Ravnanje z odpadnimi vodami
Informacije:
04 28 11 390
Dežurna številka:
041 366 398

Datum objave: 12. 3. 2018

Območja javne kanalizacije

Zemljevid območij javne kanalizacije je na voljo tukaj.

 

Razlaga zemljevida

Na zemljevidu so narisana območja razvoja kanalizacijskega omrežja v Mestni občini Kranj v prihodnjih letih:

  • V območje ZGRAJENE JAVNE KANALIZACIJE spadajo objekti, ki so že priključeni ali imajo možnost priključitve na javno kanalizacijo.
  • V območja PREDVIDENE JAVNE KANALIZACIJE so zajeta naselja, za katere občina predvideva izgradnjo kanalizacije v prihodnjih letih.
  • Za naselja, ki spadajo pod območje, ŠE NI DOLOČENO, bo občina v prihodnje pridobila študije izvedljivosti. Študija vsebuje različne variante odvajanja in čiščenja odpadne vode in predvidene stroške le-teh. Na podlagi rezultatov študije se bo Mestna občina Kranj odločila ali se za območje zgradi kanalizacija ali je bolj smiselna uporaba malih komunalnih čistilnih naprav (MKČN).
  • Območje MALIH KOMUNALNIH ČISTILNIH NAPRAV (hišnih čistilnih naprav) spadajo objekti, ki bodo morali v prihodnjih letih imeti lastno hišno čistilno napravo.

 

Obveščanje

Motena oskrba s pitno vodo - prijava

Prijavite se na brezplačno obveščanje o moteni oskrbi s pitno vodo. Poskrbite, da bodo informacije pravi čas prišle do vas. Obvestilo bomo poslali na vaš elektronski naslov oz. SMS v času, ko bo oskrba s pitno vodo prekinjena. Pravočasno vas bomo opozorili tudi na morebitno sanitarno neustreznost vode in potrebne ukrepe.