Pogrebi

Objavljeni so le pogrebi, katerih svojci pokojnika objavo izrecno dovolijo.

Aktualno

Mestne službe , 31. 7. 2019

Nov parkirni režim v središču Kranja

Z avgustom bo uveden nov sistem parkiranja na območju Stritarjeve in Mladinske ulice.

Ob delovnikih (od ponedeljka do petka) bo parkirišče plačljivo v času od 7. do 19. ure, in sicer bo cena za uro parkiranja 0,60 evra. Ob uporabi parkirne kartice Mestne občine Kranj bo mogoče brezplačno parkirati enkrat dnevno eno uro. 

Izven omenjenega časa se parkirnina ne bo zaračunala. Parkiranje bo brezplačno tudi ob sobotah, nedeljah in praznikih. Parkirnino bodo uporabniki lahko poravnali s kovanci, s parkirno kartico Mestne občine Kranj in mobilnimi telefoni. 

Mestne službe , 11. 7. 2019

V času prireditve Kranfest 2019 bo parkirišče Stara Sava zaprto

Uporabnike parkirišča Stara Sava obveščamo, da bo v času prireditve Kranfest 2019, zaprt spodnji del parkirišča Stara Sava – od 15. 7. do 22. 7. 2019 in zgornji del – od 17. 7. do 21. 7. 2019. Na obeh platojih parkirišča bodo potekale aktivnosti in sicer državno prvenstvo v odbojki na mivki in aktivnosti v okviru zabaviščnega parka. Vse obiskovalce prosimo za razumevanje.

Obveščanje

Motena oskrba s pitno vodo - prijava

Prijavite se na brezplačno obveščanje o moteni oskrbi s pitno vodo. Poskrbite, da bodo informacije pravi čas prišle do vas. Obvestilo bomo poslali na vaš elektronski naslov oz. SMS v času, ko bo oskrba s pitno vodo prekinjena. Pravočasno vas bomo opozorili tudi na morebitno sanitarno neustreznost vode in potrebne ukrepe.