Ulica Mirka Vadnova 1
Kranj
4000
info@komunala-kranj.si
Facebook Youtube
news icon
02. 07. 2020

Mestni občini Kranj certifikat Voda iz pipe

Na slavnostnem dogodku na Gospodarski zbornici Slovenije je župan Mestne občine Kranj Matjaž Rakovec prejel certifikat Voda iz pipe in se s podpisom zavezal, da bo občina v poslovnih prostorih in na dogodkih, ki jih organizira, ponujala pitno vodo iz pipe. Prav tako bo k pitju vode iz pipe spodbujala svoje zaposlene, partnerje, podizvajalce in ostale deležnike in tako ozaveščala, da imamo v..
news icon
29. 06. 2020

Podražitev vode zaradi številnih investicij

V preteklih treh tednih je vseh sedem občinskih svetov občin, na območju katerih oskrbo s pitno vodo zagotavlja Komunala Kranj, potrdilo nove elaborate o oblikovanju enotnih cen. Poglavitni razlog za podražitev izhaja iz investicijske dinamike vseh občin, ki v zadnjem obdobju pospešeno in z izdatnimi sredstvi gradijo ali obnavljajo svojo infrastrukturo. Sočasno v izvedbi Komunale Kranj..
news icon
21. 05. 2020

Motena oskrba z vodo

Najpogostejši vzrok za motnje pri oskrbi s pitno vodo na javnem vodovodnem omrežju so različni posegi na omrežju (v času vzdrževanja, prevezav, obnov, odprave okvar …) in takrat moramo oskrbo s pitno vodo prekiniti. V takih primerih objavimo obvestilo na naši spletni strani in radijskih postajah. Vabimo vas, da se prijavite na brezplačno obveščanje o moteni oskrbi s pitno vodo in..
Arhivnovicarchive

Kliknite za prikaz zemljevida.

map icon
Servisni objekt Zarica
map icon
Vodovodni stolp
map icon
Pitniki

Obveščanje

Prijavite se na brezplačno obveščanje o moteni oskrbi s pitno vodo. Poskrbite, da bodo informacije pravi čas prišle do vas. 

 

Več informacij

icon