Pogrebi

Objavljeni so le pogrebi, katerih svojci pokojnika objavo izrecno dovolijo.

Aktualno

Ostale dejavnosti , 8. 9. 2016

V boju proti invazivnimi rastlinami

Tudi v našem okolju se pojavljajo tujerodne in invazivne vrste. Z njimi se včasih spopadamo tudi pri rednem vzdrževanju javnih površin.

Ostale dejavnosti , 22. 6. 2016

V Kranju pripravljeni na obisk avtodomarjev

Postajališče za avtodome, ki je del novo urejenega parkirišča Stara Sava, je od včeraj, 21. junija 2016 uradno odprto. Tako tudi v Kranju nudimo urejen prostor za krajši postanek in počitek med potovanjem z avtodomom. Parkirišče je namenjeno za šest avtodomov, z urejenim platojem za praznjenje umazane vode in kaset, priključkom za elektriko in za polnjenje z vodo.

Ostale dejavnosti , 21. 6. 2016

Danes uradno odpiramo parkirišče Stara Sava

Vabimo vas, da se nam pridružite na uradnem odprtju parkirišča Stara Sava ter postajališča za avtodome, ki bo danes, 21. junija 2016, ob 18. uri v Kranju na zgornjem platoju parkirišča Stara Sava, ob Gregorčičevi ulici. Z nami bodo plesalci kranjskega Jay Dance studia, nastopila bo obetavna mlada pevka Kranjčanka Leja Zupan Debelak. Na spodnjem platoju pa bodo avtodomarji (»kemperisti«) že preizkušali infrastrukturo, ki jo bo nudilo parkirišče. Uradnemu delu odprtja bo sledil tudi prikaz uporabe avtodomarskega postajališča ter druženje na spodnjem platoju parkirišča.

Obveščanje

Motena oskrba s pitno vodo - prijava

Prijavite se na brezplačno obveščanje o moteni oskrbi s pitno vodo. Poskrbite, da bodo informacije pravi čas prišle do vas. Obvestilo bomo poslali na vaš elektronski naslov oz. SMS v času, ko bo oskrba s pitno vodo prekinjena. Pravočasno vas bomo opozorili tudi na morebitno sanitarno neustreznost vode in potrebne ukrepe.