Komunala Kranj
Informacije:
04 28 11 300, 080 3555
Datum objave: 22. 12. 2017

Nove cene storitev ravnanja s komunalnimi odpadki in oskrbe s pitno vodo na področju Občine Šenčur

Na seji občinskega sveta Občine Šenčur so bile dne, 23. 11. 2017, potrjene nove cene oskrbe s pitno vodo, ki so začele veljati s 01. 12. 2017, in bodo zaračunane na računih, ki jih bodo uporabniki prejeli v naslednjem mesecu. Od oktobra 2017 pa veljajo spremenjene (nižje) cene storitev ravnanja s komunalnimi odpadki.

Vsi vodovodni sistemi so v lasti občine in z obnovitvami postajajo boljši in kakovostnejši, skladno s tem pa je višja tudi mesečna najemnina, ki jo Občina uporabi za investicije v sistem. Le-te so nujne zaradi ohranjanja realne vrednosti omrežja in vzdrževanja kvalitete omrežja. Prvo leto po potrditvi veljajo cene s poračunom, nato (od 1. 12. 2018) pa cene brez poračuna. Sprememba na položnici bo odvisna od obsega storitev, ki jih posameznemu gospodinjstvu zaračunava Komunala Kranj ter od količine porabljene vode.

Obveščanje

Motena oskrba s pitno vodo - prijava

Prijavite se na brezplačno obveščanje o moteni oskrbi s pitno vodo. Poskrbite, da bodo informacije pravi čas prišle do vas. Obvestilo bomo poslali na vaš elektronski naslov oz. SMS v času, ko bo oskrba s pitno vodo prekinjena. Pravočasno vas bomo opozorili tudi na morebitno sanitarno neustreznost vode in potrebne ukrepe.