Oskrba s pitno vodo
Informacije:
04 28 11 358
Dežurna številka:
031 316 579

Prijava na obveščanje

Če želite, da vas o moteni oskrbi s pitno vodo obveščamo na vaš elektronski poštni naslov ali z SMS sporočili, prosimo izpolnite spodnji obrazec.

Obvezno morate izpolniti polja:

  • 'Ime in priimek', 
  • 'Naselje, ulica', 
  • 'Hišna številka', 
  • 'Številka kupca', 
  • 'E-poštni naslov'

V polju 'Naselje, ulica' izberite naselje oz. ulico, za katero želite biti obveščeni o morebitnih okvarah na vodovodnem omrežju. 

Če mesečno prejemate račun za komunalne storitve neposredno z naše strani, prosimo pripišite 'številko kupca', ki je navedena v zgornjem desnem robu računa za komunalne storitve.
Če račune za komunalne storitve prejemate preko upravnika, pa prosimo pripišite upravnika objekta v katerem živite.

V polje 'E-poštni naslov' vpišite veljaven elektronski poštni naslov na katerega želite biti obveščeni. 
Če želite biti obveščeni tudi preko SMS sporočil, izpolnite polje 'Mobilna številka'. Oblika zapisa GSM številke naj bo '041 123 456'. 

S prejetimi podatki bomo ravnali v skladu z vsakokrat veljavnimi predpisi s področja varstva osebnih podatkov. Vaše podatke lahko kadarkoli pregledate ter zahtevate njihov popravek ali popoln izbris oziroma prekličete to soglasje. Več informacij o naši politiki varstva osebnih podatkov prejmete na http://www.komunala-kranj.si. Za odjavo izpolnite spletni obrazec ali pišite na naslov info@komunala-kranj.si oziroma na naslov Komunala Kranj, d.o.o., Ulica Mirka Vadnova 1, 4000 Kranj.

Obveščanje

Motena oskrba s pitno vodo - prijava

Prijavite se na brezplačno obveščanje o moteni oskrbi s pitno vodo. Poskrbite, da bodo informacije pravi čas prišle do vas. Obvestilo bomo poslali na vaš elektronski naslov oz. SMS v času, ko bo oskrba s pitno vodo prekinjena. Pravočasno vas bomo opozorili tudi na morebitno sanitarno neustreznost vode in potrebne ukrepe.