Pogrebi

Objavljeni so le pogrebi, katerih svojci pokojnika objavo izrecno dovolijo.

Aktualno

Ravnanje z odpadki , 18. 1. 2018

Gospodinjstva prejela informacije o uličnih zbiralnikih za e-odpadke in odpadne baterije

Ste že opazili novost na nekaterih ekoloških otokih? Gre za ulične zbiralnike, ki so namenjeni oddaji manjših e-odpadkov in odpadnih baterij in se postavljajo širom države, tudi v občinah, ki jih s komunalnimi storitvami pokriva naše podjetje. Aktivnost izvajamo kot lokalni partnerji pri projektu LIFE Gospodarjenje z e-odpadki s sloganom E-cikliraj pod vodstvom družbe ZEOS, d.o.o..

Ravnanje z odpadki , 20. 11. 2017

Ne zavrzi me - dogodki v okviru evropskega tedna zmanjševanja odpadkov

Evropski teden zmanjševanja odpadkov  poteka v času od 18. do 26. novembra 2017 in v tem času Komunala Kranj d.o.o. in Fundacija Vincenca Drakslerja – socialno podjetje aktivno sodelujeta pri prepoznavanju možnosti ponovne rabe s pomočjo popravil. 

Prvo zgodbo smo pisali preteklo soboto na Zbirnem centru Zarica. Vsi, ki so prinesli primeren izdelek v Center ponovne rabe,  so prejeli darilo - mini zabojnik za bio odpadke ali 10 % popust pri nakupu v Kr' Štacuni - second hand trgovini.

Ravnanje z odpadki , 16. 11. 2017

Evropski teden zmanjševanja odpadkov - Na zavrzi me

Evropski teden zmanjševanja odpadkov  poteka v času od 18. do 26. novembra 2017 in v tem času želita Komunala Kranj d.o.o. in Fundacija Vincenca Drakslerja – socialno podjetje aktivno sodelovati pri prepoznavanju možnosti ponovne rabe s pomočjo popravil. Cilj je povečanje ozaveščenosti, odgovorno ravnanje z odpadki in zmanjšanje le-teh. Ukrepi, ki se izvajajo letos v okviru Evropskega  tedna zmanjševanja odpadkov (European Week for Waste Reduction  EWWR)  obravnavajo najenostavnejšo in najučinkovitejšo metodo zmanjševanja odpadkov – odpadku se izognemo s popravilom in ponovno uporabo.

Obveščanje

Motena oskrba s pitno vodo - prijava

Prijavite se na brezplačno obveščanje o moteni oskrbi s pitno vodo. Poskrbite, da bodo informacije pravi čas prišle do vas. Obvestilo bomo poslali na vaš elektronski naslov oz. SMS v času, ko bo oskrba s pitno vodo prekinjena. Pravočasno vas bomo opozorili tudi na morebitno sanitarno neustreznost vode in potrebne ukrepe.