Ulica Mirka Vadnova 1
Kranj
4000
info@komunala-kranj.si
Facebook Youtube
Skoči na glavno vsebino

Prijava na obveščanje

 

Če želite, da vas o moteni oskrbi s pitno vodo obveščamo na vaš elektronski poštni naslov ali z SMS sporočili, prosimo izpolnite spodnji obrazec.

Obvezno morate izpolniti polja:

  • 'Ime in priimek', 
  • 'Naselje, ulica', 
  • 'Hišna številka', 
  • 'Številka kupca', 
  • 'E-poštni naslov'

 

V polju 'Naselje, ulica' izberite naselje oz. ulico, za katero želite biti obveščeni o morebitnih okvarah na vodovodnem omrežju. 

 

Če mesečno prejemate račun za komunalne storitve neposredno z naše strani, prosimo pripišite 'številko kupca', ki je navedena v zgornjem desnem robu računa za komunalne storitve.


Če račune za komunalne storitve prejemate preko upravnika, pa prosimo pripišite upravnika objekta v katerem živite.

 

V polje 'E-poštni naslov' vpišite veljaven elektronski poštni naslov na katerega želite biti obveščeni. 


Če želite biti obveščeni tudi preko SMS sporočil, izpolnite polje 'Mobilna številka'. Oblika zapisa GSM številke naj bo '041 123 456'. 

 

Lastnike ali upravljavce pomembnejših javnih objektov (vrtci, šole, zdravstvene ustanove, gostinski obrati, dijaški in študentski domovi, domovi za starejše občane,...), ki jih oskrbujemo s pitno vodo, moramo, skladno s Pravilnikom o pitni vodi, neposredno obveščati tako z SMS kot elektronskimi sporočili. Zato prosimo, da izberete vrsto javnega objekta in v polja za obveščanje vpišete mobilno številko in elektronski naslov.

 

S prejetimi podatki bomo ravnali v skladu z vsakokrat veljavnimi predpisi s področja varstva osebnih podatkov. Vaše podatke lahko kadarkoli pregledate ter zahtevate njihov popravek ali popoln izbris oziroma prekličete to soglasje. Več informacij o naši politiki varstva osebnih podatkov. 

 

Odjavo nam lahko sporočite na elektronski naslov ... oziroma na naslov Komunala Kranj, d.o.o., Ulica Mirka Vadnova 1, 4000 Kranj.

 

 

Prijava na obveščanje

 

Kranjska sivka

Vprašajte Kranjsko Sivko:

Strinjam se s pogoji uporabe.
Izpolnite obvezna polja.

Kranjska Sivka

Hvala za vaše vprašanje.

Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.


Kranjska Sivka