Ravnanje z odpadki
Informacije:
04 28 11 311

Datum objave: 5. 9. 2018

Reševanje težav z nesnago okoli ekoloških otokov

Okolica nekaterih ekoloških otokov je še vedno onesnažena, kljub prizadevanjem Komunale Kranj na področju osveščanja uporabnikov. V Gorenjskem glasu, v prilogi Kranjske novice, je bil 31. 8. 18 objavljen članek z zanimivo vsebino: "Marsikdo kljub opozorilom po nepotrebnem smeti in dela stroške, onesnažuje naravo in neposredno okolico, v kateri živimo in delujemo." lahko preberemo in še: "V Mestni občini Kranj ravnanje s komunalnimi odpadki ureja poseben odlok, po katerem so kršiteljem lahko izrečene globe." Ob prijavi o nepravilno odloženih odpadkih v okolici ekološkega otoka na Primskovem, sta bila tokrat prepoznana dva kršitelja, ki sta bila kaznovana s petsto evri globe. 

Uporabnike prosimo, da nam sporočijo, če opazijo nepravilno odložene odpadke. Poskrbimo za okolico kjer živimo in za čisto okolje.

objava Gorenjski glas_Kranjske novice_31_8_2018.jpg

Obveščanje

Motena oskrba s pitno vodo - prijava

Prijavite se na brezplačno obveščanje o moteni oskrbi s pitno vodo. Poskrbite, da bodo informacije pravi čas prišle do vas. Obvestilo bomo poslali na vaš elektronski naslov oz. SMS v času, ko bo oskrba s pitno vodo prekinjena. Pravočasno vas bomo opozorili tudi na morebitno sanitarno neustreznost vode in potrebne ukrepe.