Pogrebi

Objavljeni so le pogrebi, katerih svojci pokojnika objavo izrecno dovolijo.

Aktualno

Ravnanje z odpadnimi vodami , 7. 7. 2017

Servis na Centralni čistilni napravi Kranj (14. 7. 2017)

Obveščamo, da bo servis na gnilišču Centralne čistilne naprave Kranj opravljen v petek, dne 14. 7. 2017. Trenutno je uhajanje bioplina urejeno začasno in do zaključka servisnih opravil ter na dan opravljanja servisa, obstaja možnost občasnega pojava neprijetnih vonjav. Prosimo za razumevanje.

Zarica_A 14_0.jpg

Ravnanje z odpadnimi vodami , 26. 6. 2017

Izvedba meritev na CČN Kranj

Obveščamo vas, da je jutri, v torek, 27. 6. 2017, predvidena izvedba meritev učinkovitosti biofiltra na Centralni čistilni napravi Kranj. Meritve se bodo začele izvajati dopoldan, potekale pa bodo tudi v popoldanskih urah, ko bo še večja verjetnost, da bo prihajalo do večjih emisij smradu v okolje. Tehnološke meritve se opravljajo z namenom, da se določi učinkovitost biofiltra, zato prosimo za razumevanje. Predvidoma se bodo meritve izvajale s presledki do petka, 30. 6. 2017.

Zarica_A 14.jpg

Ravnanje z odpadnimi vodami , 21. 4. 2017

Najbolj nenavadne stvari najdene v kanalizaciji

Narava ima spomin in zato bodimo v mesecu, ko praznujemo mednarodni dan Zemlje, še posebej pozorni na to, kaj mečemo v straniščno školjko in odtok. Ves čas imejmo v mislih, da kanalizacija ni koš za smeti.

Vas zanima kaj so najbolj nenavadne stvari, ki so jih delavci Komunale Kranj našli v kanalizacijskih jaških?

kanalizacija jašek.jpg

Obveščanje

Motena oskrba s pitno vodo - prijava

Prijavite se na brezplačno obveščanje o moteni oskrbi s pitno vodo. Poskrbite, da bodo informacije pravi čas prišle do vas. Obvestilo bomo poslali na vaš elektronski naslov oz. SMS v času, ko bo oskrba s pitno vodo prekinjena. Pravočasno vas bomo opozorili tudi na morebitno sanitarno neustreznost vode in potrebne ukrepe.