Ulica Mirka Vadnova 1
Kranj
4000
info@komunala-kranj.si
Facebook Youtube
30. 09. 2022

Vabilo na izmenjevalnico oblačil

Minimalizem in trend odstranjevanja navlake, ki je ne potrebujemo, je danes zelo popularen. Pa tudi koristen. Tisto, česar ne potrebujemo več, ni treba nujno zavreči, temveč lahko to nekomu podarimo, izmenjamo ali ponovno uporabimo.

 

Komunala Kranj skupaj s Fundacijo Vincenca Drakslerja in v sodelovanju z Medgeneracijskim centrom LU Kranj organizira IZMENJEVALNICO oblačil, obutve, tekstila in modnih dodatkov. Dogodek bo potekal v sredo, 5. 10. 2022, od 15.00 do 18.00 v prostorih Medgeneracijskega centra LU Kranj, Cesta talcev 7, 4000 Kranj.

Ob prihodu svoje stvari izročite organizatorjem, ki jih sortirajo in razporedijo, vi pa lahko izbirate med že razstavljenimi stvarmi. Predmete, ki v času dogodka ne bodo zamenjali lastnika bomo podarili Fundaciji Vincenca Drakslerja.

 

Smernice:

  • Na izmenjavo lahko prinesete samo ČISTA, lepo ohranjena oblačila (brez lukenj, madežev in manjkajočih gumbov, z delujočimi zadrgami).
  • Sprejemamo oblačila, obutev, tekstil in modne dodatke.
  • Ne sprejemamo spodnjega perila in nogavic.
  • Lahko samo prinesete ali pa tudi samo odnesete, kosov ne štejemo. Prinesite kolikor želite, odnesite kolikor potrebujete.

 

Izmenjevalnica oblačil bo lep uvod v prihajajoči Evropski teden zmanjševanja odpadkov, ki bo letos potekal v novembru na temo Trajnostni tekstil – tekstilni odpadki so iz mode.

 

 

 

Kranjska sivka

Vprašajte Kranjsko Sivko:

Strinjam se s pogoji uporabe.
Izpolnite obvezna polja.

Kranjska Sivka

Hvala za vaše vprašanje.

Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.


Kranjska Sivka