Ulica Mirka Vadnova 1
Kranj
4000
info@komunala-kranj.si
Facebook Youtube
news icon
24. 01. 2022

Vodovodni priključki - naselje Jama

Na območju naselja Jama v Mestni občini Kranj se nadaljujejo dela obnove komunalne infrastrukture vključno z vodovodom DN 150 mm. Komunala Kranj sočasno z gradnjo montira vodovodne priključke ven iz območja ceste. Končna izvedba vodovodnih priključkov bo izvedena kasneje, ko bo novi vodovod tlačno in sanitarno ustrezen.    Jama (Mestna občina Kranj) - gradnja..
news icon
22. 12. 2021

Oskrba s pitno vodo v Medvodah nič več v pristojnosti Komunale Kranj

 Od 1. 1. 2022 Komunala Kranj d.o.o. ne bo več izvajalec gospodarske javne službe oskrbe s pitno vodo v občini Medvode. Upravljanje ostane zgolj še na območju KS Smlednik (z izjemo naselja Brezovec). Več informacij v sporočilu spodaj.
news icon
22. 12. 2021

Zaščita vodomerov in vodovodnih priključkov pred zmrzaljo

Uporabnike vodovodnih sistemov opozarjamo na možnost zmrzali vodomera in vodovodnega priključka, zato poskrbite za ustrezno toplotno zaščito in občasen pretok vode. V zimskih mesecih se temperatura pogosto spusti pod 0° C in tam vztraja večino dneva. Posledice nizkih zimskih temperatur se kažejo tudi na pogosto poškodovanih vodomerih. Zmrzal je namreč najpogostejši krivec, da se..
Arhivnovicarchive

Kliknite za prikaz zemljevida.

map icon
Servisni objekt Zarica
map icon
Gradbišča
map icon
Vodovodni stolp
map icon
Pitniki

Obveščanje

Prijavite se na brezplačno obveščanje o moteni oskrbi s pitno vodo. Poskrbite, da bodo informacije pravi čas prišle do vas. 

 

Več informacij

icon
Kranjska sivka

Vprašajte Kranjsko Sivko:

Strinjam se s pogoji uporabe.
Izpolnite obvezna polja.

Kranjska Sivka

Hvala za vaše vprašanje.

Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.


Kranjska Sivka