Komunala Kranj
Informacije:
04 28 11 300, 080 3555
Datum objave: 9. 5. 2019

Vabljeni k varovanju narave in k sodelovanju v nagradni igri

Vsi skupaj lahko z varčevanjem papirja in tiskanja, prispevamo k varovanju narave. Vabimo vas, da se namesto za klasični račun v papirni obliki, odločite za prejemanja računa preko elektronske pošte. Plačevanje računov lahko uredite tudi preko trajnega naloga oz. preko e-računa, kjer račun prejmete kar v elektronsko banko. Uporaba digitalnih poti pomaga pri ohranjanju narave.

E-račun in račun po elektronski pošti enakovredno nadomeščata račun v papirni obliki. Pomenita pa do okolja prijaznejše poslovanje in enostavnejše rokovanje za uporabnika.

Prvih sto uporabnikov, ki bo poslalo prijavo na eno izmed elektronskih oblik prejemanja računov, dobi družabno igro „Kranček in moje mesto“. Več informacij in pravila nagradne igre najdete na povezavi: Pravila nagradne igre.

Več informacij na 04 28 11 300 ali na brezplačni telefonski številki 080 35 55, vprašanja lahko pošljete tudi v pisni obliki na info@komunala-kranj.si ali na naslov Komunala Kranj, d.o.o., Mirka Vadnova 1, 4000 Kranj.

Pravila nagradne igre najdete na povezavi: Pravila nagradne igre.

Obveščanje

Motena oskrba s pitno vodo - prijava

Prijavite se na brezplačno obveščanje o moteni oskrbi s pitno vodo. Poskrbite, da bodo informacije pravi čas prišle do vas. Obvestilo bomo poslali na vaš elektronski naslov oz. SMS v času, ko bo oskrba s pitno vodo prekinjena. Pravočasno vas bomo opozorili tudi na morebitno sanitarno neustreznost vode in potrebne ukrepe.