Pogrebi

Objavljeni so le pogrebi, katerih svojci pokojnika objavo izrecno dovolijo.

Aktualno

Ostale dejavnosti , 4. 9. 2017

Odstranitev in prevzem nepravilno parkiranih in zapuščenih vozil – informacije o novi lokaciji prevzema vozila

Odstranitev nepravilno parkiranega ali zapuščenega vozila na podlagi Odredbe pooblaščene uradne osebe Medobčinskega redarstva Kranj izvede pristojni izvajalec rednega vzdrževanja občinskih cest Komunala Kranj, d.o.o., oziroma njegov pogodbeni partner. Odstranjena vozila so prepeljana in shranjena na novi lokaciji in sicer na varovanem prostoru za upravno stavbo podjetja Komunala Kranj d.o.o., Ulica Mirka Vadnova 1, Kranj.

Informacije o odstranjenih vozilih dobite:

Ostale dejavnosti , 8. 9. 2016

V boju proti invazivnimi rastlinami

Tudi v našem okolju se pojavljajo tujerodne in invazivne vrste. Z njimi se včasih spopadamo tudi pri rednem vzdrževanju javnih površin.

Ostale dejavnosti , 22. 6. 2016

V Kranju pripravljeni na obisk avtodomarjev

Postajališče za avtodome, ki je del novo urejenega parkirišča Stara Sava, je od včeraj, 21. junija 2016 uradno odprto. Tako tudi v Kranju nudimo urejen prostor za krajši postanek in počitek med potovanjem z avtodomom. Parkirišče je namenjeno za šest avtodomov, z urejenim platojem za praznjenje umazane vode in kaset, priključkom za elektriko in za polnjenje z vodo.

Obveščanje

Motena oskrba s pitno vodo - prijava

Prijavite se na brezplačno obveščanje o moteni oskrbi s pitno vodo. Poskrbite, da bodo informacije pravi čas prišle do vas. Obvestilo bomo poslali na vaš elektronski naslov oz. SMS v času, ko bo oskrba s pitno vodo prekinjena. Pravočasno vas bomo opozorili tudi na morebitno sanitarno neustreznost vode in potrebne ukrepe.