Komunala Kranj
Informacije:
04 28 11 300, 080 3555
Datum objave: 28. 1. 2016

O Komunali Kranj

Naše podjetje ima bogato zgodovino in je bilo ustanovljeno z namenom, da se dolgoročno in trajno zagotavlja izvajanje obveznih gospodarskih javnih služb, kot so oskrba s pitno vodo ter ravnanje z odpadnimi vodami in odpadki. Ustanoviteljice podjetja so Mestna občina Kranj ter Občine Šenčur, Cerklje na Gorenjskem, Medvode, Naklo, Preddvor in Jezersko.

Imamo jasno vizijo, zavedamo se svojega poslanstva in poznamo pot, kako to dosegati. Zavedamo se tudi pomembnosti vpliva našega delovanja na okolje. V letu 2008 smo pridobili certifikat kakovosti  ISO 9001 in certifikat varovanja okolja ISO 14001, ki sta rezultat in priznanje, da imamo oblikovane programe in pravilne pristope, ki vodijo k doseganju kakovosti in odgovornemu odnosu do okolja.

Sedež podjetja je na Ulici Mirka Vadnova 1 v Kranju. V servisnem objektu Zarica na Savski loki 33 so delovne enote Javni vodovod, Operativa, Javne površine, Zbiranje odpadkov. Centralna čistilna naprava Kranj je na Savski loki 31, kjer sta delovni enoti Kanalizacija in Čistilne naprave. Pogrebna služba ima svoje prostore na Mestnem pokopališču Kranj.

V podjetju je približno 200 zaposlenih.

Obveščanje

Motena oskrba s pitno vodo - prijava

Prijavite se na brezplačno obveščanje o moteni oskrbi s pitno vodo. Poskrbite, da bodo informacije pravi čas prišle do vas. Obvestilo bomo poslali na vaš elektronski naslov oz. SMS v času, ko bo oskrba s pitno vodo prekinjena. Pravočasno vas bomo opozorili tudi na morebitno sanitarno neustreznost vode in potrebne ukrepe.