Pogrebi

Objavljeni so le pogrebi, katerih svojci pokojnika objavo izrecno dovolijo.

Aktualno

Pogrebna služba , 2. 10. 2019

Zamenjava cipres na Mestnem pokopališču Kranj

Na Mestnem pokopališču Kranj se s 1. 10. 2019 začenja menjava dotrajanih cipres. Posušene, poškodovane in dotrajane ciprese  bodo odstranjene. Na novo bo zasajenih 240 tekočih metrov sadik cipres. Investitor je Mestna občina Kranj, dela pa bodo izvedena do predvidoma 11. 10. 2019 in bodo potekala v odvisnosti od vremenskih razmer. Na skici je s puščico označena lokacija zamenjave cipres.

Pogrebna služba , 15. 5. 2019

Urejanje poti na Mestnem pokopališču Kranj

Obiskovalce pokopališča obveščamo, da se bodo v četrtek, 16. 5. 2019, pričela dela na Mestnem pokopališču Kranj. Na jugovzhodni strani se bo tlakovala glavna pot, ki je označena na tlorisu pokopališča. Dela bodo zaključena predvidoma do sredine junija v kolikor bodo vremenske razmere to dopuščale.

Obveščanje

Motena oskrba s pitno vodo - prijava

Prijavite se na brezplačno obveščanje o moteni oskrbi s pitno vodo. Poskrbite, da bodo informacije pravi čas prišle do vas. Obvestilo bomo poslali na vaš elektronski naslov oz. SMS v času, ko bo oskrba s pitno vodo prekinjena. Pravočasno vas bomo opozorili tudi na morebitno sanitarno neustreznost vode in potrebne ukrepe.