Ulica Mirka Vadnova 1
Kranj
4000
info@komunala-kranj.si
Facebook Youtube
news icon
08. 06. 2022

Obnova vodovoda - Pot na Jošta

V Stražišču, Pot na Jošta smo v tem tednu pričeli z obnovo dotrajanega vodovodnega omrežja v dolžini 280 m (investitor je Mestna občina Kranj, izvajalec del Komunala Kranj). Dela za izboljšavo oskrbe s pitno vodo na gradbišču in posledično popolna zapora ceste bodo trajala do 5. 8. 2022.  V tem času lahko prihaja do občasnih prekinitev oskrbe zaradi gradbenih del na območju obnove..
news icon
28. 04. 2022

Analize kakovosti vode v pitnikih - april 2022

Na povezavah najdete analize kakovosti vode v pitnikih (april 2022).   Slovenski trg Trubarjev trg Zlato polje Suha-Brdo Predoslje  
news icon
28. 03. 2022

Podelitev certifikata Voda iz pipe BC Naklo

Biotehniški center Naklo je ponosni prejemnik certifikata Voda iz pipe. Na Svetovni dan voda, v torek, 22. marca 2022, je Biotehniški center Naklo prejel certifikat Voda iz pipe. Certifikat je podelila Gospodarska zbornica Slovenije, Zbornica komunalnega gospodarstva.     Steklenice so prejeli vsi dijaki in študentje BC Naklo, logotip je delo dijaka 2. letnika..
Arhivnovicarchive

Kliknite za prikaz zemljevida.

map icon
Servisni objekt Zarica
map icon
Gradbišča
map icon
Vodovodni stolp
map icon
Pitniki

Obveščanje

Prijavite se na brezplačno obveščanje o moteni oskrbi s pitno vodo. Poskrbite, da bodo informacije pravi čas prišle do vas. 

 

Več informacij

icon
Kranjska sivka

Vprašajte Kranjsko Sivko:

Strinjam se s pogoji uporabe.
Izpolnite obvezna polja.

Kranjska Sivka

Hvala za vaše vprašanje.

Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.


Kranjska Sivka