Komunala Kranj
Informacije:
04 28 11 300, 080 3555

Datum objave: 6. 11. 2019

Zaposlimo

Razpisana so prosta delovna mesta:

 

Vodja Sektorja Vodovod m/ž - 1 delovno mesto

Opis delovnega mesta: V kolektiv vabimo sodelavca, ki  zelo dobro pozna načrtovanje, usmerjanje in usklajevanje dejavnosti oskrbe s pitno vodo. Je dober na področju zagotavljanja učinkovite uporabe človeških in materialnih virov ter ima izkušnje v sodelovanju pri investicijskih obnovah v infrastrukturo z občinami. Njegov delovnik je sestavljen iz načrtovanja in usmerjanja vsakodnevnih operativnih in administrativnih postopkov. Obvlada pripravljanje aktov s področja dela. Ni mu tuje sodelovanje pri projektiranju investicijskih projektov s področja dela in sodelovanje pri oblikovanju cen storitev javnih služb oskrbe s pitno vodo. Zelo dobro se znajde na področju vzpostavljanja in vodenja sistema obvladovanja stroškov v sektorju. Na delovnem mestu vodje sektorja vidimo strokovnjaka, ki bo znal nadzirati izbiro, usposabljanje zaposlenih in njihovo delovno učinkovitost v sektorju. Sodeloval bo z vodji sektorjev in služb pri razvoju dejavnosti, trženju, investiranju in ostalih tekočih zadevah ter nadzoroval varnost pri delu zaposlenih v sektorju in postopke v zvezi z njo.

Zahtevana izobrazba: magister inženir gradbeništva (2. bolonjska st.) / magister tehnične smeri (2. bolonjska st.).

Trajanje zaposlitve: pogodbo bomo sklenili za nedoločen čas.

Vrsta zaposlitve: polni delovni čas.

Zahtevane delovne izkušnje: 5 let delovnih izkušenj.

Poskusno delo: 3 mesece.

Zahtevano znanje jezikov: višja raven znanja tujega jezika brez potrdila.

Zahtevana računalniška znanja: poznavanje uporabe računalniških orodij.

Drugo: vozniški izpit B kategorije, poznavanje procesa s področja dela, znanja iz vodenja ljudi.

Prijavite se lahko po pošti ali e-pošti na: mateja.legat@komunala-kranj.si. Več informacij o delovnem mestu na telefonski številki (04) 28 11 309. Rok za prijavo kandidatov je 15 dni po objavi prostega delovnega mesta na Zavodu RS za zaposlovanje (do vključno 19. 11. 2019).

 

Voznik komunalnih vozil m/ž - 3 delovna mesta

Opis delovnega mesta: Izvajanje prevoznih storitev s tovornimi vozili, upravljanje specialnih komunalnih vozil, vodenje delovne dokumentacije, vzdrževanje vozila in odpravljanje manjših okvar, sodelovanje pri večjih vzdrževalnih delih vozila, pomoč in nadzor pri nakladanju, razkladanju oziroma črpanju, sodelovanje v zimski službi.

Zahtevana izobrazba: voznik motornih vozil / alternativno: nižja poklicna izobrazba

Trajanje zaposlitve: pogodbo bomo sklenili za določen čas 6 mesecev z možnostjo podaljšanja.

Vrsta zaposlitve: polni delovni čas.

Zahtevane delovne izkušnje: 6 mesecev delovnih izkušenj.

Poskusno delo: 1 mesec.

Druge zahteve: vozniški izpit kategorije B in C, koda 95.

Zahtevano znanje jezikov: slovenski jezik - razumevanje, govorjenje, pisanje - dobro.

Drugo: zaželen vozniški izpit drugih kategorij.

Rok za prijavo kandidatov je 15 dni po objavi na Zavodu Republike za zaposlovanje (do vključno 23. 11. 2019). Prijave lahko kandidati pošljejo po pošti ali e-pošti: mateja.legat@komunala-kranj.si. Več informacij o delovnem mestu na telefonski številki (04) 28 11 309.

Obveščanje

Motena oskrba s pitno vodo - prijava

Prijavite se na brezplačno obveščanje o moteni oskrbi s pitno vodo. Poskrbite, da bodo informacije pravi čas prišle do vas. Obvestilo bomo poslali na vaš elektronski naslov oz. SMS v času, ko bo oskrba s pitno vodo prekinjena. Pravočasno vas bomo opozorili tudi na morebitno sanitarno neustreznost vode in potrebne ukrepe.