Ravnanje z odpadki
Informacije:
04 28 11 311

Uspel program mentorstva - diploma

Pred kratkim je na programu višje šole Naravovarstva, Biotehniškega centra Naklo, diplomirala Nika Oselj, ki je opravila praktično usposabljanje v podjetju Komunala Kranj, kjer je spoznavala področje delovanja ravnanja z odpadki po budnim očesom mentorja praktičnega usposabljanja, g. Ivana Grginiča. Pod somentorstvom g. Jureta Kristana, je pripravila in zagovarjala diplomsko nalogo z naslovom Predlog sprememb za ločeno zbiranje odpadkov na območju Komunale Kranj.

Po zagovoru je povedala: "Najprej bi se vama rada zahvalila za včerajšnjo udeležbo na mojega zagovora diplome. Zahvaljujem pa se tudi za vso pomoč pri pisanju diplomske naloge in pa seveda hvala, ker sem lahko opravila praktično izobraževanje v vašem podjetju, kjer sem se naučila in izvedela veliko novih uporabnih stvari. Bilo mi je v veselje sodelovati z vami."

Čestitamo in želimo veliko uspeha na poslovni poti.

IMG_5975.JPG

Nika Oselj, diplomantka

IMG_5963.JPG

Zagovor diplomske naloge z naslovom Predlog sprememb za ločeno zbiranje odpadkov na območju Komunale Kranj

Obveščanje

Motena oskrba s pitno vodo - prijava

Prijavite se na brezplačno obveščanje o moteni oskrbi s pitno vodo. Poskrbite, da bodo informacije pravi čas prišle do vas. Obvestilo bomo poslali na vaš elektronski naslov oz. SMS v času, ko bo oskrba s pitno vodo prekinjena. Pravočasno vas bomo opozorili tudi na morebitno sanitarno neustreznost vode in potrebne ukrepe.