Komunala Kranj
Informacije:
04 28 11 300, 080 3555
Datum objave: 22. 12. 2017

Nove cene storitev ravnanja s komunalnimi odpadki in oskrbe s pitno vodo na področju Občine Naklo

Na seji občinskega sveta Občine Naklo so bile dne, 15. 11. 2017, potrjene nove cene storitev ravnanja s komunalnimi odpadki in cene oskrbe s pitno vodo, ki so začele veljati s 1. 12. 2017 in bodo zaračunane na računih, ki jih bodo uporabniki prejeli v naslednjem mesecu. Izdatek za ravnanje z odpadki bo zaradi dobrega poslovanja in učinkovitosti procesa dela ter zaradi vedno boljšega ločevanja odpadkov s strani uporabnikov, za vsa gospodinjstva nižji, izdatek za oskrbo s pitno vodo pa višji.

Vsi vodovodni sistemi so v lasti občine in z obnovitvami postajajo boljši in kakovostnejši, skladno s tem pa je višja tudi mesečna najemnina, ki jo Občina uporabi za investicije v sistem. Le-te so nujne zaradi ohranjanja realne vrednosti omrežja in vzdrževanja kvalitete omrežja. Prvo leto po potrditvi veljajo cene s poračunom, nato (od 1. 12. 2018) pa cene brez poračuna. Sprememba na položnici bo odvisna od obsega storitev, ki jih posameznemu gospodinjstvu zaračunava Komunala Kranj ter od količine porabljene vode. 
 

Obveščanje

Motena oskrba s pitno vodo - prijava

Prijavite se na brezplačno obveščanje o moteni oskrbi s pitno vodo. Poskrbite, da bodo informacije pravi čas prišle do vas. Obvestilo bomo poslali na vaš elektronski naslov oz. SMS v času, ko bo oskrba s pitno vodo prekinjena. Pravočasno vas bomo opozorili tudi na morebitno sanitarno neustreznost vode in potrebne ukrepe.