Ulica Mirka Vadnova 1
Kranj
4000
info@komunala-kranj.si
Facebook Youtube
news icon
30. 09. 2022

Suše ni več?

Komunala Kranj je dne, 28. 9. 2022, v javnih lokalnih medijih obvestila svoje uporabnike o preklicu prepovedi uporabe pitne vode za zalivanje zelenic, polnjenje bazenov in pranje avtomobilov na domu na določenih območjih. Na nekaterih območjih pa prepoved še vedno velja.   Dež, ki je padel v mesecu septembru, je namreč zelo neenakomerno porazdeljen. Pojavlja se predvsem v obliki krajevnih..
news icon
28. 09. 2022

Preklic prepovedi zaradi suše

Vse uporabnike, ki se oskrbujejo s pitno vodo iz vodovodnega sistema VS Kranj v občini Preddvor v naseljih Kokra, Potoče, Tupaliče, v občini Medvode v naseljih Moše, Dragočajna, Valburga, Smlednik, Hraše, v občini Šenčur v naseljih Hotemaže, Visoko, Milje, Olševek, Luže, Srednja vas, Šenčur, Voklo, Voglje, Prebačevo, Žerjavka, Trboje, v občini Kranj v naseljih Srakovlje, Bobovek,..
news icon
22. 08. 2022

Prepoved uporabe pitne vode za zalivanje

Vse uporabnike pitne vode v Mestni občini Kranj in občinah Cerklje na Gorenjskem, Šenčur, Naklo, Preddvor (v naseljih Bašelj, Kokra, Mače, Potoče in Tupaliče)  in Medvode (v naseljih Moše, Dragočajna, Valburga, Smlednik in Hraše) obveščamo, da je zaradi suše in posledično zmanjšane izdatnosti vodnih virov, prepovedano uporabljati pitno vodo za zalivanje zelenic, polnjenja bazenov,..
Arhivnovicarchive

Kliknite za prikaz zemljevida.

map icon
Servisni objekt Zarica
map icon
Gradbišča
map icon
Vodovodni stolp
map icon
Pitniki

Obveščanje

Prijavite se na brezplačno obveščanje o moteni oskrbi s pitno vodo. Poskrbite, da bodo informacije pravi čas prišle do vas. 

 

Več informacij

icon
Kranjska sivka

Vprašajte Kranjsko Sivko:

Strinjam se s pogoji uporabe.
Izpolnite obvezna polja.

Kranjska Sivka

Hvala za vaše vprašanje.

Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.


Kranjska Sivka