Pogrebi

Objavljeni so le pogrebi, katerih svojci pokojnika objavo izrecno dovolijo.

Aktualno

Pogrebna služba , 7. 11. 2017

Voda na pokopališču bo v zimskem času zaprta

Obiskovalce Mestnega pokopališča Kranj in pokopališča v Bitnjah obveščamo, da bomo z jutrišnjim dnem zaradi bližajočih nizkih temperatur, zaprli vodo v fontanah na pokopališču.

 

Pogrebna služba , 31. 10. 2017

Zmrznila voda v fontanah na mestnem pokopališču Kranj in na pokopališču v Bitnjah

Obveščamo, da je zaradi nizkih temperatur v nočnem času zmrznila voda v fontanah na mestnem pokopališču Kranj in na pokopališču Bitnje. Preko dneva se pričakujejo višje temperature in toplejše ozračje. Pričakujemo, da se bo voda v fontanah na obeh pokopališčih sčasoma odtajala. Prosimo za razumevanje.

Pogrebna služba , 27. 10. 2017

Prometni režim v okolici pokopališč

Komunala Kranj obvešča in svetuje obiskovalcem mestnega pokopališča Kranj in pokopališča v Bitnjah, da se zaradi povečanega obiska pokopališč, predvsem na dan praznika 31. oktobra in 1. novembra, na pot odpravijo pravočasno. Obiskovalcem, ki živijo v neposredni bližini pokopališč se priporoča, da se na pot odpravijo peš.  V okolici pokopališča bodo policisti nudili pomoč in po potrebi urejali promet, zato prosimo, da upoštevate in sledite prometni signalizaciji in navodilom. Poskrbite tudi za varnost imetja. Svetujemo, da v vozilih ne puščate vrednih predmetov na vidnih mestih.

Obveščanje

Motena oskrba s pitno vodo - prijava

Prijavite se na brezplačno obveščanje o moteni oskrbi s pitno vodo. Poskrbite, da bodo informacije pravi čas prišle do vas. Obvestilo bomo poslali na vaš elektronski naslov oz. SMS v času, ko bo oskrba s pitno vodo prekinjena. Pravočasno vas bomo opozorili tudi na morebitno sanitarno neustreznost vode in potrebne ukrepe.