Ulica Mirka Vadnova 1
Kranj
4000
info@komunala-kranj.si
Facebook Youtube
news icon
23. 07. 2020

Voda bo iz nove fontane pritekla jutri, 24. julija

Obiskovalce pokopališča Bitnje obveščamo, da bo danes, 23. 7. 2020 potekala zamenjava dotrajane fontane, zato oskrbe z vodo iz fontane danes ne bo. Voda bo iz nove fontane pritekla že jutri, 24. 7. 2020. Zahvaljujemo se za razumevanje.
news icon
17. 07. 2020

Vzdrževalna dela na pokopališču v Bitnjah

V ponedeljek, 20. julija 2020, bodo na pokopališču v Bitnjah začeli z vzdrževalnimi deli. Mestna občina Kranj bo investirala v zamenjavo dotrajane fontane in ureditev območja okoli nje z novimi tlakovci in nasadom svežih cipres. Če bodo vremenske razmere ugodne, bodo z deli zaključili 8. avgusta 2020.   Obiskovalcem pokopališča se zahvaljujemo za obzirnost in potrpežljivost.  
news icon
16. 07. 2020

Čudoviti odpadki

V zbirnem centru Zarica Komunale Kranj v Kranju je urejen poseben prostor za zbiranje uporabnih predmetov. Vabljeni, da prinesete izdelke, ki jih ne potrebujete več in so še uporabni ali pa potrebujejo malo nege oz. popravilo.   Kar je za nekoga odpadek je za drugega morda uporaben izdelek.   Zbiranje uporabnih izdelkov poteka v sklopu socialnega podjetja Fundacije Vincenca Drakslerja...
Arhivnovicarchive
map icon
Upravna stavba KK
map icon
Servisni objekt Zarica
map icon
Vodovodni stolp
map icon
Pitniki
map icon
Čistilne naprave
map icon
Zbirni centri
map icon
Ekološki otoki
map icon
Pokopališča
map icon
Parkirišča
icon
Prikaži vse

Obveščanje

Prijavite se na brezplačno obveščanje o moteni oskrbi s pitno vodo. Poskrbite, da bodo informacije pravi čas prišle do vas. 

 

Več informacij

icon
icon

Ravnanje z odpadnimi vodami

Vodo moramo po uporabi očistiti do stopnje, da jo neškodljivo vrnemo v okolje. Upravljamo in vzdržujemo javno vodovodno omrežje, vzdržujemo hišne priključke in izvajamo redno menjavo vodomerov.

icon

Oskrba s
pitno vodo

Naše naloge in aktivnosti so usmerjene v zagotavljanje zdrave pitne vode uporabnikom na območju Mestne občine Kranj ter občin Cerklje na Gorenjskem, Jezersko, Medvode, Naklo, Preddvor in Šenčur.

icon

Ravnanje z
odpadki

Vzpostavljamo in vzdržujemo sistem ravnanja z odpadki. Poleg rednega odvoza mešanih odpadkov, odpadne embalaže in bioloških odpadkov, izvajamo tudi izredne odvoze odpadkov.

icon

Mestne
službe

Na območju Mestne občine Kranj vzdržujemo občinske ceste, skrbimo za javno snago in čiščenje javnih površin ter upravljamo mestno tržnico in javna parkirišča.