Ulica Mirka Vadnova 1
Kranj
4000
info@komunala-kranj.si
Facebook Youtube
news icon
23. 09. 2021

Obnove vodovodnih priključkov v začetku oktobra

Začenjamo z obnovo dotrajanih vodovodnih priključkov za večstanovanjske objekte na Zoisovi ulici 4, Kebetovi ulici 1 in Cesti Kokrškega odreda 5. Dela se bodo pričela v ponedeljek, 4. 10. 2021.       Zaključek obnov je odvisen od vremenskih razmer, načrtovani časovni okvir trajanja del je 14 dni.     
news icon
23. 08. 2021

Obnova vodovodnih priključkov

Komunala Kranj  je začela z obnovo dotrajanih vodovodnih priključkov v stanovanjskih blokih na Valjavčevi ulici v Kranju. Dela na lokacijah Valjavčeva ulica 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 in 13 ter Zoisova ulica 13 potekajo nemoteno. Obseg prenov je že preko polovice načrtovanega projekta, zaključek del pa je predviden v začetku oktobra letošnjega leta.    Obnova hišnih..
news icon
24. 06. 2021

Gradnja novega krvavškega vodovoda

Minister za okolje in prostor mag. Andrej Vizjak si je včeraj, 23. 6. 2021, v Cerkljah na Gorenjskem ogledal gradnjo novega krvavškega vodovoda. Projekt gradnje Oskrba s pitno vodo na območju Zgornje Save – 1. sklop je vreden okoli 12 milijonov evrov  in se sofinanciranega iz kohezijskega sklada. Gre za ključen objekt krvavškega vodovoda, kjer se bo pitna voda pripravljala po sodobnih..
Arhivnovicarchive

Kliknite za prikaz zemljevida.

map icon
Servisni objekt Zarica
map icon
Gradbišča
map icon
Vodovodni stolp
map icon
Pitniki

Obveščanje

Prijavite se na brezplačno obveščanje o moteni oskrbi s pitno vodo. Poskrbite, da bodo informacije pravi čas prišle do vas. 

 

Več informacij

icon
Kranjska sivka

Vprašajte Kranjsko Sivko:

Strinjam se s pogoji uporabe.
Izpolnite obvezna polja.

Kranjska Sivka

Hvala za vaše vprašanje.

Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.


Kranjska Sivka