Komunala Kranj
Informacije:
04 28 11 300, 080 3555

Datum objave: 9. 9. 2019

Zaposlimo

Komunalni delavec I m/ž - 1 delovno mesto

 

Opis delovnega mesta: upravljanje s komunalnimi materiali (odpadki, gradbeni materiali, gošče, mulji, …), čiščenje objektov in naprav ter okolice, urejanje delovnega okolja, izvajanje srednje zahtevnih vzdrževalnih, montažnih in drugih del na komunalni infrastrukturi, pomoč pri delih, ki se izvajajo z delovno mehanizacijo, vzdrževanje čistoče in reda na javnih površinah, čiščenje delovnih naprav, strojev in vozil, izvajanje priučenih del v okviru dejavnosti delovne enote.

Zahtevana izobrazba: osnovna šola / alternativno: nedokončana osnovna šola

Trajanje zaposlitve: pogodbo bomo sklenili za določen čas 12 mesecev.

Vrsta zaposlitve: polni delovni čas. 

Zahtevane delovne izkušnje: 1 leto.

Poskusno delo: 3 mesece.

Druge zahteve: vozniški izpit kategorije B.

Zahtevano znanje jezikov: slovenski jezik - razumevanje, govorjenje, pisanje - dobro. 
  

Rok za prijavo kandidatov je do 17. 9. 2019. Prijave lahko kandidati pošljejo po pošti ali e-pošti: mateja.legat@komunala-kranj.si. Več informacij o delovnem mestu na telefonski številki (04) 28 11 309. 

Obveščanje

Motena oskrba s pitno vodo - prijava

Prijavite se na brezplačno obveščanje o moteni oskrbi s pitno vodo. Poskrbite, da bodo informacije pravi čas prišle do vas. Obvestilo bomo poslali na vaš elektronski naslov oz. SMS v času, ko bo oskrba s pitno vodo prekinjena. Pravočasno vas bomo opozorili tudi na morebitno sanitarno neustreznost vode in potrebne ukrepe.