Pogrebi

Objavljeni so le pogrebi, katerih svojci pokojnika objavo izrecno dovolijo.

Aktualno

Oskrba s pitno vodo , 11. 6. 2019

Pitna voda na vsakem koraku - pitniki na območju Kranja

Mnenja strokovnjakov o količini vode, ki jo je potrebno popiti na dan so sicer različna, se pa priporočene številke za odraslega človeka gibljejo od litra in pol do treh litrov vode na dan.  Najbolj sveža in tudi veliko cenejša od ustekleničene vode, je seveda voda iz pipe. Glede na analize vode, ki jo Komunala Kranj redno izvaja tudi s pomočjo Nacionalnega laboratorija za zdravje, okolje in hrano, lahko zagotovimo, da je voda, ki priteče iz naših pip zelo čista in zdrava. S tem, ko pijemo vodo iz pipe, ne ustvarjamo nepotrebne odpadne embalaže in skrbimo za okolje ter zdravje.

Oskrba s pitno vodo , 16. 4. 2019

Vabljeni k ogledu filma s področja oskrbe s pitno vodo

V filmu je predstavljeno delo s področja oskrbe s pitno vodo podjetja Komunala Kranj. Komunala Kranj  izvaja obvezno občinsko gospodarsko javno službo (GJS) varstva okolja - oskrba s pitno vodo za področje, ki obsega sedem občin: Mestno občino Kranj, Občino Šenčur, Občino Cerklje na Gorenjskem, Občino Medvode, Občino Naklo, Občino Preddvor in Občino Jezersko. Odgovorni smo za izvajanje komunalnih storitev za več kot 80.000 uporabnikov in smo ponosni, da se lahko pohvalimo z dolgoletno tradicijo izvajanja komunalnih storitev.

Oskrba s pitno vodo , 22. 3. 2019

Danes je svetovni dan voda - Voda za vse

Narava ima spomin in zato bodimo v mesecu marcu, ko obeležujemo mednarodni dan voda, še posebej pozorni na ohranjanje čiste pitne vode. Vsi uporabniki smo soodgovorni za ohranjanje kakovosti vode. Poskrbimo za redno vzdrževanje hišnega vodovodnega omrežja in bodimo pozorni, da v naravi ne odlagamo odpadkov oz. ne zlivamo nevarnih snovi v odtoke. 

Obveščanje

Motena oskrba s pitno vodo - prijava

Prijavite se na brezplačno obveščanje o moteni oskrbi s pitno vodo. Poskrbite, da bodo informacije pravi čas prišle do vas. Obvestilo bomo poslali na vaš elektronski naslov oz. SMS v času, ko bo oskrba s pitno vodo prekinjena. Pravočasno vas bomo opozorili tudi na morebitno sanitarno neustreznost vode in potrebne ukrepe.