Ulica Mirka Vadnova 1
Kranj
4000
info@komunala-kranj.si
Facebook Youtube
news icon
25. 02. 2020

Težave z odpadno embalažo - protestno pismo

Zbornica komunalnega gospodarstva je objavila sporočilo, ki ga lahko preberete spodaj in protestno pismo, ki ga najdete na koncu prispevka.   "V četrtek, 20. februarja 2020, je Zbornica komunalnega gospodarstva Vlado RS ter Ministrstvo za okolje in prostor pozvala k sprejemu intervencijskih ukrepov za odstranitev pri komunalnih podjetjih nakopičene odpadne embalaže in zagotovitvi sprotnega..
news icon
13. 02. 2020

Razrešitve direktorja Komunale Kranj ni bilo

Na današnjo redno sejo Sveta ustanoviteljev, ki ga sestavlja sedem županov občin, lastnic Komunale Kranj, so bili povabljeni tudi člani skupščine, ki naj bi na svoji seji prejšnji teden razrešila direktorja, Matjaža Berčona. Na podlagi izjave predsednika skupščine Zorana Stevanovića se je izkazalo, da je v preteklem tednu potekal običajen sestanek nekaterih članov skupščine in da..
news icon
13. 02. 2020

Prenovljena spletna stran Komunale Kranj

Uporabnikom in vsem obiskovalcem spletne strani sporočamo, da smo prenovili izgled in nadgradili funkcionalnost določenih funkcij na spletni strani. Večina vsebin je prenesena z dosedanje spletne strani, ohranili pa smo okvirno zasnovo in strukturo vsebin. Želimo, da je naša spletna stran enostavna za uporabo, pregledna in uporabnikom ponuja najhitrejši dostop do informacij. Dodane nove..
Arhivnovicarchive
map icon
Upravna stavba KK
map icon
Servisni objekt Zarica
map icon
Vodovodni stolp
map icon
Pitniki
map icon
Čistilne naprave
map icon
Zbirni centri
map icon
Ekološki otoki
map icon
Pokopališča
map icon
Parkirišča
icon
Prikaži vse

Obveščanje

Prijavite se na brezplačno obveščanje o moteni oskrbi s pitno vodo. Poskrbite, da bodo informacije pravi čas prišle do vas. 

 

Več informacij

icon
icon

Ravnanje z odpadnimi vodami

Vodo moramo po uporabi očistiti do stopnje, da jo neškodljivo vrnemo v okolje. Upravljamo in vzdržujemo javno vodovodno omrežje, vzdržujemo hišne priključke in izvajamo redno menjavo vodomerov.

icon

Oskrba s
pitno vodo

Naše naloge in aktivnosti so usmerjene v zagotavljanje zdrave pitne vode uporabnikom na območju Mestne občine Kranj ter občin Cerklje na Gorenjskem, Jezersko, Medvode, Naklo, Preddvor in Šenčur.

icon

Ravnanje z
odpadki

Vzpostavljamo in vzdržujemo sistem ravnanja z odpadki. Poleg rednega odvoza mešanih odpadkov, odpadne embalaže in bioloških odpadkov, izvajamo tudi izredne odvoze odpadkov.

icon

Mestne
službe

Na območju Mestne občine Kranj vzdržujemo občinske ceste, skrbimo za javno snago in čiščenje javnih površin ter upravljamo mestno tržnico in javna parkirišča.