Ravnanje z odpadki
Informacije:
04 28 11 311

Datum objave: 12. 6. 2018

Zaključek humanitarne akcije Jaz, ti, mi za Slovenijo - stara plastenka za novo življenje 2018

Zaključila se je humanitarna akcija Jaz, ti, mi za Slovenijo – stara plastenka za novo življenje. Vseslovenski ozaveščevalno-humanitarni projekt, ki je v sodelovanju s slovenskimi komunalnimi podjetji potekal v vzgojno-izobraževalnih ustanovah, podjetjih in drugih organizacijah (več o projektu: Dinos). Namen in cilj projekta: spodbujanje mladih k dobrodelnosti in osveščanje o krožnem gospodarstvu in možnostih recikliranja odpadnih plastenk.

Pri zbiranju odpadnih plastenk so pomagala slovenska komunalna podjetja, med njimi tudi Komunala Kranj. Končni rezultati so znani: tako v tekmovanju v zbiranju odpadnih plastenk, kot tudi končni znesek, ki je šel za donacijo za nakup ultrazvoka srca za otroški oddelek Splošne bolnišnice Murska Sobota. Zbrano je bilo 10.564,55 kg odpadnih plastenk. Zmagali pa so učenci OŠ Dolenjske Toplice z malo več kot 10 kilogrami na učenca. Skupaj z dražbo reprezentančnega dresa košarkarskih šampionov in sms donacijami je bilo zbranih 3.686,00 evrov

humanitarna akcija.png

 

Obveščanje

Motena oskrba s pitno vodo - prijava

Prijavite se na brezplačno obveščanje o moteni oskrbi s pitno vodo. Poskrbite, da bodo informacije pravi čas prišle do vas. Obvestilo bomo poslali na vaš elektronski naslov oz. SMS v času, ko bo oskrba s pitno vodo prekinjena. Pravočasno vas bomo opozorili tudi na morebitno sanitarno neustreznost vode in potrebne ukrepe.