Mestne službe
Informacije:
04 28 11 300

Datum objave: 31. 7. 2019

Nov parkirni režim v središču Kranja

Z avgustom bo uveden nov sistem parkiranja na območju Stritarjeve in Mladinske ulice.

Ob delovnikih (od ponedeljka do petka) bo parkirišče plačljivo v času od 7. do 19. ure, in sicer bo cena za uro parkiranja 0,60 evra. Ob uporabi parkirne kartice Mestne občine Kranj bo mogoče brezplačno parkirati enkrat dnevno eno uro. 

Izven omenjenega časa se parkirnina ne bo zaračunala. Parkiranje bo brezplačno tudi ob sobotah, nedeljah in praznikih. Parkirnino bodo uporabniki lahko poravnali s kovanci, s parkirno kartico Mestne občine Kranj in mobilnimi telefoni. 

Mestne parkirne kartice so naprodaj v Mestni upravi Kranj, na avtomatu pred stavbo Mestne uprave Kranj na Slovenskem trgu 1 in v Zavodu za turizem in kulturo Kranj (Turistično informacijski center) na Glavnem trgu 2 v Kranju. Cena plačilne kartice je  8 evrov, veljavnost pa je eno leto od prve uporabe na parkomatu.
 

Obveščanje

Motena oskrba s pitno vodo - prijava

Prijavite se na brezplačno obveščanje o moteni oskrbi s pitno vodo. Poskrbite, da bodo informacije pravi čas prišle do vas. Obvestilo bomo poslali na vaš elektronski naslov oz. SMS v času, ko bo oskrba s pitno vodo prekinjena. Pravočasno vas bomo opozorili tudi na morebitno sanitarno neustreznost vode in potrebne ukrepe.