Pogrebi

Objavljeni so le pogrebi, katerih svojci pokojnika objavo izrecno dovolijo.

Aktualno

Mestne službe , 29. 8. 2018

Veljavnost parkirne kartice

Uporabnike parkirišč obveščamo, da parkirna kartica izdana s strani Mestne občine Kranj, s katero uporabnik pridobi pravico 1 uro brezplačnega parkiranja največ enkrat dnevno, velja eno leto od prve uporabe na parkomatu (skladno z Odredbo o določitvi območij parkiranja, taks in cen parkirnin, 5. člen).

parkirna kartica 4€.PNG

 

Mestne službe , 28. 5. 2018

Delna oz. popolna zapora cestišča

Od 24. do 8. junija, bo delna oz. popolna zapora Ulice Franca Rozmana - Staneta v Kranju. Komunala Kranj popravlja cestišče, izvedeni pa bosta preplastitev asfalta in prilagoditev jaškov od vhoda številka 1 do številka 11. Po 8. juniju je načrtovana tudi preplastitev Levstikove ulice in povezave med Kidričevo cesto in Ulico Franca Rozmana - Staneta. V času delne oz. popolne zapore bo omogočena povezava iz Gosposvetske v posamezne ulice, in sicer mimo Zdravstvenega doma Kranj. Prosimo za razumevanje in upoštevanje prometne signalizacije. 

Obveščanje

Motena oskrba s pitno vodo - prijava

Prijavite se na brezplačno obveščanje o moteni oskrbi s pitno vodo. Poskrbite, da bodo informacije pravi čas prišle do vas. Obvestilo bomo poslali na vaš elektronski naslov oz. SMS v času, ko bo oskrba s pitno vodo prekinjena. Pravočasno vas bomo opozorili tudi na morebitno sanitarno neustreznost vode in potrebne ukrepe.