Ulica Mirka Vadnova 1
Kranj
4000
info@komunala-kranj.si
Facebook Youtube
21. 07. 2022

Razpisujemo kadrovske štipendije 2022/23

Komunala Kranj, d.o.o., je tretja največje komunala v Sloveniji in največje javno podjetje na Gorenjskem. Ustanoviteljice podjetja so Mestna občina Kranj ter Občine Šenčur, Cerklje na Gorenjskem, Medvode, Naklo, Preddvor in Jezersko. Naše poslanstvo je trajnostno gospodarjenje z viri in razvijanje celovitih ter kakovostnih rešitev za uporabnike na vseh področjih poslovanja.  Skrbimo za čisto okolje in za dvig okoljske kulture ter zadovoljstva občanov in zaposlenih. S predanostjo in znanjem pripeljemo ideje do ravni, ki spremenijo pričakovanja ljudi. Presegati želimo pričakovanja uporabnikov in jim ponuditi najsodobnejše komunalne storitve v slovenskem prostoru ter zaposlenim najvišjo stopnjo varnosti. V sodelovanju z uporabniki in lokalnimi oblastmi bo naše območje postalo najbolj čisto in komunalno urejeno okolje v Sloveniji z aktivno vlogo na področju krožnega gospodarstva.

 

Za uresničitev naših ambicioznih načrtov, iščemo motivirane in zavzete bodoče sodelavce.

 

Za šolsko/študijsko leto 2022/2023 razpisujemo kadrovske štipendije za dijake in študente tehničnih, interdisciplinarnih in naravoslovnih izobraževalnih programov, prednostno:

  • gradbeništvo,
  • strojništvo,
  • elektro in
  • mehatronika.

 

Štipendisti bodo že med izobraževanjem povezani s Komunalo Kranj. Poleg dobre štipendije, vam bomo omogočili spoznavati podjetje in pridobivati dragocene delovne izkušnje z opravljanjem strokovne prakse, zaključnih nalog ali počitniškega dela.

 

Rok za prijavo:

  •          dijaki: 31. 8. 2022
  •          študenti: 30. 9. 2022

 

Prijave lahko pošljete:

  • na elektronski naslov ... ali
  • na naslov Komunala Kranj, d.o.o., Ulica Mirka Vadnova 1, 4000 Kranj, s pripisom »Kadrovska služba«.

 

Prijavni obrazec 

 

Več informacij na telefonski številki 04 28 11 309.

Kranjska sivka

Vprašajte Kranjsko Sivko:

Strinjam se s pogoji uporabe.
Izpolnite obvezna polja.

Kranjska Sivka

Hvala za vaše vprašanje.

Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.


Kranjska Sivka