Pogrebi

Objavljeni so le pogrebi, katerih svojci pokojnika objavo izrecno dovolijo.

Aktualno

Oskrba s pitno vodo , 16. 4. 2019

Vabljeni k ogledu filma s področja oskrbe s pitno vodo

V filmu je predstavljeno delo s področja oskrbe s pitno vodo podjetja Komunala Kranj. Komunala Kranj  izvaja obvezno občinsko gospodarsko javno službo (GJS) varstva okolja - oskrba s pitno vodo za področje, ki obsega sedem občin: Mestno občino Kranj, Občino Šenčur, Občino Cerklje na Gorenjskem, Občino Medvode, Občino Naklo, Občino Preddvor in Občino Jezersko. Odgovorni smo za izvajanje komunalnih storitev za več kot 80.000 uporabnikov in smo ponosni, da se lahko pohvalimo z dolgoletno tradicijo izvajanja komunalnih storitev.

Oskrba s pitno vodo , 22. 3. 2019

Danes je svetovni dan voda - Voda za vse

Narava ima spomin in zato bodimo v mesecu marcu, ko obeležujemo mednarodni dan voda, še posebej pozorni na ohranjanje čiste pitne vode. Vsi uporabniki smo soodgovorni za ohranjanje kakovosti vode. Poskrbimo za redno vzdrževanje hišnega vodovodnega omrežja in bodimo pozorni, da v naravi ne odlagamo odpadkov oz. ne zlivamo nevarnih snovi v odtoke. 

Oskrba s pitno vodo , 29. 1. 2019

Kratek film - področje oskrbe s pitno vodo

Brez vode ni življenja. Šele, ko iz pipe ne priteče včasih samoumeven curek pitne vode, se zavedamo kako zelo jo potrebujemo. Osnovne dejavnosti Komunale Kranj predstavljajo izvajanje gospodarskih javnih služb, med drugim tudi področje oskrbe s pitno vodo v Mestni občini Kranj ter Občinah Šenčur, Cerklje na Gorenjskem, Medvode, Naklo, Preddvor, Jezersko.

Vabimo vas k ogledu filma (2:02 min), ki prikazuje nekaj utrinkov s področja oskrbe s pitno vodo. 

Obveščanje

Motena oskrba s pitno vodo - prijava

Prijavite se na brezplačno obveščanje o moteni oskrbi s pitno vodo. Poskrbite, da bodo informacije pravi čas prišle do vas. Obvestilo bomo poslali na vaš elektronski naslov oz. SMS v času, ko bo oskrba s pitno vodo prekinjena. Pravočasno vas bomo opozorili tudi na morebitno sanitarno neustreznost vode in potrebne ukrepe.