Pogrebi

Objavljeni so le pogrebi, katerih svojci pokojnika objavo izrecno dovolijo.

Aktualno

Ravnanje z odpadnimi vodami , 21. 4. 2017

Najbolj nenavadne stvari najdene v kanalizaciji

Narava ima spomin in zato bodimo v mesecu, ko praznujemo mednarodni dan Zemlje, še posebej pozorni na to, kaj mečemo v straniščno školjko in odtok. Ves čas imejmo v mislih, da kanalizacija ni koš za smeti.

Vas zanima kaj so najbolj nenavadne stvari, ki so jih delavci Komunale Kranj našli v kanalizacijskih jaških?

kanalizacija jašek.jpg

Ravnanje z odpadnimi vodami , 9. 3. 2017

Vzdrževalna dela na Centralni čistilni napravi Kranj

Na Centralni čistilni napravi Kranj smo začeli z odkrivanjem vhodnega črpališča. Izvedena bodo namreč redna vzdrževalna dela na polžnih črpalkah. Vhodno črpališče bo odkrito predvidoma do konca tedna, torej do 26. 3. 2017. V tem obdobju obstaja možnost kratkotrajnega razširjanja neprijetnih vonjav v okolico. 

polži na CČN.jpg

Ravnanje z odpadnimi vodami , 15. 2. 2017

Gostje na Centralni čistilni napravi Kranj

V januarju smo imeli na obisku dvajset študentov prvega letnika Visoke šole za varstvo okolja iz Velenja, ki so v sklopu terenskih vaj pri predmetu Uvod v okoljske tehnologije, pobliže spoznali stopnje čiščenja in delovanje nove čistilne naprave. Za večino študentov je bil to prvi obisk tovrstne naprave, tekom študija pa se bodo še večkrat srečali s takšnimi in sorodnimi tehnologijami. Njihova mentorica in predavateljica, ga.

Obveščanje

Motena oskrba s pitno vodo - prijava

Prijavite se na brezplačno obveščanje o moteni oskrbi s pitno vodo. Poskrbite, da bodo informacije pravi čas prišle do vas. Obvestilo bomo poslali na vaš elektronski naslov oz. SMS v času, ko bo oskrba s pitno vodo prekinjena. Pravočasno vas bomo opozorili tudi na morebitno sanitarno neustreznost vode in potrebne ukrepe.