Ulica Mirka Vadnova 1
Kranj
4000
info@komunala-kranj.si
Facebook Youtube
news icon
26. 03. 2021

Evropska sredstva za oskrbo s pitno vodo na območju zgornje Save

V Službi vlade za razvoj in evropsko kohezijsko politiko so izdali odločitev o finančni podpori za projekt »Oskrba s pitno vodo na območju Zgornje Save - 1. sklop«. Skupna višina sredstev za izvedbo projekta znaša 14,6 milijona evrov, od tega bo Kohezijski sklad prispeval dobrih 6,1 milijona evrov.   Namen naložbe je dolgoročno zagotoviti večjo zanesljivost oskrbe z zdravstveno..
news icon
22. 03. 2021

Svetovni dan voda 2021: Cenimo vodo - statistika

Svetovni dan voda, ki ga obeležujemo vsako leto 22. marca, je Generalna skupščina Organizacije Združenih narodov (OZN) leta 1993 razglasila, da bi opozorila svetovno javnost na pomen vodnih virov in na nujnost dobrega gospodarjenja z njimi. Letošnja nosilna tema svetovnega dneva voda je namenjena ozaveščanju o globalni vodni krizi in pomanjkanju čiste vode ter zavedanju, kaj nam voda..
news icon
25. 11. 2020

Zaščita vodomerov in vodovodnih priključkov pred zmrzaljo

Uporabnike vodovodnih sistemov opozarjamo na možnost zmrzali vodomera in vodovodnega priključka, zato poskrbite za ustrezno toplotno zaščito in občasen pretok vode. V zimskih mesecih se temperatura pogosto spusti pod 0° C in tam vztraja večino dneva. Posledice nizkih zimskih temperatur se kažejo tudi na pogosto poškodovanih vodomerih. Zmrzal je namreč najpogostejši krivec, da se..
Arhivnovicarchive

Kliknite za prikaz zemljevida.

map icon
Servisni objekt Zarica
map icon
Gradbišča
map icon
Vodovodni stolp
map icon
Pitniki

Obveščanje

Prijavite se na brezplačno obveščanje o moteni oskrbi s pitno vodo. Poskrbite, da bodo informacije pravi čas prišle do vas. 

 

Več informacij

icon
Kranjska sivka

Vprašajte Kranjsko Sivko:

Strinjam se s pogoji uporabe.
Izpolnite obvezna polja.

Kranjska Sivka

Hvala za vaše vprašanje.

Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.


Kranjska Sivka