Ulica Mirka Vadnova 1
Kranj
4000
info@komunala-kranj.si
Facebook Youtube
news icon
23. 01. 2023

Zaščita vodomerov in vodovodnih priključkov pred zmrzaljo

Uporabnike vodovodnih sistemov opozarjamo na možnost zmrzali vodomera in vodovodnega priključka, zato poskrbite za ustrezno toplotno zaščito in občasen pretok vode. V zimskih mesecih se temperatura pogosto spusti pod 0° C in tam vztraja večino dneva. Posledice nizkih zimskih temperatur se kažejo tudi na pogosto poškodovanih vodomerih. Zmrzal je namreč najpogostejši krivec, da se..
news icon
20. 01. 2023

Načini obveščanja o oskrbi s pitno vodo po občinah v 2023

Na zadnji strani računov, ki so jih uporabniki prejeli v januarju 2023 so objavljeni načini obveščanja na področju oskrbe s pitno vodo. Na slikovnem gradivu objavljenem v prispevku spodaj so navedene vsebine po občinah.
news icon
15. 11. 2022

Vodni dnevi Komunale Kranj - bili smo na Jezerskem, v Kranju, Naklem in Smledniku

V organizaciji Komunale Kranj še vedno potekajo Vodni dnevi. Razširjena ekipa, ki vključuje predstavnike Komunale Kranj iz sektorja Vodovod in vodna someljeja, je tokrat predstavila področje oskrbe s pitno vodo osnovnošolcem, županom in predstavnikom občin na Jezerskem, v Kranju, Naklem in Smledniku (občina Medvode).     Predstavitev oskrbe s pitno vodo in spodbujanje pitja vode iz..
Arhivnovicarchive

Kliknite za prikaz zemljevida.

map icon
Servisni objekt Zarica
map icon
Gradbišča
map icon
Vodovodni stolp
map icon
Pitniki

Obveščanje

Prijavite se na brezplačno obveščanje o moteni oskrbi s pitno vodo. Poskrbite, da bodo informacije pravi čas prišle do vas. 

 

Več informacij

icon
Kranjska sivka

Vprašajte Kranjsko Sivko:

Strinjam se s pogoji uporabe.
Izpolnite obvezna polja.

Kranjska Sivka

Hvala za vaše vprašanje.

Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.


Kranjska Sivka