Ravnanje z odpadki
Informacije:
04 28 11 311

Datum objave: 16. 5. 2019

Komunala Kranj je izvedla še zadnje predavanje v okviru TVU

Komunala Kranj je z zadnjim v sklopu predavanj (danes, 16. 5.) zaključila sodelovanje v Tednu vseživljenjskega učenja (TVU). Z delavnicami in svetovanji smo prispevali k udejanjanju slogana 'Slovenija, učeča se dežela'. Sledili smo poslanstvu TVU, ki je promovirati pomen, vlogo ter možnosti učenja in izobraževanja v vseh življenjskih obdobjih in za vse vloge, ki jih človek
prevzema – kot posameznik, član družine, delovnega kolektiva in drugih skupnosti, kar pa je tudi zelo blizu našemu poslanstvu, ki je med drugim tudi skrb za čisto okolje in za dvig okoljske kulture ter zadovoljstva občanov. To pa lahko dosežemo tudi s stalnim izobraževanjem uporabnikov in svetovanjem na vseh področjih.

Udeleženci predavanj in Parade učenja so pokazali veliko zanimanje za tematiko ravnanja z odpadki in tudi za vse ostale dejavnosti Komunale Kranj. Vsi, ki jih področje zanima, lahko informacije poiščejo na spletni strani ali pa nas pokličejo. Odgovorili bomo na vprašanja, z veseljem pa vas tudi obiščemo v podjetju, šoli, vrtcu in predstavimo delo Komunale Kranj.

Obveščanje

Motena oskrba s pitno vodo - prijava

Prijavite se na brezplačno obveščanje o moteni oskrbi s pitno vodo. Poskrbite, da bodo informacije pravi čas prišle do vas. Obvestilo bomo poslali na vaš elektronski naslov oz. SMS v času, ko bo oskrba s pitno vodo prekinjena. Pravočasno vas bomo opozorili tudi na morebitno sanitarno neustreznost vode in potrebne ukrepe.