Pogrebi

Objavljeni so le pogrebi, katerih svojci pokojnika objavo izrecno dovolijo.

Aktualno

Oskrba s pitno vodo , 11. 12. 2019

Zaščitimo vodomere pred zmrzaljo

Uporabnike vodovodnih sistemov opozarjamo na možnost zmrzali vodomera in vodovodnega priključka. Svetujemo, da poskrbite za ustrezno toplotno zaščito in občasen pretok vode.

Oskrba s pitno vodo , 28. 10. 2019

Pitna voda na vsakem koraku - pitniki na območju Kranja - oktober 2019

Mnenja strokovnjakov o količini vode, ki jo je potrebno popiti na dan so sicer različna, se pa priporočene številke za odraslega človeka gibljejo od litra in pol do treh litrov vode na dan.  Najbolj sveža in tudi veliko cenejša od ustekleničene vode, je seveda voda iz pipe. Glede na analize vode, ki jo Komunala Kranj redno izvaja tudi s pomočjo Nacionalnega laboratorija za zdravje, okolje in hrano, lahko zagotovimo, da je voda, ki priteče iz naših pip zelo čista in zdrava. S tem, ko pijemo vodo iz pipe, ne ustvarjamo nepotrebne odpadne embalaže in skrbimo za okolje ter zdravje.

Obveščanje

Motena oskrba s pitno vodo - prijava

Prijavite se na brezplačno obveščanje o moteni oskrbi s pitno vodo. Poskrbite, da bodo informacije pravi čas prišle do vas. Obvestilo bomo poslali na vaš elektronski naslov oz. SMS v času, ko bo oskrba s pitno vodo prekinjena. Pravočasno vas bomo opozorili tudi na morebitno sanitarno neustreznost vode in potrebne ukrepe.