Pogrebi

Objavljeni so le pogrebi, katerih svojci pokojnika objavo izrecno dovolijo.

Aktualno

Pogrebna služba , 12. 11. 2018

Dela na pokopališču v Bitnjah - november 2018

Obveščamo vas, da se bodo v torek, 13. 11. 2018, pričela dela na pokopališču v Bitnjah. Tlakovana  bo pot pri vežicah, sanirano pa bo tudi odvodnjavanje. Na sliki je s puščico označena pot, kjer bodo potekala dela. 

pokopališče_bitnje - 2.png

Pogrebna služba , 26. 10. 2018

Prometni režim v okolici pokopališč 31. oktobra in 1. novembra

Komunala Kranj obvešča in svetuje obiskovalcem Mestnega pokopališča Kranj in pokopališča v Bitnjah, da se zaradi povečanega obiska pokopališč, predvsem na dan praznika 31. oktobra in 1. novembra, na pot odpravijo pravočasno. Obiskovalcem, ki živijo v neposredni bližini pokopališč priporočamo, da se na pot odpravijo peš. V okolici pokopališča bodo policisti nudili pomoč in po potrebi urejali promet, zato prosimo, da upoštevate in sledite prometni signalizaciji in navodilom. Poskrbite tudi za varnost imetja. Svetujemo, da v vozilih ne puščate vrednih predmetov na vidnih mestih.

Obveščanje

Motena oskrba s pitno vodo - prijava

Prijavite se na brezplačno obveščanje o moteni oskrbi s pitno vodo. Poskrbite, da bodo informacije pravi čas prišle do vas. Obvestilo bomo poslali na vaš elektronski naslov oz. SMS v času, ko bo oskrba s pitno vodo prekinjena. Pravočasno vas bomo opozorili tudi na morebitno sanitarno neustreznost vode in potrebne ukrepe.