Ulica Mirka Vadnova 1
Kranj
4000
info@komunala-kranj.si
Facebook Youtube
news icon
23. 09. 2020

Čestitka Občini Cerklje na Gorenjskem - občinski praznik

Občankam in občanom Cerkelj na Gorenjskem čestitamo ob občinskem prazniku.     
news icon
21. 09. 2020

Izvedba pogrebnih slovesnosti v času covid-19 razmer - september 2020

Zaradi zagotavljanja čim bolj varnih pogojev za izvedbo pogrebnih slovesnosti in varnosti udeležencev, velja za Mestno pokopališče Kranj in pokopališče v Bitnjah do preklica:   uporaba čajne kuhinje za obiskovalce pogrebnih slovesnosti ni mogoča, čas odprtja vežice je največ do 3 ure pred pogrebno slovesnostjo, pogrebne slovesnosti se izvajajo do vključno 15. ure, za vse..
news icon
21. 09. 2020

Uspešen zagovor diplomske naloge

Nedavno je Nika Oselj, praktikantka našega podjetja, uspešno zagovarjala diplomsko nalogo z naslovom Optimizacija delovnih procesov na področju ločevanja odpadkov in pridobila naziv diplomirana okoljevarstvenica. Diplomska naloga je zasnovana na dejavnosti Komunale Kranj, sektorja Odpadki. V času opravljanja praktičnega izobraževanja je nastala ideja o ubeseditvi spoznanj  s področja..
Arhivnovicarchive

Kliknite za prikaz zemljevida.

map icon
Upravna stavba KK
map icon
Servisni objekt Zarica
map icon
Vodovodni stolp
map icon
Pitniki
map icon
Čistilne naprave
map icon
Zbirni centri
map icon
Ekološki otoki
map icon
Pokopališča
map icon
Parkirišča
icon
Prikaži vse

Obveščanje

Prijavite se na brezplačno obveščanje o moteni oskrbi s pitno vodo. Poskrbite, da bodo informacije pravi čas prišle do vas. 

 

Več informacij

icon
icon

Ravnanje z odpadnimi vodami

Vodo moramo po uporabi očistiti do stopnje, da jo neškodljivo vrnemo v okolje. Upravljamo in vzdržujemo javno vodovodno omrežje, vzdržujemo hišne priključke in izvajamo redno menjavo vodomerov.

icon

Oskrba s
pitno vodo

Naše naloge in aktivnosti so usmerjene v zagotavljanje zdrave pitne vode uporabnikom na območju Mestne občine Kranj ter občin Cerklje na Gorenjskem, Jezersko, Medvode, Naklo, Preddvor in Šenčur.

icon

Ravnanje z
odpadki

Vzpostavljamo in vzdržujemo sistem ravnanja z odpadki. Poleg rednega odvoza mešanih odpadkov, odpadne embalaže in bioloških odpadkov, izvajamo tudi izredne odvoze odpadkov.

icon

Mestne
službe

Na območju Mestne občine Kranj vzdržujemo občinske ceste, skrbimo za javno snago in čiščenje javnih površin ter upravljamo mestno tržnico in javna parkirišča.