Splošne informacije
Informacije:
04 28 11 300
Dežurna številka:
080 35 55

Datum objave: 11. 10. 2016

Vsak od nas vsak dan potroši 43 kg naravnih virov.

Naš čas je zaznamovan z izobiljem, udobjem in pretirano porabo, saj porabljamo tretjino naravnih virov več, kot jih je Zemlja sploh sposobna pridelati, in med odpadki vsak dan končajo hrana in popolnoma uporabne stvari. Kar naredimo danes, vpliva na naš jutri, zato je prav, da začnemo sprejemati odgovornejše odločitve in ravnati tako, da bodo naši otroci živeli v lepšem in boljšem svetu. 

Pomagali vam bodo napotki, zbrani v nepogrešljivem priročniku. V njem boste našli tudi nasvete za načrtovanje jedilnika, pravilno shranjevanje živil, ponovno uporabo odvečnih izdelkov in tudi za zmanjšanje porabe vode doma. 

Vabimo vas, da priročnik podrobneje preberete in se na podlagi nasvetov odločite za majhne in preproste spremembe, ki našega življenja ne bodo postavile na glavo, bodo pa precej pripomogle k temu, da bomo zavarovali naše naravne vire in začeli bolj ceniti to, kar imamo. 

Priročnik je nastal v sklopu pobude Skupaj za boljšo družbo.

manj je vec naslovnica.jpg

Obveščanje

Motena oskrba s pitno vodo - prijava

Prijavite se na brezplačno obveščanje o moteni oskrbi s pitno vodo. Poskrbite, da bodo informacije pravi čas prišle do vas. Obvestilo bomo poslali na vaš elektronski naslov oz. SMS v času, ko bo oskrba s pitno vodo prekinjena. Pravočasno vas bomo opozorili tudi na morebitno sanitarno neustreznost vode in potrebne ukrepe.