Pogrebi

Objavljeni so le pogrebi, katerih svojci pokojnika objavo izrecno dovolijo.

Aktualno

Ravnanje z odpadki , 18. 11. 2019

Svetovalna stojnica - 1. dogodek v okviru ETZO 2019

Komunala Kranj skupaj s Fundacijo Vincenca Drakslerja z današnjim dnem tudi uradno odpira začetek dogajanja v okviru Evropskega tedna zbiranja odpadkov 2019 (ETZO). Oglasite se lahko na svetovalni stojnici, ki se nahaja pred trgovino ponovne uporabe Kr'štacuna. Izvedeli boste informacije s področja ponovne uporabe, zmanjševanja odpadkov, predelave pohištva in podobne koristne informacije s področja ravnanja z odpadki in ponovne uporabe izdelkov. Ponovno uporabo spremenimo v navado. 

Ravnanje z odpadki , 13. 11. 2019

Ponovno uporabo spremenimo v navado

Tisto, česar ne potrebujemo več, ni treba nujno zavreči, temveč lahko to nekomu podarimo, izmenjamo ali ponovno uporabimo. V okviru Evropskega tedna zmanjševanja odpadkov (ETZO) Komunala Kranj skupaj s Fundacijo Vincenca Drakslerja in LUK – medgeneracijskim centrom Kranj pripravlja izobraževanja o preprečevanju nastajanja odpadkov in njihovi ponovni uporabi ter izmenjevalnico oblačil. Obiščite nas na enem izmed dogodkov in odnesite novo znanje ali pa kakšen kos oblačila.

Ravnanje z odpadki , 7. 11. 2019

Evropski teden zmanjševanja odpadkov 2019 - ponovna uporaba

Minimalizem in trend odstranjevanja navlake, ki je ne potrebujemo, je danes zelo popularen. Pa tudi koristen. Tisto, česar ne potrebujemo več, ni treba nujno zavreči, temveč lahko to nekomu podarimo, izmenjamo ali ponovno uporabimo. V okviru Evropskega tedna zmanjševanja odpadkov (potekal bo od 16. do 24. novembra 2019 v organizaciji GZS-Zbornice komunalnega gospodarstva) Komunala Kranj skupaj s Fundacijo Vincenca Drakslerja in LUK – medgeneracijskim centrom Kranj pripravlja izobraževanja o preprečevanju nastajanja odpadkov in njihovi ponovni uporabi ter izmenjevalnico oblačil.

Obveščanje

Motena oskrba s pitno vodo - prijava

Prijavite se na brezplačno obveščanje o moteni oskrbi s pitno vodo. Poskrbite, da bodo informacije pravi čas prišle do vas. Obvestilo bomo poslali na vaš elektronski naslov oz. SMS v času, ko bo oskrba s pitno vodo prekinjena. Pravočasno vas bomo opozorili tudi na morebitno sanitarno neustreznost vode in potrebne ukrepe.