Ulica Mirka Vadnova 1
Kranj
4000
info@komunala-kranj.si
Facebook Youtube
news icon
19. 10. 2020

Blagajna 20. 10. zapira svoja vrata - informacije o delovnem času

Uporabnike obveščamo, da bo blagajna zaprta v času od 20. do 30. 10. 2020. Vse informacije za uporabnike so dostopne od 20. do 23. 10. 2020 v času uradnih ur na telefonski številki 04 28 11 300 ali brezplačni telefonski številki 080 35 55, od 26. do 30. 10. 2020 uradnih ur ne bo.   Uporabnikom svetujemo v čim večji meri uporabo elektronskih poti za poslovanje z našim..
news icon
19. 10. 2020

Izvedba pogrebnih slovesnosti v času covid-19 razmer in odpoved komemoracij

Zaradi zagotavljanja čim bolj varnih pogojev za izvedbo pogrebnih slovesnosti in varnosti udeležencev, velja za Mestno pokopališče Kranj in pokopališče v Bitnjah do preklica:   uporaba čajne kuhinje za obiskovalce pogrebnih slovesnosti ni mogoča, čas odprtja vežice je največ do 2 uri pred pogrebno slovesnostjo, pogrebne slovesnosti se izvajajo do vključno 14. ure, omejitev do..
news icon
19. 10. 2020

Koronavirus – informacije in ukrepi

1. URADNE URE Uporabnike obveščamo, da nas v nujnih primerih lahko obiščejo v času uradnih ur samo na enotni vstopni točki podjetja – blagajni, ki se nahaja na Ulici Mirka Vadnova 1, 4000 Kranj. Za vse zadeve z različnih področij se lahko oglasite v prostorih blagajne, kjer vas bomo usmerili naprej. V poslovne prostore Komunale Kranj (blagajna, sprejemna pisarna) lahko vstopajo..
Arhivnovicarchive

Kliknite za prikaz zemljevida.

map icon
Upravna stavba KK
map icon
Servisni objekt Zarica
map icon
Vodovodni stolp
map icon
Pitniki
map icon
Čistilne naprave
map icon
Zbirni centri
map icon
Ekološki otoki
map icon
Pokopališča
map icon
Parkirišča
icon
Prikaži vse

Obveščanje

Prijavite se na brezplačno obveščanje o moteni oskrbi s pitno vodo. Poskrbite, da bodo informacije pravi čas prišle do vas. 

 

Več informacij

icon
icon

Ravnanje z odpadnimi vodami

Vodo moramo po uporabi očistiti do stopnje, da jo neškodljivo vrnemo v okolje. Upravljamo in vzdržujemo javno vodovodno omrežje, vzdržujemo hišne priključke in izvajamo redno menjavo vodomerov.

icon

Oskrba s
pitno vodo

Naše naloge in aktivnosti so usmerjene v zagotavljanje zdrave pitne vode uporabnikom na območju Mestne občine Kranj ter občin Cerklje na Gorenjskem, Jezersko, Medvode, Naklo, Preddvor in Šenčur.

icon

Ravnanje z
odpadki

Vzpostavljamo in vzdržujemo sistem ravnanja z odpadki. Poleg rednega odvoza mešanih odpadkov, odpadne embalaže in bioloških odpadkov, izvajamo tudi izredne odvoze odpadkov.

icon

Mestne
službe

Na območju Mestne občine Kranj vzdržujemo občinske ceste, skrbimo za javno snago in čiščenje javnih površin ter upravljamo mestno tržnico in javna parkirišča.