Ulica Mirka Vadnova 1
Kranj
4000
info@komunala-kranj.si
Facebook Youtube
Skoči na glavno vsebino
news icon
03. 04. 2024

Kakovostna pitna voda vse dni v letu

Voda, ki priteče iz naših pip, je sveža in kakovostna. Ko pijemo vodo iz pipe, ne ustvarjamo nepotrebne odpadne embalaže ter skrbimo za okolje in svoje zdravje.    V Mestni občini Kranj javno podjetje Komunala Kranj uporabnike oskrbuje s pitno vodo predvsem iz zajetij na hribovitih območjih. Na kakovost teh vodnih virov pomembno vplivajo sušna obdobja in intenzivne padavine. Na vodnih..
news icon
03. 04. 2024

Novi urniki rednega odvoza odpadkov od aprila 2024 - oktobra 2024

S 1. 4. 2024 je pričel veljati nov urnik rednega odvoza odpadkov za obdobje april 2024 – oktober 2024.    Nov urnik odvoza odpadkov 2024 si lahko ogledate: na povezavi tukaj, kjer so poleg urnikov objavljene tudi informacije o lokacijah odvozov, preko spletne strani tukaj, (z vnosom vašega naslova), preko portala za uporabnike Vaši računi preko povezave tukaj, ali na spodnjih..
news icon
02. 04. 2024

Odpiralni čas zbirnih centrov

Od 2. aprila 2024 bo Zbirni center Zarica obratoval:   ZBIRNI CENTER ZARICA Ponedeljek-petek: 7.00-19.00 (v zimskem času od 8.00-17.00)* Sobota: 8.00-16.00 *Prehod na uradne ure med letnim in zimskem času je določen s premikom ure.   Zbirni center Šenčur in Zbirni center Remont Jezersko bosta obratovala po ustaljenem urniku:    ZBIRNI CENTER ŠENČUR Torek: 13.00-19.30 Petek:..

Kliknite za prikaz zemljevida.

Upravna stavba KK
Servisni objekt Zarica
Gradbišča
Vodovodni stolp
Pitniki
Čistilne naprave
Zbirni centri
Ekološki otoki
Zbiralnice odpadnega jedilnega olja
Pokopališča
Parkirišča
icon
Prikaži vse
icon

Ravnanje z odpadnimi vodami

Upravljanje in vzdrževanje javnega kanalizacijskega omrežja v Mestni občini Kranj ter občinah Cerklje na Gorenjskem, Naklo, Šenčur, Preddvor in Jezersko. Po kanalizacijskem sistemu poteka zbiranje in odstranjevanje odpadnih vod od mesta nastanka do čistilnih naprav.

icon

Oskrba s
pitno vodo

Gospodarska javna služba na področju oskrbe s pitno vodo. Upravljanje in vzdrževanje javnega vodovodnega omrežja v Mestni občini Kranj ter občinah Cerklje na Gorenjskem, Jezersko, Medvode, Naklo, Preddvor in Šenčur.

icon

Ravnanje z
odpadki

Vzpostavljamo in vzdržujemo sistem ravnanja z odpadki - gospodarska javna služba zbiranja komunalnih odpadkov v Mestni občini Kranj in občinah Naklo, Preddvor, Šenčur in Jezersko. Poleg rednega odvoza mešanih odpadkov, odpadne embalaže in bioloških odpadkov, izvajamo tudi izredne odvoze odpadkov.

icon

Mestne
službe

Na območju Mestne občine Kranj vzdržujemo občinske ceste, skrbimo za javno snago in čiščenje javnih površin ter upravljamo Mestno pokopališče Kranj in pokopališče v Bitnjah skupaj z izvajanjem pogrebne dejavnosti, 24-urno dežurno pogrebno službo, upravljamo mestno tržnico in javna parkirišča.

Kranjska sivka

Vprašajte Kranjsko Sivko:

Strinjam se s pogoji uporabe.
Izpolnite obvezna polja.

Kranjska Sivka

Hvala za vaše vprašanje.

Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.


Kranjska Sivka