virusa covid-19 še ni mimo, MOK pri uporabi pitnikov..
Arhivnovicarchive
map icon
Servisni objekt Zarica
map icon
Vodovodni stolp
map icon
Pitniki

Obveščanje

Prijavite se na brezplačno obveščanje o moteni oskrbi s pitno vodo. Poskrbite, da bodo informacije pravi čas prišle do vas. 

 

Več informacij

icon