Pogrebi

Objavljeni so le pogrebi, katerih svojci pokojnika objavo izrecno dovolijo.

Aktualno

Pogrebna služba , 21. 2. 2017

Obnova strehe na mrliških vežicah - Mestno pokopališče Kranj

Zadnje dni februarja se bo na Mestnem pokopališču v Kranju začela obnova strehe nad objektom z mrliškimi vežicami. Predvidena je obnova pločevinaste strehe nad vsemi šestimi mrliškimi vežicami. Izvajalec del bo zamenjal dotrajano pločevinasto kritino in izvedel dodatno toplotno izolacijo na kupolah poslopja. 

Pogrebna služba , 28. 10. 2016

Nasveti ob obisku pokopališča

V času povečanega obiska mestnega pokopališča v Kranju, predvsem na dan praznika, 1. november 2016, obiskovalce, ki živite v neposredni bližini prosimo, da pridete peš. Ostalim pa svetujemo, da se na pot odpravite pravočasno. Policisti bodo v okolici pokopališča nudili pomoč in po potrebi urejali promet, zato prosimo, da upoštevate in sledite prometni signalizaciji in navodilom. Za varnost vašega imetja svetujemo, da na vidnih mestih v vozilih ne puščate vrednih predmetov. 

2m (2).jpg

Obveščanje

Motena oskrba s pitno vodo - prijava

Prijavite se na brezplačno obveščanje o moteni oskrbi s pitno vodo. Poskrbite, da bodo informacije pravi čas prišle do vas. Obvestilo bomo poslali na vaš elektronski naslov oz. SMS v času, ko bo oskrba s pitno vodo prekinjena. Pravočasno vas bomo opozorili tudi na morebitno sanitarno neustreznost vode in potrebne ukrepe.