Mestne službe
Informacije:
04 28 11 300

Datum objave: 17. 5. 2019

Novo javno parkirišče pred Mestno upravo Kranj - poenotenje sistema parkirnih režimov

V sistem javnega parkiranja se po šestih letih ponovno vrača parkirišče pred Delavskim domom na Slovenskem trgu, ki je med najbolj obiskanimi parkirišči v Kranju. Nov parkirni režim začne veljati s petkom, 17. maja 2019. Uporabniki bodo imeli enkrat dnevno možnost brezplačnega parkiranja s parkirno kartico Mestne občine Kranj. Cena ure parkiranja znaša 1 EUR, dolžina parkiranja pa je omejena na do dve uri. Parkirišče je plačljivo od ponedeljka do petka, med 7. in 19. uro, ter ob sobotah med 7. in 13. uro.

Parkirnino uporabniki lahko poravnajo z gotovino, s parkirno kartico Mestne občine Kranj, mobilnimi telefoni ali plačilno-kreditno kartico. Mestno parkirno kartico lahko uporabniki kupijo v sprejemni pisarni Mestne občine Kranj, pri avtomatu pred stavbo Mestne uprave Kranj ali v Turistično informacijskem centru na Glavnem trgu 2 v Kranju.

Sprememba pri parkiranju na parkirišču Stara Sava

Na parkirišču Stara Sava, na katerem je na voljo 42 parkirnih mest, se bo s 17. majem 2019 spremenil režim parkiranja tako, da bo brezplačna prva ura parkiranja. Vsaka nadaljnja ura je plačljiva v višini 1 EUR.

 

Obveščanje

Motena oskrba s pitno vodo - prijava

Prijavite se na brezplačno obveščanje o moteni oskrbi s pitno vodo. Poskrbite, da bodo informacije pravi čas prišle do vas. Obvestilo bomo poslali na vaš elektronski naslov oz. SMS v času, ko bo oskrba s pitno vodo prekinjena. Pravočasno vas bomo opozorili tudi na morebitno sanitarno neustreznost vode in potrebne ukrepe.