Pogrebi

Objavljeni so le pogrebi, katerih svojci pokojnika objavo izrecno dovolijo.

Aktualno

Pogrebna služba , 30. 1. 2018

Zadnja faza obnove strehe vežic na Mestnem pokopališču Kranj

V zadnji fazi obnove strehe vežic, ki bo zaključena v februarju 2018 bo zamenjana kritina na ravnem delu strehe vežic, izvedla pa se bo tudi dodatna toplotna izolacija strehe. V času obnove bo na prednjem delu stavbe postavljen gradbeni oder, ki po zagotovilih izvajalca ne bo oviral izvajanja pogrebne dejavnosti. V času pogrebov bodo dela namreč začasno prekinjena, izvajalec pa bo svoj urnik izvedbe predhodno uskladil z delovanjem pokopališča in upravljalcem Komunalo Kranj, tako da motenj poslovilnih slovesnosti zaradi obnove ni pričakovati.

Pogrebna služba , 7. 11. 2017

Voda na pokopališču bo v zimskem času zaprta

Obiskovalce Mestnega pokopališča Kranj in pokopališča v Bitnjah obveščamo, da bomo z jutrišnjim dnem zaradi bližajočih nizkih temperatur, zaprli vodo v fontanah na pokopališču.

 

Obveščanje

Motena oskrba s pitno vodo - prijava

Prijavite se na brezplačno obveščanje o moteni oskrbi s pitno vodo. Poskrbite, da bodo informacije pravi čas prišle do vas. Obvestilo bomo poslali na vaš elektronski naslov oz. SMS v času, ko bo oskrba s pitno vodo prekinjena. Pravočasno vas bomo opozorili tudi na morebitno sanitarno neustreznost vode in potrebne ukrepe.