Ulica Mirka Vadnova 1
Kranj
4000
info@komunala-kranj.si
Facebook Youtube
10. 09. 2021

Teden vseživljenjskega učenja in Parada učenja tudi s Komunalo Kranj

Tedni vseživljenjskega učenja (TVU) so najvidnejša promocijska kampanja na področju izobraževanja in učenja v Sloveniji. Projekt usklajujejo na Andragoškem centru Slovenije (ACS) in ga prirejajo v sodelovanju s stotinami ustanov, skupin in posameznikov po vsej državi pa tudi onkraj naših meja. Že nekaj let pa v kampanji z veseljem sodeluje tudi naše podjetje. 

 

 

Preko delavnic in udeležbe s predstavitveno stojnico na Paradi učenja Komunala Kranj opozarjamo na vseprisotnost pa tudi pomembnost učenja – v vseh življenjskih obdobjih in za vse vloge, ki jih posameznik v svojem življenju prevzema kot posameznik, udeleženec na trgu dela ter član različnih skupnosti.

 

 

 

 

V letošnji pestri ponudbi izobraževanj najdete tudi delavnice/predavanja Predstavitev »Zero Waste« koncepta in dejavnosti Komunale Kranj, kjer lahko obiskovalci spoznajo koncept »Zero Waste«, se bližje seznanijo s posameznimi dejavnostmi Komunale Kranj (oskrba s pitno vodo, odpadki, odpadne vode, mestne službe …) – s poudarkom na ločevanju odpadkov. 

  

Vabimo vas na predstavitveno stojnico Komunale Kranj v okviru Parade učenja, ki bo 15. septembra 2021, na športnem igrišču med vrtcem Mojca in vrtcem Najdihojca, med Ulico Nikole Tesle in Ulico Gorenjskega odreda v Kranju. Dogajanje na Planini bodo od 9.00 do 17.00 ure soustvarjali organizacije, društva, šole, zavodi in posamezniki z različnimi vsebinami. 

 

 

Parada učenja (PU) se je v obdobju 2012–2015 razvijala in sofinancirala v okviru projekta Uresničevanje prenovljenega Evropskega programa za učenje odraslih (EPUO). V naslednjih letih je bila uspešno izpeljana na okrog 15 prizoriščih v okviru nacionalne podpore projektu TVU. Tudi letos je Parada učenja – Dan učečih se skupnosti potrdila svojo osrednjo vlogo v TVU.

 

Vsi, ki projekt soustvarjamo, bodisi v vlogi izvajalcev prireditev bodisi kot udeleženci, prispevamo k udejanjanju slogana ‘Slovenija, učeča se dežela’. TVU je član mednarodnega gibanja festivalov učenja. 

 

Kranjska sivka

Vprašajte Kranjsko Sivko:

Strinjam se s pogoji uporabe.
Izpolnite obvezna polja.

Kranjska Sivka

Hvala za vaše vprašanje.

Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.


Kranjska Sivka