Komunala Kranj
Informacije:
04 28 11 300, 080 3555

Pravna obvestila

Zaščita pravic in odgovornost

Predmet tega obvestila so spletne strani na naslovu http://www.komunala-kranj.si/. Vsa vsebina na teh spletnih straneh je last podjetja Komunala Kranj d.o.o. in je informativne narave. Komunala Kranj ne odgovarja za uporabo spletnih strani http://www.komunala-kranj.si/ in za morebitno škodo povzročeno z uporabo tam nahajajočih se spletnih vsebin. Komunala Kranj d.o.o. se bo trudil za pravilnost ter ažurnost informacij.

Omejena pravica uporabe vsebin

Uporabniki lahko razpolagajo z vsebinami na spletnem naslovu http://www.komunala-kranj.si/ za svojo osebno uporabo pri čemer ne smejo biti kršene avtorske pravice. Avtorji vsebin niso odgovorni za morebitne škodljive posledice uporabe. Kakršnakoli druga uporaba ali distribucija teh spletnih vsebin ali njihovega dela ni dovoljena.

Uporaba posredovanih podatkov

Zavezujemo se, da bomo varovali zaupnost vseh osebnih podatkov v skladu z veljavno zakonodajo, ki nam bodo posredovani na podlagi izrecne privolitve posameznika. Posredovane osebne podatke bomo uporabili izključno za namen, za katerega so pridobljeni.

Obveščanje

Motena oskrba s pitno vodo - prijava

Prijavite se na brezplačno obveščanje o moteni oskrbi s pitno vodo. Poskrbite, da bodo informacije pravi čas prišle do vas. Obvestilo bomo poslali na vaš elektronski naslov oz. SMS v času, ko bo oskrba s pitno vodo prekinjena. Pravočasno vas bomo opozorili tudi na morebitno sanitarno neustreznost vode in potrebne ukrepe.