Ulica Mirka Vadnova 1
Kranj
4000
info@komunala-kranj.si
Facebook Youtube
Skoči na glavno vsebino
news icon
10. 05. 2024

Komunala Kranj prejela zlati certifikat "Voda iz pipe"

Zbornica komunalnega gospodarstva Slovenije (ZKGS) je konec aprila na prvem srečanju prejemnikov certifikata Voda iz pipe podelila zlate certifikate in štiri certifikate novim prejemnikom.   Med prejemniki zlatega certifikata »Voda iz pipe« je bilo tudi podjetje Komunala Kranj.   Komunala Kranj je bila namreč leta 2019 med prvimi podpisniki zavez, kjer smo se zavezali, da: bomo v..
news icon
23. 04. 2024

Delovni čas Komunale Kranj med prvomajskimi prazniki 2024

Uporabnike storitev javnega podjetja Komunala Kranj obveščamo o spremenjenem delovnem času in izvajanju storitev med prvomajskimi prazniki:   Blagajna bo od ponedeljka, 29. aprila 2024 do vključno petka, 3. maja 2024 zaprta in v podjetju ne bo uradnih ur, izjema je DE Pogrebna služba, kjer bodo uradne ure v ponedeljek, torek in v petek potekale po ustaljenem urniku od 8.00 – 14.00 (na..
news icon
03. 04. 2024

Kakovostna pitna voda vse dni v letu

Voda, ki priteče iz naših pip, je sveža in kakovostna. Ko pijemo vodo iz pipe, ne ustvarjamo nepotrebne odpadne embalaže ter skrbimo za okolje in svoje zdravje.    V Mestni občini Kranj javno podjetje Komunala Kranj uporabnike oskrbuje s pitno vodo predvsem iz zajetij na hribovitih območjih. Na kakovost teh vodnih virov pomembno vplivajo sušna obdobja in intenzivne padavine. Na vodnih..

Kliknite za prikaz zemljevida.

Servisni objekt Zarica
Gradbišča
Vodovodni stolp
Pitniki
Kranjska sivka

Vprašajte Kranjsko Sivko:

Strinjam se s pogoji uporabe.
Izpolnite obvezna polja.

Kranjska Sivka

Hvala za vaše vprašanje.

Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.


Kranjska Sivka