Komunala Kranj
Informacije:
04 28 11 300, 080 3555

Datum objave: 7. 2. 2018

Vaši računi - prijava v Portal za uporabnike

Za vse uporabnike storitev Komunale Kranj je sedaj na voljo dostop do sodobnega prenovljenega informacijskega PORTALA – spletne aplikacije, ki omogoča: enostaven, časovno prilagojen način spremljanja porabe, stanja plačil in odprtih postavk, predvsem pa najpreprostejši način javljanja stanja merilne naprave. Uporabnikom je omogočen pregled računov, podatkov o odjemnih mestih ter obračunanih storitvah. Na ta način je omogočen nadzor nad porabo vode in merjenimi odčitki, uporabniki pa lahko preko portala oddate tudi števčno stanje. Nov portal omogoča naročanje na dodatne storitve in prejemanje obvestil.

Portal je dostopen na spletni strani portal.komunala-kranj.si ali preko www.komunala-kranj.si (vstopna stran, Prijava v portal za uporabnike). Za prvo prijavo potrebujete zadnji prejeti račun za komunalne storitve. Na računu poiščite uporabniško ime (poslovni partner) in geslo (9-mestna številka računa), po zgledu na sliki. Po uspešni prijavi portal zahteva vnos in potrditev elektronskega naslova. Za nemoteno uporabo portala priporočamo zamenjavo gesla na strani »Moj profil«, kjer lahko uredite tudi ostale naročniške podatke. Več informacij na www.komunala-kranj.si, preko 04 28 11 300 in 080 35 55 ali na http://portal.komunala-kranj.si/Pomoc.

Vstopite v spletno aplikacijo Portal za uporabnike

portal za na splet_0.jpg

Obveščanje

Motena oskrba s pitno vodo - prijava

Prijavite se na brezplačno obveščanje o moteni oskrbi s pitno vodo. Poskrbite, da bodo informacije pravi čas prišle do vas. Obvestilo bomo poslali na vaš elektronski naslov oz. SMS v času, ko bo oskrba s pitno vodo prekinjena. Pravočasno vas bomo opozorili tudi na morebitno sanitarno neustreznost vode in potrebne ukrepe.