Pogrebi

Objavljeni so le pogrebi, katerih svojci pokojnika objavo izrecno dovolijo.

Aktualno

Pogrebna služba , 13. 11. 2019

Zapiramo vodo na pokopališčih

Obiskovalce Mestnega pokopališča Kranj in pokopališča v Bitnjah obveščamo, da z jutrišnjim dnem (14. 11. 2019) zapiramo vodo v fontanah na obeh pokopališčih. 

 

Pogrebna služba , 30. 10. 2019

Začetek vzdrževalnih del na kranjskem pokopališču

Obiskovalce Mestnega pokopališča Kranj obveščamo, da se bodo v ponedeljek, 4. novembra 2019, pričela vzdrževalna dela. V okviru investicije Mestne občine Kranj bo odstranjena živa meja na delu pokopališča, ki meji na stanovanjsko naselje in nakupovalni center Qlandia. Na tem delu bo še v letošnjem letu izvedeno nadaljevanje zidu v dolžini 65 metrov. Zaključek del je, ob upoštevanju ugodnih vremenskih razmer za gradbena in vzdrževalna dela, predviden konec novembra letošnjega leta. Vrednost del je 38.400 evrov.

Pogrebna služba , 30. 10. 2019

Manj sveč za več okolja - film

Komunalna podjetja na različne načine osveščamo uporabnike in Komunala Laško je tudi letos pripravila ozaveščevalni film MANJ SVEČ ZA VEČ OKOLJA, s katerim želi opozoriti na problematiko pretirane uporabe nagrobnih sveč in kopičenja odpadne plastike. Kratek film  nagovarja k bolj preudarni uporabi sveč, zlasti v dneh okrog dneva spomina na mrtve. Poskrbimo, da bo naše okolje čim manj obremenjeno z odpadki. 

Obveščanje

Motena oskrba s pitno vodo - prijava

Prijavite se na brezplačno obveščanje o moteni oskrbi s pitno vodo. Poskrbite, da bodo informacije pravi čas prišle do vas. Obvestilo bomo poslali na vaš elektronski naslov oz. SMS v času, ko bo oskrba s pitno vodo prekinjena. Pravočasno vas bomo opozorili tudi na morebitno sanitarno neustreznost vode in potrebne ukrepe.