Ravnanje z odpadki
Informacije:
04 28 11 311

Datum objave: 6. 5. 2019

Pridružite se nam na dogodkih v okviru Tedna vseživljenjskega učenja 2019

Komunala Kranj se pridružuje akciji Teden vseživljenjskega učenja (TVU), ki je najvidnejša promocijska kampanja na področju izobraževanja in učenja v Sloveniji. Projekt usklajujejo na Andragoškem centru Slovenije in ga prirejajo v sodelovanju s stotinami ustanov, skupin in posameznikov po vsej državi pa tudi onkraj naših meja. Z njim opozarjajo na vseprisotnost pa tudi pomembnost učenja – v vseh življenjskih obdobjih in za vse vloge, ki jih posameznik v svojem življenju prevzema. Vsi, ki projekt soustvarjamo,  prispevamo k udejanjanju slogana 'Slovenija, učeča se dežela'.

Pridružite se nam na dogodkih - svetovanju:

- v petek, 10. 5. 2019, 12:00-13:00, v prostorih podjetja Komunala Kranj d.o.o., (večnamenski prostor v kleti uprave), Ulica Mirka Vadnova 1,

- v sredo, 15. 5. 2019, od 9:00 naprej, Parada učenja, stojnica na Slovenskem trgu, Kranj,

- v četrtek, 16. 5. 2019, 15:00-16:00, v prostorih podjetja Komunala Kranj d.o.o., (večnamenski prostor v kleti uprave), Ulica Mirka Vadnova 1.

Udeležencem dogodkov bomo predstavili področje ravnanja z odpadki. Odpadke povzročamo vsi, zato moramo biti vključeni v sistem ravnanja z odpadki. Svetovali vam bomo v katere zabojnike odlagati posamezne odpadke, kako urediti najem ali zamenjavo zabojnikov, kako zmanjšati količino odpadkov, kaj sodi v zabojnike na ekoloških otokih, kaj lahko pripeljemo v zbirne centre, kako naročiti kosovni odvoz, kam z nevarnimi odpadki, kje lahko kupimo vreče za odpadke in zaščito zabojnikov, kako potekajo čistilne akcije ter veliko koristnih informacij s področja ravnanja z odpadki.

 

Obveščanje

Motena oskrba s pitno vodo - prijava

Prijavite se na brezplačno obveščanje o moteni oskrbi s pitno vodo. Poskrbite, da bodo informacije pravi čas prišle do vas. Obvestilo bomo poslali na vaš elektronski naslov oz. SMS v času, ko bo oskrba s pitno vodo prekinjena. Pravočasno vas bomo opozorili tudi na morebitno sanitarno neustreznost vode in potrebne ukrepe.