Ulica Mirka Vadnova 1
Kranj
4000
info@komunala-kranj.si
Facebook Youtube
news icon
25. 11. 2020

Zaščita vodomerov in vodovodnih priključkov pred zmrzaljo

Uporabnike vodovodnih sistemov opozarjamo na možnost zmrzali vodomera in vodovodnega priključka, zato poskrbite za ustrezno toplotno zaščito in občasen pretok vode. V zimskih mesecih se temperatura pogosto spusti pod 0° C in tam vztraja večino dneva. Posledice nizkih zimskih temperatur se kažejo tudi na pogosto poškodovanih vodomerih. Zmrzal je namreč najpogostejši krivec, da se..
news icon
02. 07. 2020

Mestni občini Kranj certifikat Voda iz pipe

Na slavnostnem dogodku na Gospodarski zbornici Slovenije je župan Mestne občine Kranj Matjaž Rakovec prejel certifikat Voda iz pipe in se s podpisom zavezal, da bo občina v poslovnih prostorih in na dogodkih, ki jih organizira, ponujala pitno vodo iz pipe. Prav tako bo k pitju vode iz pipe spodbujala svoje zaposlene, partnerje, podizvajalce in ostale deležnike in tako ozaveščala, da imamo v..
news icon
29. 06. 2020

Podražitev vode zaradi številnih investicij

V preteklih treh tednih je vseh sedem občinskih svetov občin, na območju katerih oskrbo s pitno vodo zagotavlja Komunala Kranj, potrdilo nove elaborate o oblikovanju enotnih cen. Poglavitni razlog za podražitev izhaja iz investicijske dinamike vseh občin, ki v zadnjem obdobju pospešeno in z izdatnimi sredstvi gradijo ali obnavljajo svojo infrastrukturo. Sočasno v izvedbi Komunale Kranj..
Arhivnovicarchive

Kliknite za prikaz zemljevida.

map icon
Servisni objekt Zarica
map icon
Gradbišča
map icon
Vodovodni stolp
map icon
Pitniki

Obveščanje

Prijavite se na brezplačno obveščanje o moteni oskrbi s pitno vodo. Poskrbite, da bodo informacije pravi čas prišle do vas. 

 

Več informacij

icon