Pogrebi

Objavljeni so le pogrebi, katerih svojci pokojnika objavo izrecno dovolijo.

Aktualno

Mestne službe , 23. 10. 2019

Zabojnik za odpadke v Kokri

Danes je ekipa Komunale Kranj, ki skrbi za javne površine, opazila v Kokri zabojnik za odpadke. Ob "reševanju" le-tega, pa so ob pomoči gasilcev iz Kranja, ki se jim zahvaljujemo za pomoč, naleteli na še nekaj odpadnih trofej, ki v Kokro ne sodijo. Odpadki sodijo v zabojnike in zbirne centre, ohranimo naravo čisto. 

Mestne službe , 30. 9. 2019

Nadgradnja vstopnega sistema v staro mestno jedro

Obiskovalce starega mestnega jedra Kranja obveščamo, da bo v času od 2. oktobra do predvidoma 11. oktobra 2019 potekala nadgradnja vstopnega sistema na Gregorčičevi ulici v Kranju. Vstop bo sicer omogočen, a prosimo, da pri tem upoštevate prometno signalizacijo, ki bo prilagojena poteku del na vstopnem sistemu. V tem času bodo potopni stebrički na izstopu iz mesta na Koroški cesti spuščeni.

Obveščanje

Motena oskrba s pitno vodo - prijava

Prijavite se na brezplačno obveščanje o moteni oskrbi s pitno vodo. Poskrbite, da bodo informacije pravi čas prišle do vas. Obvestilo bomo poslali na vaš elektronski naslov oz. SMS v času, ko bo oskrba s pitno vodo prekinjena. Pravočasno vas bomo opozorili tudi na morebitno sanitarno neustreznost vode in potrebne ukrepe.