Splošne informacije
Informacije:
04 28 11 300
Dežurna številka:
080 35 55

Datum objave: 19. 1. 2018

Splošne informacije

Družini prijazno podjetje

Ekvilib Inštitut (v sodelovanju z Ministrstvom za delo, družino in socialne zadeve) je v decembru 2017 podelil podjetjem in organizacijam osnovne in polne certifikate družini prijazno podjetje (DPP), med njimi je bila tudi Komunala Kranj. Pridružili smo se skupini 67 podjetij, ki imajo osnovni certifikat. Veseli smo, da smo ena izmed organizacij, ki se je odločila za pridobitev certifikata, saj sprejem ukrepov vpliva na lažje usklajevanje zasebnega in poklicnega življenja. 

Pravilnik o izvajanju ukrepov Družini prijazno podjetje

Letak DPP

letak 1.jpg

letak 2.jpg

Promocija zdravja na delovnem mestu

logo promocija zdravja.jpg

Komunala Kranj za zaposlene izvaja različne aktivnost na področju Promocije zdravja na delovnem mestu. Izvedenih in zelo lepo sprejetih je bilo vrsto dogodkov: preventivni pregled merjenja pritiska, holesterola in sladkorja v krvi, usposabljanje za ravnanje z avtomatskim defibrilatorjem, predstavitev Svit-a v okviru Državnega program presejanja in zgodnjega odkrivanja predrakavih sprememb in raka na debelem črevesu ... Redno pa potekajo tudi športne aktivnosti: pilates, bowling, pohodništvo, odbojka, tek in plavanje.

 

Obveščanje

Motena oskrba s pitno vodo - prijava

Prijavite se na brezplačno obveščanje o moteni oskrbi s pitno vodo. Poskrbite, da bodo informacije pravi čas prišle do vas. Obvestilo bomo poslali na vaš elektronski naslov oz. SMS v času, ko bo oskrba s pitno vodo prekinjena. Pravočasno vas bomo opozorili tudi na morebitno sanitarno neustreznost vode in potrebne ukrepe.