Komunala Kranj
Informacije:
04 28 11 300, 080 3555

Datum objave: 4. 6. 2019

Kranjski taborniki prejeli svečano nagrado

Zveza tabornikov občine Kranj je tudi letos sodelovala na natečaju Moja reka 2019. Projekt je na pobudo Coca-Cole v Sloveniji in s podporo Turistične zveze Slovenije, Slovenske turistične organizacije in društva Morigenos letos potekal že četrtič. Kot so zapisali kranjski taborniki v sporočilu, so vsi organizatorji čistilnih akcij z dobrimi praksami dokazali svoj doprinos k bolj čistemu in urejenemu okolju. Okolje so razbremenili za več kot 115 ton odpadkov. Med vsemi sodelujočimi je v letošnjem natečaju zmagalo Turistično društvo Barje. Športno društvo Naredi nekaj za naravo je postalo drugi finalist letošnjega natečaja in ambasador projekta za leto 2020. Tretje mesto je osvojila Zveza tabornikov občine Kranj.

Kranjski taborniki v sodelovanju z Mestno občino Kranj že 18 let organizirajo čistilno akcijo Očistimo Kranj - Kranj ni več usran. S svojo predanostjo naravi, odločnostjo in dobro voljo vsako leto privabijo številne udeležence, od predšolskih otrok do upokojencev. V akciji aktivno sodeluje tudi Komunala Kranj. 

Kot pravijo kranjski taborniki:«Z naravo k boljšemu človeku!» 

Obveščanje

Motena oskrba s pitno vodo - prijava

Prijavite se na brezplačno obveščanje o moteni oskrbi s pitno vodo. Poskrbite, da bodo informacije pravi čas prišle do vas. Obvestilo bomo poslali na vaš elektronski naslov oz. SMS v času, ko bo oskrba s pitno vodo prekinjena. Pravočasno vas bomo opozorili tudi na morebitno sanitarno neustreznost vode in potrebne ukrepe.